Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

TOD 329 olmuş YUHHHH

digiturk uydu yayınında bile basit standart kanallar galiba ekstrem arttı - o yüzden şaşırtmıyor hiç

edit: 210 TL yapmışlar mesela onu arakadaşım yazmıştı geçende. 900 tl ye uydu alıcısı aldı standart uydu yayını için her ay fatura peşinden koşmaktansa.

1 Haziranda tüm liglerin olduğu sporlu paketi 3000 TL ye almışım ben - full ezon işte (internetten izleme)

10 ay desen ligler kafasına ayda 300

Buraya sormuştum al geç demişlerdi 249a süper lig+ eğlence paketi. Zam gelmiş, lig başlayınca gene gelir herhalde.

Ziraat kampanya yapmıs. Yeni üyelere Dekoderli 279 a sporun yıldızı. 850 tl puan veriyomuş. Aylık 208 e geliyor. Ben tod tüm ligler 199 a almıştım. Degerlendirmek isteyenlere

tod 329₺
bein connect 359₺

100 tl ödediğim İnternete 400 istediklerinde hafif sok olmustum. Burada da 500-600ler mi konuşuluyor.

750 TL diyorlar. Yenilemedim tabi

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bein connect üyeliği digitürk kutu üyeliği gibi kutusuz sözleşmeli

yayın kaliteleri aynıdır herhalde
rdaş bein connect giriş yapmaya çalıştığımda şöyle bir uyarı veriyor Artık TOD'dayız! Mevcut kullanıcı adı ve şifrenle www.todtv.com.tr'den giriş yaparak tüm içeriklere ulaşabilirsin. Seni TOD'a bekliyoruz.

yani yayınlar tod üzerinden her halükarda

rdaş bein connect giriş yapmaya çalıştığımda şöyle bir uyarı veriyor Artık TOD'dayız! Mevcut kullanıcı adı ve şifrenle www.todtv.com.tr'den giriş yaparak tüm içeriklere ulaşabilirsin. Seni TOD'a bekliyoruz.

yani yayınlar tod üzerinden her halükarda

E yukarıda söylenen fiyat farkı komik olmaz mı o zaman?

Geri
Üst Alt