# Dimitar Berbatov

Cevap: # Dimitar Berbatov

Bu takıma net olarak forvet lazım.Forvetleri pozisyona sokamıyoruz lafıda çok saçma.Elmander dün boş kaleleri atsa bu gün gol krallığını garantilemişti.Her maç forvetin 20 pozisyona gireceğini zannetmiyorsunuz herhalde

Bence sallama haber. Bizim burada baskanın kastettigi futbolcuyu desifre etmeye calıstıgımız gibi onlarda kendilerince Berbatov ismini cıkartmıs. Crouch gelsin. Her gol attıgında Ingilizler gibi YEAAAAAA diye bagırırız :cool:

Podolski'yi bile beğenmedi bu taraftar.

O kadar beğenilecek bir adam değil çünkü. Berbatov ve kadro dışı kalan Hamit ve eğer yapabilirsek Riera'yı takasta verip sağlam bir sol kanat alırsak ( aslında kondisyonu iyi olsa sağlam olsa engin bile götürür ) sol kanat alabilsek bence şuan ki aksaklıkların önüne geçebiliriz.

milletin artığını çöpünü toplamaya ne meraklısınız. 31 yaşında gelmiş adam. siz manun realin bayernin çöplerini toplayın sonra onlar gibi olacağız diyin. çöpleriylemi olacaksınız?? manu kullanıp atmış adamın perti çıkmış. değil berbatov ronaldinho olsa ne yazar?? ayrıca elmanderle berbatov asla birarada oynamaz. aynı tip oyuncular ikiside. ne anlıyorsunuz ya futboldan. atış serbest sallayın arkamdan

forvete ihtiyaç yok yaratıcı ve kanat oyuncusu gerek

milletin artığını çöpünü toplamaya ne meraklısınız. 31 yaşında gelmiş adam. siz manun realin bayernin çöplerini toplayın sonra onlar gibi olacağız diyin. çöpleriylemi olacaksınız?? manu kullanıp atmış adamın perti çıkmış. değil berbatov ronaldinho olsa ne yazar?? ayrıca elmanderle berbatov asla birarada oynamaz. aynı tip oyuncular ikiside. ne anlıyorsunuz ya futboldan. atış serbest sallayın arkamdan

Perti cikmis dedigin adam daha gecen sezon Primier Lig'in gol krali olmus.....Bak attigi goller de burda....Best of Berba - All Goals from Dimitar Berbatov | 2010/2011 Top Scorer | (HQ) - YouTube

Ingiltere Liginde atmis bu golleri....Alex'in Turkiye sikeli liginde attigi tirt gollerle karistirma....Berbatov'un olusu Turkiye'de is yapar

Ayriyetten Elmander ve Berbatov'un ayni tip olmasi ikisinin de boyunun uzun olmasindan ibarettir.....Madem adami hic izlemedin, bari hakkinda ayip tutmasaydin

laf ola beri gele konuşuyosun işte bu tarz basit cevaplar geleceğini biliyodum dahada gelecektir. golcülerin yüzde 80 i 32 yaşında biter bi kere bunu öğren ;) 32 yaşından sonrada iyi performansını sürdüren golcüler vardır ancak bu oran yüzde 20 dir. sanki adam 21 yaşında gol kralı olmuş bugün 22 yaşında. adam 30 yaşında gol kralı olmuş bugün yaş 31 anlamıyosan harflerle yazayım otuzbir. kaç sene daha üst düzey oynar sence?? verilecek 2 yıllık minimum 7 milyon euroya sana harika genç oyuncular bulurum. onun ölüsü iş yapar bunun leşi iş yapar diye diye sizin gibiler sayesinde türkiye içi geçmiş yabancılar cenneti oldu. katardan bi farkın olduğunumu düşünüyosun bu anlayışınla? elmanderle tek ortak yönleri demek boyları. hmmm. demek ben görmeyeli berbatov hızlı adam geçebilen çalım atabilen kıvrak bir oyuncu olmuş.. böyle düşünmeye devam et ;)

elmanderle berbatovun neresi ayni tip ya

allahim yarabbim yine 2000liler basti forumu :SS::SS::90:

Berbatov daha bitirici, Elmander daha gezgin gibi

Bize forvetten çok hem kanatta hem de ortasahada adam eksilten,yaratıcı adamlar gerek

