Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Geçen yıl 200'den almıştım 1 yıllık Sporun Yıldızı uydu yayınını.

Bu sene 350-400'den aşağı teklif gelmedi ben de geçen hafta iptal talebi açtım. Arayıp durdular yine aynı fiyatlar ama daha fazla paket ne ihtiyacım varsa.

Az önce son kez aradılar, bir yıllık Avrupa'nın Yıldızı verelim yanında 6 ay Süper Lig de açık olacak şekilde aylık 79 lira dediler. Kabul edip geçtim, ocaktan sonra düşünürüz ligin kalanı için bir çözüm :ubulut:

Müthiş fiyat.

Bugün e devletten iptal talebi verdim bende bakalım arayıp ne diyecekler. 1 yıllık 1500 ödediğim sporun yıldızına en son aylık 600 teklif ediyorlardı

Geçen sene 1600 civarı ödemiştim. İptal edeceğim. Taahhüt bitimine ne kadar kala iptal talebi vermeliyim digiturk için

Geçen sene 1600 civarı ödemiştim. İptal edeceğim. Taahhüt bitimine ne kadar kala iptal talebi vermeliyim digiturk için
1 ay kala verebilirsin, edevletten vereceksen ve 6 gün içinde istediğin fiyat gelmezse iptali geri çekip tekrar iptal talebi aç

7 gün geçerse iptal etmek zorundalar.

Gerçi benim 2-3 ay kala da iptal talebi açıp istediğim teklifi aldığım oldu.

1 ay kala verebilirsin, edevletten vereceksen ve 6 gün içinde istediğin fiyat gelmezse iptali geri çekip tekrar iptal talebi aç

Aradıklarında blöf için taktikleri alabiliriz adminim. Fiyat kafama yatmazsa zaten iptal olsun sorun değil

E devlet için mobil imza lazım
Mobil imza yok
Geçenlerde aradım iptal için 17 temmuz taahhütüm biliyormuş şimdi iptal talebi verirsem cezai işlem tarzı birşey dediler. 2 üç gün kala arayın dediler ne kadar doğruysa artık

Ben ortalama 244 TL ye anlaştım full paket. Yine mi kazık yedim?

Mobil imza yok
Geçenlerde aradım iptal için 17 temmuz taahhütüm biliyormuş şimdi iptal talebi verirsem cezai işlem tarzı birşey dediler. 2 üç gün kala arayın dediler ne kadar doğruysa artık
mobil bankacılıktan girip iptal formunun cıktısını alıp imza atıp fotosunu cekip yükle

Aradıklarında blöf için taktikleri alabiliriz adminim. Fiyat kafama yatmazsa zaten iptal olsun sorun değil
İki yolu var, birincisi referans fiyat vermek. Mesela arkadaşa 229 liradan uzatmışsınız gibi, başta hayır derler ama genel müdürlüğe giderse o bedeli verirler eğer referans fiyat doğruysa.

İkinci yol da kesinlikle kapatacağım demek, burada çetin tartışmalar olur 4-5 kere aranırsın ama minimum paket fiyatına sporun yıldızını hediye ederler.

Mobil imza yok
Hiç gerek yok uygulamadan bende de o hatayı verdi. chromedan girdim öyle talep oluşturdum mobil imza vs uyarısı çıkmadan hallettim

parası neyse verin gecin muhattap olmaya gerek yok arkadaşlar

Mobil imza yok
Mobil bankacılık uygulaması kullanıyorsan oradan girdiğinde mobil imza yrrine geçiyor.

Allahın belası d smarttaymis yine hazırlık macları onlara para vermeyecegiz tabiki

İki yolu var, birincisi referans fiyat vermek. Mesela arkadaşa 229 liradan uzatmışsınız gibi, başta hayır derler ama genel müdürlüğe giderse o bedeli verirler eğer referans fiyat doğruysa.

İkinci yol da kesinlikle kapatacağım demek, burada çetin tartışmalar olur 4-5 kere aranırsın ama minimum paket fiyatına sporun yıldızını hediye ederler.
yarın keramettin admir: adımızı kullanmışlar adımızı

Geri
Üst Alt