Üye Görüşü Digitürk ve Diğer Platformları İPTAL ETME Başlığı!

Üyeliğim yoktu zaten. Ben bunlara para yedirir miyim.

Forumdaşlarımız boykota destek veriyordur umarım.

Taraftar olarak beinsport'a para ödeyen bütün Galatasaraylılar üyeliğinizi iptal edin. Şu an zarar verilebilecek tek yer beinsport

Bu sezon baslamadan benim biten üyeligi yenilememistim. Iste vizyonerlik budur.

Iptal edin yav tabi IPTV diye bisey var. Kacak izleyin futbol izlemek herkesin hakkidir

Bizede ders olsun, mal gibi peşin aldık iptal edemiyormuşuz.

Ya bizde burada mac yayinlarinda link paylasamiyoruz. Bu paylasim acilsa olmaz mi?

Babam dün geceden iptal etmiş, bugün dekoderi iade etti sabahın köründe bayiye gitmiş takdir ettim kendisini. Çevremde epey iptal eden var, internette dönen X kadar kişi aboneliğini iptal etti olayı doğru olabilir ciddi ciddi.

Bu iş sadece Digitürk üyeliği iptali ile olmaz. Tüm spor yayınlarını, gazete tv. vs. ne varsa, hepsini topyekün boykot etmek gerekiyor. Madem bize karşı savaş açıldı, bizim de elimiz armut toplayacak değil. İzlenmeyerek kaybedecek olan onlar. Kendi pisliklerinde batsınlar iyice, bu tiyatroya seyirci olmanın anlamı yok. İzlemeyin, dinlemeyin, okumayın. Haber almak için sadece Galatasaray'ın resmi internet sitesini takip edin.

Galatasaray taraftarı gücünü göstermek istiyorsa Türkiye'deki tüm spor yayınlarını boykot etmek zorunda.

Bizede ders olsun, mal gibi peşin aldık iptal edemiyormuşuz.
Şöyle birsey var

üyeliğinizi kredi kartıyla peşin 1 yıllık ödeme şeklinde yaptırdıysanız ve 1 yıl taahhüt verdiyseniz, bu yüzden iptal ettiremiyorsanız müjde.

taahhüt sözleşmemi buldum. alabilecekleri tek ücret kurulum ücreti. geri kalan ayları paşa paşa ödeyecekler size. sözleşmede şu anki fiyattan hesaplanıp sizi borçlu çıkarma gibi bir durumları yok.

sözleşmenin ilgili maddesi

siz de online işlemlerden sözleşmenize ulaşabilirsiniz.

taahhüt sözleşmemin 5. maddesinde taahhütün ihlali durumunda sadece benden kampanya kapsamında alınmayan kurulum ücreti tahsil edilebilir diye kesin ve net konuşun.

iptal gerçekleştikten sonra kutuyu digiturk bayisine götürün.

sonra digitürk ü tekrar arayıp izlemediğiniz kalan sürenin ücretini talep edin.

bein sport üyeliklerini iptal ediyoruz kampanyası

Geri
Üst Alt