Digiturk Play

İlk izlenimime göre gerçekten iyi. Bir kaç saniye geriden geliyor ama olsun, 0 donma var.

Ben 17.99 TL verip sadece bu maçı almayı düşünüyorum... Haftaya salim kafayla düşünmem gerek paket almayı...

beyler sizde görüntü kalitesiyle ilgili seçenekler çıkıyor mu? geçen sene vardı bu sene otamatik galiba..yayın hd başlayıp 600 e düşüyor kalite..geçen sezon 1200 le rahat rahat seyredebiliyordum..

beyler sizde görüntü kalitesiyle ilgili seçenekler çıkıyor mu? geçen sene vardı bu sene otamatik galiba..yayın hd başlayıp 600 e düşüyor kalite..geçen sezon 1200 le rahat rahat seyredebiliyordum..

Hayır kaldırmışlar onu. Şuan 1200k diye 600k'yı itelemeye çalışıyorlar millete ama ben bu hafta içi tüketici haklarına başvuracağım bakalım neler olacak.

Torku-fb macinin 2. yarisini,

bjk-ts macinin tamamini,

Eses-bursa macininson 10 dk.sini izledim.

Ben gecen seneden alanlardanim.

Kalite olarak benzer diyebilirim.

Ama bjk-ts macinin ilk 10 dk.si baglanabilmek icin ugrastim.

Olmayinca Bilgisayari kapatip actim falan.

Belki izlemekte oldugum eses macini kapatip diger maca gecmeye calistigim icindir, sistem ayni anda 2 mac izlemeye calisiyorum muamelesi yapmis olabilir.

Neyse, 2-3 kere donma yasadim, birkac sn. surdu.

Bir de yayin en az 8-10 sn gec geliyor.

Tlf.dan gol haberi geliyor, ben de pozisyonu daha dikkatli izliyorum. Bir de mac konusuna daha golu gormeden gooooll diye yaziyorum.

Hic sasmadi valla :D

Kalite bana benzer geldi, hizim 8, ama gerceklesen kac bilmiyorum.

Hepsini monitorden kucuk izledim.

Simdi bizim maci tvye hdmi baglayacagim.

Sonucu yine yazarim.

Kalite geçen senekiyle aynı bende. Ara sıra görüntü netliği düşse de çok sık değil. Bu maçın ilk dakikaları biraz sıkıntılıydı ama bunun dışında kalan kısmı sorunsuz izledim.

infinity de izlendiğinde ara ara donuyor ama sanırım görüntü kalitesini bu maça özel biraz yükseltip tepkilerin önüne geçmeyi düşünmüşler olsa gerek. lakin hala tatmin edici değil.

Ne kadar kararsız kaldım bilemezsiniz ya 399 tl olanı alsammı almasammı adam gibi bi yorum yokmu :)

Digitürk Play dışında normal Tv paketlerinden önerebileceğiniz var mı ? Digi'den cok agzım yanmasına ragmen Galatasaray askı daha cok bastırıyor.

Dün bizim maçı geçen seneki kalitede izledim. Senin yine mi kötüydü?

geçen seneki kalitenin yanından geçemez ama diğer maçlara göre kaliteyi yükseltmişlerdi. lakin infinty de ara ara donma oldu ben de siver'a geçtim onda da yayın sürekli değişken kalitedeydi.

takılma çamur gibi görüntü felan diyorlar onlar biraz düşündürüyo yoksa alıcam hemen

bence biraz daha bekle müdür şuan ne yaptıklarını bilmiyorlar.

geçen seneki kalitenin yanından geçemez ama diğer maçlara göre kaliteyi yükseltmişlerdi. lakin infinty de ara ara donma oldu ben de siver'a geçtim onda da yayın sürekli değişken kalitedeydi.

Beşiktaş maçında da ben hiç sıkıntı yaşamadım, dün de yaşamadım. Ama diğer takımların maçlarında kalite daha düşük oluyor.

Beşiktaş maçında da ben hiç sıkıntı yaşamadım, dün de yaşamadım. Ama diğer takımların maçlarında kalite daha düşük oluyor.

valla hocam bu sıkıntı sadece ben de olsa demekki internetimde sorun var diyeceğim ama forumlar ve sözlüklerdeki digiturkplay konularına girdiğinde sorunun boyutunu daha iyi anlıyorsun. daha öncede yazdım ya çok şanslısın ya da kara mehmet falansın. :asd:

valla hocam bu sıkıntı sadece ben de olsa demekki internetimde sorun var diyeceğim ama forumlar ve sözlüklerdeki digiturkplay konularına girdiğinde sorunun boyutunu daha iyi anlıyorsun. daha öncede yazdım ya çok şanslısın ya da kara mehmet falansın. :asd:

Farkımız, tarzımız. :encouragement:

Rezalet oldu. 300 liralıktan aldım Emirates kupası zamanı. Kalite seçeneğini kaldırmışlar. Geçen sene çok daha iyiydi. Napcam bilmiyorum.

Geri
Üst Alt