Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Aktif üyelim arkadaşlar bu aydan itibaren güncellersek bein sportsu 499 tl dediler aylım sizce nasıl

Digitürk bitti 549 TL diyorlar ne yapmalıyım ne kadar ödüyorsunuz yardımcı olabilir misiniz ?

digitürk cozurmuş vaziyette

İptal dilekcisi verin 1 hafta içinde 250-300 teklif rahat alırsınız ..ilk teklifte olmaz ısrarla yok deyin zaten dekoderi iade için 1 ay süre var..Ben 2 ay önce aylık 199a sporun yıldızı paketi aldım şaka gibi ama gerçek

TOD kafi - bugün aradı digiturk MAÇLARA İLGİNİZ VAR MI MAÇLARA dedi kadın

dedim VAR EVET VAR ama uydudan izlemiyorum , fiyatlarınızın maşallahı var muhtemelen yenisi için arıyorsunuz - hayır istemiyorum hatta taahhüt son tarihim nedir bu kutu teslimatı vs den sıkıntı yaşamamak için ne zaman kontağa geçmem lazım dedim.

17 Yıldır digiturklüymüşüm (standart kanal olayı digiturk işte) o bile 300 TL olmuş o da BANA ÖZEL diye ballandırıyor.

bende hayır istemiyorum - ne zaman arıyorum üyelik sonu için siz onu söyleyin dedim.

yeni döneme girmeden önceki ayında arayın yardımcı olalım dedi - (şaşırdım düzgün cevap vermesine)

bu konuşmadan sonra 5 defa aradı digiturk. açmadım. yeni paket kitleme ya da bireysel emeklilik birikim kafasına telefon yağmurundan sıkıldım.

kurtuluyorum boş bir üyelikten daha.

Ben internetten girdim.

299 a İnternet kampanyası vardı, alana bütün spor müsabakaları 1 yıl hediye idi. Fiber olduğu için 75 de fiber ücreti var. Toplam 374 liraya hem full spor paketi (sporun yıldızı) hem fiber İnternet çekmiş oldum.

Bölge müdürü tanıdık var o ayarladı fiyatı. Bizim arkadaşta her yıl ufak artışlarla yeniliyor. Kalkınmakta olan iller fiyatı nasıl oluyor?
Normale göre bir tık daha düşük işte şu an İstanbul ve kalkınmakta olan iller fiyatı farklı oluyor, o yüzden başlangıçta bu kapsama alabiliyorlar.

Geri
Üst Alt