- 13 Ekim 2014
- 108.833
- 58.484
- 4.708
kaynaksiz yazmayin sunlariBein acil toplantı kararı aldığı söyleniyor aşırı iptal varmış
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynaksiz yazmayin sunlariBein acil toplantı kararı aldığı söyleniyor aşırı iptal varmış
Astronomik tabii ki zaten amaç tamamen seni sözleşmeye köle yapmak.Çarkına sokayım böyle işin diyesi geliyor insanınYok vereceğim de aklımın almadığı indirimli fiyat 110 ise aylık 70 tl indirim yaptık diyorlar normal fiyat 180 lira oluyor astronomik değil mi yav?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İsterlerse tek iptal ettiren ben olayımDigiturk kurulduğundan beri yaklaşık 15 16 senedir üyeliğimiz var hatta bir iki sene önce arayıp özel teşekkür ve kampanya sunmuşlardı anneme bu yüzden, dün yaşananlardan sonra önümüzdeki hafta içinde bein sports aboneliğini iptal etme kararı aldık bu boktan düzene para kazandırmak istemiyorum artık
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kaynaksiz yazmayin sunlari
Bayma Musap
Valla bende çok sinirliyim ama bir renktas ile bu konuda tartışacak değilimbu kadar kolay iste ercan. Zaten herkes sinirli dünden beri 2-3 kisi haric.
tartis demiyorum kaynak birsey görmek istedimValla bende çok sinirliyim ama bir renktas ile bu konuda tartışacak değilim
Çok güzel şeyler diyorsunuz. Gerçek taraftarsınız. Ama geldiğimiz süreç beni haklı çıkarmıyor mu? Bakın digitürk üyeliğini iptal etmişsiniz yıllar önce. Ne işe yaradı? Dün yine katliam yaşanmış sahada. İptal ettiğiniz günden bugüne başka bir sürü hatalar olmuştur. Olmaya da devam edecektir. Kastım bu döngü devam ediyor. İtirazım bu.
Bu iptal etme eylemi etkilidir. Ama geçicidir. Onu diyorum. Olacaksa da kulüp tarafından desteklenmeli. Emsal olmalı ve işte o zaman bakın neler oluyor!