Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Benim taahhüt 02.10.2025 tarihinde doluyor. E-devlet üzerinden iptal talebini hangi tarihte yapmamı uygun görürsünüz. Fikirlerinize açığım.
Dün iptal talebi oluşturdum 916TL teklif ettikleri üyeliğime bu gün 329TL teklif ettiler bende kabul ederek 1 yıl uzattım

1 yıl boyunca kısıtlama yok demi 6 aylık değil? Digitürk iptal faksıma hazır olsun!!

Millet 178 liraya full paket çekerken sana 5 kat fiyat veren Digitürke bakışın

s-ccfa9d498e844b58b2d5e3f8a4da044c270a0dd1.jpg

1 yıl boyunca kısıtlama yok demi 6 aylık değil? Digitürk iptal faksıma hazır olsun!!
Yok da şu an vermeyebilirler

Benimki 99 lira digiturk
79 lira tüm maçlar ek paket şeklinde

Normalde böyle bir paket yok yani ille de kapatıcam deyince bu banda indiler. Bu tarz parçalı bir pakete dönerse teklifleri, minimum fiyata inmişler diye düşünebilirsin.

15 martta taahhütüm bitiyor. 449 TL fiyat veriyorlar şu an. Yeni fiyat alan var mı?

tod yeni sezon süper dolu paketi, galba uzatacağım şimdi 199₺ ödüyordum.

Ekran görüntüsü 2026-04-04 004711.webp

Su an 1 yillik diye baktim 1999 TL gorunuyor, hazirana kadar ama taksidim var (yani nisan mayis ve haziranda 3 ay para kesecek) 320 TL idi taksidim.

166 tl/ay gorunuyor 1 yillik su an 1999 tl ile

Edit: pardon bu sadece spor extra sanirim, lig dahil degil

Galiba 5k-6k arasi yazacaklar teklifleri. Yani hic sunlara para kazandirasim yok ya

Naptın baskan kactan uzattın geldi mi yeni teklif
Ya üyeliğin süresinin son günüymüş unutmuşum, aradım 439 verebiliyoruz en düşük dediler. O sıra ben de iş yerindeydim ordan çarşıya gidip iptal etme şansım falan da yoktu yenilemekte istediğim için kabul ettim o fiyatı. Sen naptın?

Su an 1 yillik diye baktim 1999 TL gorunuyor, hazirana kadar ama taksidim var (yani nisan mayis ve haziranda 3 ay para kesecek) 320 TL idi taksidim.

166 tl/ay gorunuyor 1 yillik su an 1999 tl ile

Edit: pardon bu sadece spor extra sanirim, lig dahil degil

Galiba 5k-6k arasi yazacaklar teklifleri. Yani hic sunlara para kazandirasim yok ya
Igneler burada yilligina $230 istiyorlar. Vermiyorum artik. Hic te ozlemiyorum.

Ya üyeliğin süresinin son günüymüş unutmuşum, aradım 439 verebiliyoruz en düşük dediler. O sıra ben de iş yerindeydim ordan çarşıya gidip iptal etme şansım falan da yoktu yenilemekte istediğim için kabul ettim o fiyatı. Sen naptın?

Benim de 11 haziranda bitiyo arayıp duruyolar da 400 altı yok. Online işlemler de aynı fiyat. Dursun sene sonu bakarım diyip kapattım

Bu yurtdışından online alanlar memnun mu nasıl bağlantı hızı kalite olarak ne çözünürlükte yayın veriyorlar kopma oluyor mu IPTV yerini almaya değer mi?

Geri
Üst Alt