Cevap: # Dimitar Berbatov
Galatasaray spor klübü tarihinde jardel hariç hangi futbolcuya 15m euro verdiki? jardelide kimin aldığını herkes biliyor. ayrıca klübün bir yığın borcu var. evet herkes ister klübünde gerçekten iyi oyuncular oynamasını fakat eldeki imkanlarla doumbia nın alınması bana imkansız geliyor.
doumbia nın menejerini tanıdığım falan yok ama morinho nun bi lafı vardır bilirsin jokey olmak için at olmak mı gerekir. doumbia nın bu yaşta para için türkiyeye geliceğini sanmıyorum ben şahsen.
Podolski'ye 2 ay önce 11 milyon Euro teklif ettik, ama Doumbia'ya 15 veremeyiz... Yönetimin pintiliği devam ettiği sürece doğrudur belki, ama o zaman şampiyon olmayı da 10 senede bir hatırlarız, stadın dolu olduğunu senede 1 kere görürüz. Ne kadar ekmek, o kadar köfte. Yönetimin işi zaten kaynak yaratmak ve yıldız futbolcuları takıma kazandırmak. Semih gibi altyapıdan yetişenler, Yekta gibi küçük takımdan gelenler, Podolski gibi dünya yıldızları... Bunların hepsi bir araya gelmeli ki, başarı gelsin. Yetenekli futbolcuları bir araya getiremezsen, rekabet de edemiyorsun artık.
Barcelona, Real Madrid, ManU gibi takımlarla rekabet edebilmek için, onların 3'de biri, 4'de biri kadar da olsa para harcamalısın. 52 bin kişilik bir stadın var, doldurmayı beceremiyorsun. Bu yönetimin beceriksizliği ve vizyonsuzluğudur. Galatasaray'ın sezonluk biletleri yok satabilir, en ucuz kombine 1000TL'den başlayabilir. Maçlara bilet bulmak imkansızlaşabilir. Ama herşeyi doğru yapmalısın. Arda'yı 12 milyon Euro'ya satıp, yerine oyuncu koyamıyorsan, vizyonsuzsundur. Ben yanındakilerden çok, Ünal Aysal'ın vizyonuna güveniyorum ve Ocak ayı ile sezon sonunda takıma 1 ya da 2 süper yıldız katılacağına inanıyorum.
Yönetim şunu da bilmeli, taraftar Podolski ile Rosicky arasındaki kalite farkını farkeder. Çakma ya da sönmüş yıldız istemiyoruz. Podolski, Doumbia, Honda, Ronaldinho gibi yıldızlar istiyoruz. Manchester City gibi takımı baştan aşağı yıldızlarla donatın da demiyoruz ama, Türkiye'nin en büyük takımında 2 tane dünya yıldızı oynamayacaksa, o zaman kimde oynayacak?