# Dimitar Berbatov

Bence burda tartışılması gereken oyuncunun kalitesi değil, oyun karakterinin Terim'in sistemine uyup uymayacağı. Berbatov gol kralı olduğunda Rooney ile birlikte çift forvet oynuyor ve kendini unutturmayı çok iyi beceriyordu. Bizde tek forvet oynayabilir mi?

Bence oyun karakteri olarak Drogba daha iyi bir seçim olur çünkü fizik gücü Berbatov'dan daha üst düzeyde. ama yaşı ilerledi, o yüzden zor bir seçim. Ben uzun vadeli düşünüp Berbatov'u tercih ederim, çünkü 3-4 sene üst düzey performans gösterebilecek bir oyuncu olduğuna inanıyorum.

Ama Sercan forvete bir oturursa kimse formayı onun elinden alamaz. Formda olduğu sene Bursa ve milli takımda attığı golleri hatırlayın, Burak Yılmaz'ın daha hızlısı idi, benim umudum tekrar o performansı yakalaması.

Cevap: # Dimitar Berbatov

Bratu Jardel'den 75 kat daha hızlı bir forvetti.

Jardel,Bratu'dan 75 kat daha kaliteli bir forvetti.

MU_news MUFC News ibrahimseten tarafından

Galatasaray president Unal Aysal has confirmed that he is considering a January move for Dimitar Berbatov #MUFC

oha bee :D berbatovdan bahsediyoruz... 31 yasina girdi girecek daha yeni Gol krali olmus (ingilterede)...

Nerde CL takımlarının göndermek istediği,sözleşmesi biten 30+ adam var alalım hemen

Toplama kampı gibi kadro oluşturup Ligde orta sıralarda yer edinsek yeter çünkü

Scout,Vizyon flan bizim neyimize !

milletin artığını çöpünü toplamaya ne meraklısınız. 31 yaşında gelmiş adam. siz manun realin bayernin çöplerini toplayın sonra onlar gibi olacağız diyin. çöpleriylemi olacaksınız?? manu kullanıp atmış adamın perti çıkmış. değil berbatov ronaldinho olsa ne yazar?? ayrıca elmanderle berbatov asla birarada oynamaz. aynı tip oyuncular ikiside. ne anlıyorsunuz ya futboldan. atış serbest sallayın arkamdan
inter atletico madridin cöpü forlanı napolinin cöpü militoyumu aldı. milito sayesinde sampiyonlar ligini aldı. şöyle cöp möp diyipte kendinizi komik duruma düşürmeyin. cöp olan adamın mencester unitedde neişi var.

Adam 30 yasında Premier League gol kralı oldu neden bahsediyoruz ? :)

Mükemmel ötesi transfer olur ama alabileceğimizi sanmıyorum.

çöp ingilterede daha yeni 20 küsür gol atti... Bu futbolcu robotmu ? limitimi var 25 gol attiktan sonra ankartimi yaniyoda cöp oluyo ?

gelip golleri siralayacak diye birsey yok...

ya gelir güiza gibi paralari alir gider

ya golleri siralar müthis bir sezon gecirir

yada ortalama golcü olur 10-15 gol gibi

Ben Berbatovu sevmiyorum,niyeyse bir türlü ısınamadım bu adama..Ama benim begenip begenmemem Berbatovun iyi bir futbolcu oldugunu degistirmez.Gelirse tabiki faydalı olur,cok iyi transfer olur.Yalnız ben baska bir oyuncu alacaz diye hissediyorum:)

adam bize gelirmi acaba diye düşüncegimize adama cöp diyolar ya. bu yaş konusuna deli oluyorum zaten. bu adam 31 yaşında 2 sene daha rahat oynar üst kalitede.

adam bize gelirmi acaba diye düşüncegimize adama cöp diyolar ya. bu yaş konusuna deli oluyorum zaten. bu adam 31 yaşında 2 sene daha rahat oynar üst kalitede.

3 senesi var rahat......Bu arada Etoo ve Ibrahimovic de Berbatov ile ayni yasta.....Onlara da yasindan dolayi hayir diyenler cikar;)

Berbatovun kanatları iyi olursa o kadar daha verim verir.Sağda Keita ve solda Olcan iyi olabilir.

Olcan deyince hemen saldırmayın malum yabancı sınırlaması.

Berbatovun kanatları iyi olursa o kadar daha verim verir.Sağda Keita ve solda Olcan iyi olabilir.

Olcan deyince hemen saldırmayın malum yabancı sınırlaması.
olcan zaten iyi oyuncu kimse saldırmaz. engin baytarda sol acık oynayabilir. trabzonda orda verimli oluyordu.

[video=youtube;orCi33NJb7c]https://www.youtube.com/watch?v=orCi33NJb7c&feature=channel_video_title[/video]

Arkadaş ne berbatov'u tekrar sölüyorum istersen bu takıma İbrahimoviçi al gene bişey değişmez bize final paslarını iyi atacak iyi orta yapacak hızlı düşünecek yaratıcı atak oyuncularına ihtiyacımız var..

Orta saha

melo selçuk

Keita engin olcan

elmander

Golcü alınacağına dair dedikodular Baroş'un ayrılacağı anlamına mı geliyor ?

Bence golcü transferi şu aşamada gereksiz. Maç başı ortalama kaç gol pozisyonuna giriyoruz ? Kaç tane golü organize bir şekilde hazırlanmış pozisyon neticesinde atmışız ? Kaç pozisyona giriyoruzda kaç tane kaçırıyoruz? Bütün bu soruların cevabını bulup iyi irdelemek lazım.

-----------------------Muslera---------------------------

Eboue-------Semih-------------Ujfalusi-----------H.Balta-

------------------------Melo-----------------------------

Grosicki-----------Alper--------------Selçuk--------Engin-

-----------------------Berbatov--------------------------

Şu tarz bir kadro güzel olabilir.Berbatova Grosicki ve Enginin çok destek vereceğini düşünüyorum.

Selçuğunda geriden vericeği destekte onu çok rahatlatacaktır.Yani devre arası Alper Potuk,Grosicki ve Berbatov transferi yeterli olabilir.

Geri
Üst Alt