# Dimitar Berbatov

Cevap: # Dimitar Berbatov

ilie vardı ama son zamanlar sınıfına girmiyo pek :) bu arada kimse berbatova balon demiyor. berbatov kaliteli bir oyuncu ama bir mahalle takımı değilseniz ve bir sisteminiz varsa bu sistem dahilinde oyuncular alırsınız. örneğin barcelona gibi bir takım ne kadar iyi olursa olsun arda turanı almaz. isterse senede 10 gol 20 asist yapsın. çünkü barcanın sistemi pasa olduğu kadar hıza ve hızlı düşünmeyede bağlı. aynı şekilde berbatovda bugünkü gs de ne kadar kaliteli olursa olsun iş yapmaz. küçük takımlar bedavaya büyük oyuncu gördüğünde düşünmeden saldırır. büyük takımlarsa bedava oyuncuya değil sistemine maksimum faydayı sağlayacak oyuncuyu bulunca saldırır.

Bende potansiyeli yüksek genç oyuncu alınması taraftarıyım.Papis Cisse,Doumbia,Sow,Damiano( Dalga geçtik ama potansiyel tavan yapıyor) v.s

Bu gibi oyunculara vereceğin 2 yıllık paraya genç adam alırsın... ama aydın versiyonundan değil..

Bende potansiyeli yüksek genç oyuncu alınması taraftarıyım.Papis Cisse,Doumbia,Sow,Damiano( Dalga geçtik ama potansiyel tavan yapıyor) v.s

o saydığın isimlerden papis cisse dişında gelcek biri olcağını sanmıyorum. herkeste tutturmuş bi doumbia diye. doumbia 9m euro ya young boyz dan alındı. ve cska da harikalar yaratıyor. en az 15e satar. bizim yönetim 15 verirmi doumbia ya vermez. diyelimki verdi doumbia gelirmi gelmez. hadi geçmiş olsun:)

15 e sol kramponunu bile vermezler doumbianın en az 25-30 dan açarlar kapıyı

Katılmıyorum, adam 3 senedir CSKA'da harikalar yaratıyor, Messi-Ronaldo gibi bir oyuncu olsaydı, Barça-ManU bastırırdı 40-50 alırdı. İyi golcü ama 20-30 etmez. 15'e alırız, yeter ki oyuncu istesin.

o saydığın isimlerden papis cisse dişında gelcek biri olcağını sanmıyorum. herkeste tutturmuş bi doumbia diye. doumbia 9m euro ya young boyz dan alındı. ve cska da harikalar yaratıyor. en az 15e satar. bizim yönetim 15 verirmi doumbia ya vermez. diyelimki verdi doumbia gelirmi gelmez. hadi geçmiş olsun:)

Doumbia'nın menajeri tanıdık falan mı? Adam fildişi sahilinden, bıkmıştır yıllardı -20 derecede bir tarafı dona dona maça çıkmaya, bence yakın zamanda transfer olacaktır. Bana göre 15 milyon Euro'ya alabileceğimiz en iyi adam. Türkiye'ye de gelmek isteyebilir, Rusya'dan bin kat iyidir onun için.

Doumbia'nın menajeri tanıdık falan mı? Adam fildişi sahilinden, bıkmıştır yıllardı -20 derecede bir tarafı dona dona maça çıkmaya, bence yakın zamanda transfer olacaktır. Bana göre 15 milyon Euro'ya alabileceğimiz en iyi adam. Türkiye'ye de gelmek isteyebilir, Rusya'dan bin kat iyidir onun için.

Galatasaray spor klübü tarihinde jardel hariç hangi futbolcuya 15m euro verdiki? jardelide kimin aldığını herkes biliyor. ayrıca klübün bir yığın borcu var. evet herkes ister klübünde gerçekten iyi oyuncular oynamasını fakat eldeki imkanlarla doumbia nın alınması bana imkansız geliyor.

doumbia nın menejerini tanıdığım falan yok ama morinho nun bi lafı vardır bilirsin jokey olmak için at olmak mı gerekir. doumbia nın bu yaşta para için türkiyeye geliceğini sanmıyorum ben şahsen.

Galatasaray spor klübü tarihinde jardel hariç hangi futbolcuya 15m euro verdiki? jardelide kimin aldığını herkes biliyor. ayrıca klübün bir yığın borcu var. evet herkes ister klübünde gerçekten iyi oyuncular oynamasını fakat eldeki imkanlarla doumbia nın alınması bana imkansız geliyor.

doumbia nın menejerini tanıdığım falan yok ama morinho nun bi lafı vardır bilirsin jokey olmak için at olmak mı gerekir. doumbia nın bu yaşta para için türkiyeye geliceğini sanmıyorum ben şahsen.

Podolski'ye 2 ay önce 11 milyon Euro teklif ettik, ama Doumbia'ya 15 veremeyiz... Yönetimin pintiliği devam ettiği sürece doğrudur belki, ama o zaman şampiyon olmayı da 10 senede bir hatırlarız, stadın dolu olduğunu senede 1 kere görürüz. Ne kadar ekmek, o kadar köfte. Yönetimin işi zaten kaynak yaratmak ve yıldız futbolcuları takıma kazandırmak. Semih gibi altyapıdan yetişenler, Yekta gibi küçük takımdan gelenler, Podolski gibi dünya yıldızları... Bunların hepsi bir araya gelmeli ki, başarı gelsin. Yetenekli futbolcuları bir araya getiremezsen, rekabet de edemiyorsun artık.

