Digiturk Play

Ulan keske almasaydim.. 60 EUR bastim aldim 4 ayligina.. Sezon bitti, takim bitti ve arti HD fln da degil. Kazik atti Digi..

Sizde HD olmadigina katiliyorsunuzdur?

Bi normal bi hd hyayin satiyolar pek fark yok lakin sen yanlis paketi alma ihtimalin olabilirmi?

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Fatih Akca spor paketi aldim.. LigTV HD fln diyor da, kandiramazlar. HD dedigin böyle olmaz. Görüntü tabi cok net ve bende de HD monitör fln zaten var. Ama yayinin HD olmadigini düsünüyorum.

@Hüseyin Çelik , ya tüm konuyu okuma ihtiyaci duymamistim.. Ne yazmistin?

@Fatih Akca spor paketi aldim.. LigTV HD fln diyor da, kandiramazlar. HD dedigin böyle olmaz. Görüntü tabi cok net ve bende de HD monitör fln zaten var. Ama yayinin HD olmadigini düsünüyorum.

@Hüseyin Çelik , ya tüm konuyu okuma ihtiyaci duymamistim.. Ne yazmistin?

Her HD yayın net olmaz. Muhtemelen bitratesi düşük bir yayın veriyorlardır. Ayrıca tvdeki HD yayınla internetteki HD yayın arasında mutlaka fark var. Bu mevzu Digitürkün tamamen pazarlama stratejisinden ibaret. Kaliteli aktarma yapmıyorlardır diye düşünüyorum.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Yayının yaklaşık 1 dakika geç gelmesi ve sezon başında birkaç ufak sıkıntı dışında sorun yaşamadım, gayet memnunum. Premium üyelikle birlikte Premier Lig ve basketbol maçlarını da izliyorum.

Benim pakette zaten cok cok kanala var, ama Almanya'da oldugum icin kapatiyorlar BPL maclarinda. Almanya icin yayin haklari yokmus kendilerinin.

Bende Digitürk Ip Kutu var ve ben gayet memnunum... Bilgisayar ve TV arasında fark var bunu söyleyebilirim...

Bu arada bende Almanya'da yaşıyorum...

O Serkan sende mi burdasin? Türkiye de kaldigini düsünüyordum..

Kac veriyorsun IP Kutu icin ve örnein 6 ayligina aliniyormu?

bu sene almayı düşünüyorum

geçen sene birkaç maç denedim

beğenmiştim

sürekli kullananlardan tavsiye bekliyorum

bu sene almayı düşünüyorum

geçen sene birkaç maç denedim

beğenmiştim

sürekli kullananlardan tavsiye bekliyorum

Ben 4 sezondur kullanıyorum, gayet memnunum. Her sene daha da sağlamlaştırıyorlar. İnternetinde sorun olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz.

Geri
Üst Alt