Degil Berbatovu İbrahımovıcı alsak bile,tek santrafor oynadıgımız sürece bu is yürümez.Ama Berbatov-Elmander yada Sercan-Berbatov v.b. sekilde iyi gider.

ilk defa duyuyorum boyle bir ayrim

senin duyma ve duyduğunu algılama konusunda bi sorunun var o zaman.. hızın ne denli ayırıcı bir özellik demek olduğunu bilmiyosan(bilhassa forvet oyuncularında) bunu en iyi öğrenme yollarından biri messiyi izlemektir. tavsiye ederim arada bi bak ;) yinede duymadım veya anlamadım dersen artık senin için yapacak birşeyim yok üzgünüm.. şimdi sen bu dediğimden berbatovla messiyi kıyasladığımı düşünürsün onuda beklerim senden :D

eskişehirinde berbatova ihtiyacı yok mehmet yıldız var çünkü . .

bu forumda çok farklı dünyaları olan insancıklar var

senin duyma ve duyduğunu algılama konusunda bi sorunun var o zaman.. hızın ne denli ayırıcı bir özellik demek olduğunu bilmiyosan(bilhassa forvet oyuncularında) bunu en iyi öğrenme yollarından biri messiyi izlemektir. tavsiye ederim arada bi bak ;) yinede duymadım veya anlamadım dersen artık senin için yapacak birşeyim yok üzgünüm.. şimdi sen bu dediğimden berbatovla messiyi kıyasladığımı düşünürsün onuda beklerim senden :D

messiyi izleyince berbatov ve elmanderin ayni oldugunu mu anlayacagim

zeki renkdas?

anlatirmisin anlamadim yha

[video=youtube;zTzLXa2kp3M]https://www.youtube.com/watch?v=zTzLXa2kp3M[/video]

[video=youtube;9kFpJkm1vLE]https://www.youtube.com/watch?v=9kFpJkm1vLE[/video]

laf ola beri gele konuşuyosun işte bu tarz basit cevaplar geleceğini biliyodum dahada gelecektir. golcülerin yüzde 80 i 32 yaşında biter bi kere bunu öğren ;) 32 yaşından sonrada iyi performansını sürdüren golcüler vardır ancak bu oran yüzde 20 dir. sanki adam 21 yaşında gol kralı olmuş bugün 22 yaşında. adam 30 yaşında gol kralı olmuş bugün yaş 31 anlamıyosan harflerle yazayım otuzbir. kaç sene daha üst düzey oynar sence?? verilecek 2 yıllık minimum 7 milyon euroya sana harika genç oyuncular bulurum. onun ölüsü iş yapar bunun leşi iş yapar diye diye sizin gibiler sayesinde türkiye içi geçmiş yabancılar cenneti oldu. katardan bi farkın olduğunumu düşünüyosun bu anlayışınla? elmanderle tek ortak yönleri demek boyları. hmmm. demek ben görmeyeli berbatov hızlı adam geçebilen çalım atabilen kıvrak bir oyuncu olmuş.. böyle düşünmeye devam et ;)

Bos konusan sensin....30 yasinda gol krali olmus daha yeni 5 ay once...2 ay sonra 31 yasinda olacak......Sanki 34-35 yasinda adam seneye futbolu birakacak

O dedigin istatistik de siradan Turk topculari icin gecerli....Profosyonel, kendine bakan adam 34-35 yasina kadar rahat oynar....Berbatov saydigin yuze 80'in icine degil kalan yuzde 20'nin icine girer o yuzden zaten Manchester United'da oynuyor gol krali oluyor

Adam gelsin 31-32-33-34 yaslarinda 3-4 sene bildigimiz Berbatov gibi oynasin bana yeter...

Birakin bu kaliplasmis dusunceleri, Hagi de geldiginde ayni yastaydi sonuc malum....ha simdi diyeceksin Hagi forvet degil, Van Hoojdonk geldiginde 34 yasindaydi 2 sene super top oynadi

Sen 34 yasindaki Alex'in gol krali oldugu ligde 30 yasindaki Primier Lig gol krali Berbatov begenmemeye devam et.....Sanki bizim lig Ingiltere,Ispanya,Italya ligi kadar kaliteli

Basladik yine begenmemezlik yapmaya ... Sanki kadromuzda Higuain,Suarez ve.s var da Berbatov kotu diyoruz

Geri
Üst Alt