Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Bende de Superonline 1gbit var 10 saniye civarı oluyor aşağı düşmüyor. TV plusin kutusundan kaynaklı da olabilir. Kasıyor Androidi
he ben direkt ya Tablet ya laptoptan ugulama/websitesi üzerinden izliyorm genelde.

AppleTV içinde de uygulma üzerinden izliyorum TV müsait ise - onda da fena değil ama bağlantım içeriye az sıkıntılı.

he ben direkt ya Tablet ya laptoptan ugulama/websitesi üzerinden izliyorm genelde.

AppleTV içinde de uygulma üzerinden izliyorum TV müsait ise - onda da fena değil ama bağlantım içeriye az sıkıntılı.
Tvplusun kutu wifida kabloludan daha hızlı tuhaf bir cihaz :ddd

Tvplusun kutu wifida kabloludan daha hızlı tuhaf bir cihaz :ddd
Digituk uydu var diye yıllardır kutuda dolapta duruyordu- digiturku iptal ettim sonunda onu kullanayım diye - 30 metre Cat 6 kablo çektim evin vasat tesisatı içinden - yağ gibi akıyor valla.
uygulama yüklemeyi denemedim hiç içine ama olmadı denerim.

bu arada şunu farkettim

digiturk uydu benim adımaydı
haliyel TOD u aile içinde birinin adına yaptım.

digiturkü iptal ettim kendi adımla TOD üyesi olurum diye- herifler paketim bişeyim yok ama üyeliği tutmuşlar hala "Uydu bağlantın" var diye TODa üye yapmadılar. uğraşmadım şimdi ama onu da kaldırtmam lazım.

3 sezondur mu ne TOD dan izliyorum sizlerdeki gibi indirim ya da düşük fiyat asla göremedim hiç

İdeal oldugunu saniyorsunuz ..

İptal dilekcesi yazin 1 ay zaten bekletiyorlar belki vazgecersin diye.. 1 hafta icinde 4 teklif gelecek 4. Teklif 199du ..Kazik yemeyin sunlardan beyler 10 kere yazdik taktigi :)
Komiserim uydu yayını için o kadar düşerler mi ya. 500'den yavaş yavaş indik artık kabul edeyim dedim

Kulaklığı takınca gecikmeyi anlamıyorsun. Kesin çözüm.
Evet o olabilir, foruma girmem maç izlerken hepsini evde de izlemiyorum ama etraftan gol bağırması önce gelirse sövmek durumunda kalıyorum.

Uydudan dolayı da wassapts ilk gol yazan kişi olunca da bana sövüyorlar o da var.

Evet o olabilir, foruma girmem maç izlerken hepsini evde de izlemiyorum ama etraftan gol bağırması önce gelirse sövmek durumunda kalıyorum.

Uydudan dolayı da wassapts ilk gol yazan kişi olunca da bana sövüyorlar o da var.
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Bu duruma

Digiturk uydu yayını da normal TV yayınından 4-5 saniye geriden geliyor. Geçen sene Avrupa maçında farkettim.

Ben de uyduya döndüm, 450 idi(Kartla ödeme 350 idi tek çekim)geçen sene, 550 yeni teklif verdiler bütün spor paket. Zaten Beinconnet de bedava(Uygulama TOD'a göre daha iyi) , TOD hem geriden geliyor hem de takılıyordu çoğu zaman.
İptal talebiyle çok uygun teklifler hep alınabiliyor geçen sene 199dan izledim, bu sene henüz sözleşme sonuna gelmedi.

Digiturk uydu yayını da normal TV yayınından 4-5 saniye geriden geliyor. Geçen sene Avrupa maçında farkettim.
Antenden gelen tablonun tipi vs etkiliyor onu, normalde uyduyla aynı çünkü.

12+3 ay için sporun yıldızı için aylık 400 tl teklif ettiler uzatmam için kabul etmeyeceğim bakalım daha ne kadar düşecekler

ps. uydu

Geri
Üst Alt