Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 16.911
- 5.070
- 2.493
Hayırlı olsun215 den yeniledim. Çirkef olun indirim yapıyorlar
Bu anlaşma direkt uydu için değil mi?
#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun215 den yeniledim. Çirkef olun indirim yapıyorlar
Hayırlı olsun, uydu mu bu?
yok tod, decoderle uğraşmayalım.Hayırlı olsun, uydu mu bu?
Ekli dosyayı görüntüle 328007yok tod, decoderle uğraşmayalım.
Lan bende mevcutta 299 lira teklif var. Kazık yemişsin Pasf
Yok connect hocam. 400 den açtılar kapıyı marttan beri arıyorlardı sonunda 215 e bağlandıHayırlı olsun
Bu anlaşma direkt uydu için değil mi?
#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa
Mesajı editledim, o sekmede 339 halini göremiyor musun?
Kaynak: todtv.com.tr https://share.google/JduDZ8VuvVsV3LlNH
Ekli dosyayı görüntüle 328007
nisan'da uzatmıştım 299'a mı ne baktım nisan 2027'de bitiş gözüküyor yıllıkmış üstüne ekledim 100 daha. sezonluk ağustosa kadar uzadı.Lan bende mevcutta 299 lira teklif var. Kazık yemişsin Pasf
VasfEffect'i hesaba katmadık, kusurumuza bakmayın lütfen.nisan'da uzatmıştım 299'a mı ne baktım nisan 2027'de bitiş gözüküyor yıllıkmış üstüne ekledim 100 daha.

Bein'in sahip olduğu tüm içerikler dahil 339₺ şu anSizin bu 300 liralar filan sadece Galatasaray maçları mı?
Bein'in sahip olduğu tüm içerikler dahil 339₺ şu an
Çok da harika değil gibi görünüyor verdiği hizmet karşısında. Geçen sezon 199₺ ödemiştik, 250₺ civarına teklif gelirse yenileyeceğimHarika fiyat.
Çok da harika değil gibi görünüyor verdiği hizmet karşısında. Geçen sezon 199₺ ödemiştik, 250₺ civarına teklif gelirse yenileyeceğim
meslek ne dostumYayın zaten rezalet de, ben her şey dahil pakete 1000 filan ödüyom ya , aşırı kazıklanıyorum yıllardır![]()
Yayın zaten rezalet de, ben her şey dahil pakete 1000 filan ödüyom ya , aşırı kazıklanıyorum yıllardır![]()
meslek ne dostum
iyiymiş valla.bize de düşer inşYok connect hocam. 400 den açtılar kapıyı marttan beri arıyorlardı sonunda 215 e bağlandı