Digiturk Play

Hacı 400'le 420'yi kıyasladığında da 420 yüksek kalite mi oluyor? Bildiğin çamur gibi görüntü ikiside.. Sen digi'nin çakallığını daha çmzememişsin müdür. Bundan 2-3 sene önce sattıkları 1200k yayın neredeyse 2000k kalitesindeydi. Şimdi o yayınların kalitesini hep aşşağıya çektiler. Şuan 1800 olarak sattıkları bile o zamanki kaliteye erişemiyor. Yani rakamlara pek takılma, canlı yayın sırasında izlerken nedenek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

2 yildir kullanıyorum ilk ciktigi donem öyleydi ama su an ikisi arasında fark yok demissin çok fark var düşük kalite berbat ötesi tvye bagladiginda daha da beter oluyor 1200k is görür 800e dussede değer, sen istediğin kadar çöz sunulan hizmetin bedeli belli

Yüksek kalite 359 lira eski üyelere 130 lira farka değer mi bilemiyorum ama 1200k alıp sonra görüntü konusunda pişman da olmak istemiyorum

Almayın değmez.

Yüksek kalite de alsanız internet hızı düştüğü zaman görüntü kalitesi de düşecek yoksa takılmalar olur.

En az 30 saniye geriden gelir.

Tv ye bağlayınca kalite bozulur.

Gençler ille de alacağım diyorsanız ve ligtv sahibi tanıdığınızda varsa adama aylık 10 lira verip mobil ligtv'ye üye yapabilirsiniz. Görüntü kalitesi ne olur bilmiyorum ama paket içeriğini yıllık 120 liraya izlersiniz en azından.

2 yildir kullanıyorum ilk ciktigi donem öyleydi ama su an ikisi arasında fark yok demissin çok fark var düşük kalite berbat ötesi tvye bagladiginda daha da beter oluyor 1200k is görür 800e dussede değer, sen istediğin kadar çöz sunulan hizmetin bedeli belli

Zaten standart kalite 400 değil 800, eğer onu yeterli görüyorsun 1200k seni memnun eder. Ama beni memnun etmez.. :asd:

eyw ama dediğin doğru 1800 kalitede sattıkları da eskiye göre düşük biliyorum önceden beri kullanırım. ama ne yapalım diğer türlü link ara bul yok sopcast kovala yayınlacak mı fln böle kafam rahat.

Haklısın rahatlığı var.

Aslında müşteri kaybetmekten başka bir şey yapmıyorlar. Az bir artış yapıp kaliteyi korusalardı çok alan olurdu.

Aynen dediğin gibi ama türkiye'de kaliteli iş yapıp paranın hakkını veren kuruluş maalesef yok denecek kadar az.

Ben aldım.Euroleague+epl de izliyorum.6 ay beleşmiş bunlar.İyi yani.Görüntü konusunu dert etmem.Tüplü tvde PS3 oynamış adamım :D

Size birsey söylim

Yurtdışında daki digi play cok daha kalite sat ile hd yayın gibi

6 aylık almışdım denemek icin

Tr digi play daha düşük

* LG G2 Tapatalk *

şimdi yurt dışında yaşayan bi vatandaş olarak şu saçmalığı anlayamadım anlayan izah etsin ! turkiyeden aldığın digiturkplay ile yurt dışına izleyemiyorsun yurt dışı için ayrı bi paket ve fiyat var kısacası yurt dışından almak daha pahalı ve bu sebeple turkıyeden aldıın pakedin yurt dışında izlenmemesi anlaşılabilir ! iyi de kardeşim ! yurt dışında daha pahalıya aldığım pakedi niye tr de izleyemiyorum geldiğimde ! böyle saçmalıkmı olur !

arkadaşlar an itibarıylan bu medetin sahibiyim

herkesin hayırlı olsun likeyını bu mesajımın altına bekliyorum

Ben geçe sene kullandım korkdugum gibi değildi baya iyi idi.

Bu senede aldım.

Geçen sene kota anında bittiğinden hep 3mbtle izliyordum .

Şimdi uydunete geçdim 25 mbt in sonuna kadar alıyorum ve Adil kota 250 gb oldugundan hız sıkıntım olmicak.

Sanırım bu sene daha çok memnun kalıcam hızdan dolayı

kalite naıl cem bey

1200k olanından almısdık . 2 ortak arkadaş .

Geçen sene 1200k da ben memnundum 20 inch monitörümden izliodum yanlız onuda söylim televizyona falan bağlama olmadan .

1200 k da kalite baya baya net.

benim için geriden gelme falanda çok önemli değildi o yüzden ne kadar geriden geliodu çok takip etmedim. ama takılma falan olmuodu ..

Ben memnundum ama siz memnun kalırmısınız bilemem ne beklediğinize bağlı.

1200k olanından almısdık . 2 ortak arkadaş .

Geçen sene 1200k da ben memnundum 20 inch monitörümden izliodum yanlız onuda söylim televizyona falan bağlama olmadan .

1200 k da kalite baya baya net.

benim için geriden gelme falanda çok önemli değildi o yüzden ne kadar geriden geliodu çok takip etmedim. ama takılma falan olmuodu ..

Ben memnundum ama siz memnun kalırmısınız bilemem ne beklediğinize bağlı.

1 dakikaya kadar gecikme oluyor. Maça göre falan da değişiyor o zaten.

Aranızda mutlaka fenerli veya bjk'li vardır ortak olmak isteyen varsa 1800k alalım gençler.

Geri
Üst Alt