# Dimitar Berbatov

Cevap: # Dimitar Berbatov

Geçen sezon 42 maçta 21 gol atmış. 140 dakika başına bir gol. 6 da asisti var. Bu maçların 10'unda oyuna sonradan dahil olmuş, 13'ündeyse de 90 dakikayı tamamlamadan oyundan alınmış.

Fena bir istatistik değil, STSL için yetersiz değil kesinlikle. Ancak arkasına iyi bir oyun kurucu lazım. Kanatlardan da gelecek destek önemli.

Esas kanatlar önemli bizim için ..su anda kanatlar ölü olduğu için hep orta sahadan oyun kuruluyor orta sahaya cok yük biniyor ve cok çabuk kilitliyorlar bizi ...kanatlar açılırsa nereyi tutacaklarını bilemezler

Forvet alıcaz ama bide oyun kurucu falan okudum bgün önerileri alalım.

Ben flamengodan r10 alınırsa 2 forma daha almaya soz veriyorum ...adam frikik ustası ... R10 berbatov Gökhan töre amrabat dörtlüsü var benim aklımda...tabi buna barosu rierayı göndererek başlamak isterdim

Not: amrabat hiç şart değil yeter ki r10 ve Gökhan gelsin

Ben flamengodan r10 alınırsa 2 forma daha almaya soz veriyorum ...adam frikik ustası ... R10 berbatov Gökhan töre amrabat dörtlüsü var benim aklımda...tabi buna barosu rierayı göndererek başlamak isterdim

Not: amrabat hiç şart değil yeter ki r10 ve Gökhan gelsin

hala r10 amrabat falan demeyin ya takım için oynayan 10 numaralar var ağzınız yanmadımı kendine oynayan topçulardan

Berbatov'u beğenmeyen, burun kıvıran insan var o.0 Doğru tabi takımda Rooney, Ronaldo falan yedekte bekliyor Berbatov ne iş yapacak yeaaa.

berbatov yürüyerek oynuyor. fergusonun rooney hernandez ve wellback ten sonraki tercihi. ilerde tek forvetle oynayacaksa galatasaray bu forvetin çok koşması sürekli yer değiştirmesi ve pres yapması gerekiyor. berbatov asla bu tip bir oyuncu değil. gs sistemi doğrultusunda transfer yapmalı. yıldız diye sistemine uymayan oyuncuları almaya kalkarsa takım disiplininden ve sisteminden taviz vermiş olur. kesinlikle kötü futbolcu değil ama dediğim gibi asla bizim aradığımız tarzda bir forvet değil.

Bana da Berbatov 4-4-2 için iyi bir oyuncu olur gibi geliyor. 4-3-3 için Drogba-Doumbia gibi bir forvete ihtiyaç var. Bence bu seçimi sezon sonuna bırakıp Doumbia'yı almak en iyi alternatif. 15 milyon Euro bayılıp bu adamı mutlaka almalıyız, sakatlanmadığı sürece 25 golün altına düşmez. Sercan-Doumbia-Podolski gibi bir forvet üçlüsü uçurur bizi.

Sezon ortasında Onur Kıvrak, Hasan Ali Kaldırım, Serdar Aziz ve Hamit Altıntop dörtlüsünden alabildiğimizi alıp, bir de mutlaka Podolski'yi transfer etmeliyiz. O zaman hem şampiyonluk şansımızı arttırmış, hem de önümüzdeki sezon kadrosunun büyük bölümünü halletmiş oluruz.

Onur

Eboue Semih Serdar Hasan Ali

Engin Melo Selçuk

Sercan Doumbia Podolski

Berbatov balonunu kim soktuysa Baskanin kafasina.....en buyuk GS dusmanidir !

adam Manuda gecer saga tarafa ve 20 adim ileri...20 adim geri ......serbest vurus-20 adim kaleye dogru :D :D :D

Sen hakikaten ucarkan izlemisin Berbatovu .ruyanda :sgr: :sgr:
akikaten ne la. ben rüyamda izlemişimde sen hic izlememişsin. ne iciyorsan bir daha icme.

Berbatov gelecekse kanattan besleyeceksin Berbatovu.Bizde öyle kanat yok şuan.

Valla eğer her iki kanada da adam gibi kanat oyuncusu alınmayacaksa bize emenike gibi forvet lazım.

Bence gayet iyi futbolcu, gelirse iş yapar diye düşünüyorum. :)

Bu adamı sevmiyorum, ha gelsin faydalı olacaktır orası ayrı ama kanat oyuncusu da lazım

Geri
Üst Alt