Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.177
- 2.026
- 1.813
2 aylik fiyatina 4 aylik bi alalim. 80 USD diyor. 55 euro ediyor heralde.
İnternet sağlamdır sizin orada, alman muhtemelen senin zararına olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 aylik fiyatina 4 aylik bi alalim. 80 USD diyor. 55 euro ediyor heralde.
İnternet sağlamdır sizin orada, alman muhtemelen senin zararına olmaz
Ulan keske almasaydim.. 60 EUR bastim aldim 4 ayligina.. Sezon bitti, takim bitti ve arti HD fln da degil. Kazik atti Digi..
Sizde HD olmadigina katiliyorsunuzdur?
Ne kazığı la Türkiye'de bu kadar ucuz değil 60 EUR ne 4 aylığına..
2 ay fiyatina 4 aylik diyorlardi bende kaptim tabi. 60 EUR ya yazik olmadi demiyorum tabi.. Ama takim da ve sezon da bitince ve üstüne HD de olmayinca keske almasaydim dedim..
Ulan keske almasaydim.. 60 EUR bastim aldim 4 ayligina.. Sezon bitti, takim bitti ve arti HD fln da degil. Kazik atti Digi..
Sizde HD olmadigina katiliyorsunuzdur?
2 ay fiyatina 4 aylik diyorlardi bende kaptim tabi. 60 EUR ya yazik olmadi demiyorum tabi.. Ama takim da ve sezon da bitince ve üstüne HD de olmayinca keske almasaydim dedim..
@Fatih Akca spor paketi aldim.. LigTV HD fln diyor da, kandiramazlar. HD dedigin böyle olmaz. Görüntü tabi cok net ve bende de HD monitör fln zaten var. Ama yayinin HD olmadigini düsünüyorum.
@Hüseyin Çelik , ya tüm konuyu okuma ihtiyaci duymamistim.. Ne yazmistin?
Demek yurtdisinda kalanlara daha pahali. Zaten ben .com.tr sitesine ulasamiyorum, .com sitesine yönlendiriyor.
Türk vpn ile Bağlan öylece premier lig maçlarını falan da izlersin.
bu sene almayı düşünüyorum
geçen sene birkaç maç denedim
beğenmiştim
sürekli kullananlardan tavsiye bekliyorum