Barcelona, Real Madrid, ManU gibi takımlarla rekabet edebilmek için, onların 3'de biri, 4'de biri kadar da olsa para harcamalısın. 52 bin kişilik bir stadın var, doldurmayı beceremiyorsun. Bu yönetimin beceriksizliği ve vizyonsuzluğudur. Galatasaray'ın sezonluk biletleri yok satabilir, en ucuz kombine 1000TL'den başlayabilir. Maçlara bilet bulmak imkansızlaşabilir. Ama herşeyi doğru yapmalısın. Arda'yı 12 milyon Euro'ya satıp, yerine oyuncu koyamıyorsan, vizyonsuzsundur. Ben yanındakilerden çok, Ünal Aysal'ın vizyonuna güveniyorum ve Ocak ayı ile sezon sonunda takıma 1 ya da 2 süper yıldız katılacağına inanıyorum.

Yönetim şunu da bilmeli, taraftar Podolski ile Rosicky arasındaki kalite farkını farkeder. Çakma ya da sönmüş yıldız istemiyoruz. Podolski, Doumbia, Honda, Ronaldinho gibi yıldızlar istiyoruz. Manchester City gibi takımı baştan aşağı yıldızlarla donatın da demiyoruz ama, Türkiye'nin en büyük takımında 2 tane dünya yıldızı oynamayacaksa, o zaman kimde oynayacak?

Doumbia felan demeyin beyler. CSKA Doumbia icin 30 milyon euro civari istedigini acikladi. Vagner Love icin 22 milyon isteyen, gectigimiz yaz 16 milyona yakin Porto'dan teklif alan CSKA'nin oyuncusundan bahsediyoruz burda. Doumbia moumbia yok. Bunlari CSKA gibi takimlara gitmeden bulacaksin.

Illede zenci diyenler, Kuban Krasnodar'da harikalar yaratan, gecmiste Galatasaray'la ismi gecen Lacina Traoré. Galatasaray kulubu zamaninda Bony Wilfried/Lacina Traroé ikilisinden birini almamakla buyuk hata yapti.

Ben illa ki Doumbia gelsin diye birşey yazdım mı? Hiçbiri de gelmeyebilir.

Doumbia felan demeyin beyler. CSKA Doumbia icin 30 milyon euro civari istedigini acikladi. Vagner Love icin 22 milyon isteyen, gectigimiz yaz 16 milyona yakin Porto'dan teklif alan CSKA'nin oyuncusundan bahsediyoruz burda. Doumbia moumbia yok. Bunlari CSKA gibi takimlara gitmeden bulacaksin.

Illede zenci diyenler, Kuban Krasnodar'da harikalar yaratan, gecmiste Galatasaray'la ismi gecen Lacina Traoré. Galatasaray kulubu zamaninda Bony Wilfried/Lacina Traroé ikilisinden birini almamakla buyuk hata yapti.

Valla geçen sene olsa sana katılırdım, ama Sercan'a nasıl eskiden 8-10 milyon Eur istedilerse, Doumbia için de 25-30 abartılı rakamlar. Eğer o kadar etseydi, çoktan devler almıştı. Adam 3 senedir CSKA'da oynuyor. Bana göre Doumbia ikna olduktan sonra 15 civarına rahat alınır. Podolski-Doumbia ikilisi bizi önümüzdeki 3 sene açık ara şampiyon yapar.

cska-trbzon maçlarından sonra herkeste bir doumbia hastalığı aldı başını gidiyor. bu kışın modası doumbia virüsü...

Berbatov iyi'dir, gelmesini isterim. Berbatov, Johan ve bir transfer daha ile hucum hattimiz güzel olurdu.. gol atariz en azindan.

cska-trbzon maçlarından sonra herkeste bir doumbia hastalığı aldı başını gidiyor. bu kışın modası doumbia virüsü...

CSKA BJK maçı ile alakası yok, ben bu adamı daha Young Boys'da oynarken bir taraftarın yorumunda okuyup takip etmeye başlamıştım. Her yerde bas bas bağırdık bu adamı alın Keita'yı almayın aynı fiyata adam 35 gol atmıştı o sezon, 1 sene sonra da CSKA'ya gitti.

Valla geçen sene olsa sana katılırdım, ama Sercan'a nasıl eskiden 8-10 milyon Eur istedilerse, Doumbia için de 25-30 abartılı rakamlar. Eğer o kadar etseydi, çoktan devler almıştı. Adam 3 senedir CSKA'da oynuyor. Bana göre Doumbia ikna olduktan sonra 15 civarına rahat alınır. Podolski-Doumbia ikilisi bizi önümüzdeki 3 sene açık ara şampiyon yapar.

Ne 3 senesi arkadas :) Adam 2010'un basinda imza atti CSKA'ya.

Sen 15 de, CSKA 30 diyor arkadas. Ruyalar aleminden cikin. Bu tur oyuncular Rus ligini STSL icin birakmazlar.

Ne 3 senesi arkadas :) Adam 2010'un basinda imza atti CSKA'ya.

Sen 15 de, CSKA 30 diyor arkadas. Ruyalar aleminden cikin. Bu tur oyuncular Rus ligini STSL icin birakmazlar.

Adam Rusya Liginde 3. Sezonunu yaşıyor. (Transfermarkt.com.trde 3 sezonluk bilgileri var) Benim kastettiğim de bu idi zaten. Rus liginde 3 sezondur muhteşem performans gösteriği halde, ne Barca, ne ManU, ne Real Madrid talip olup almamış. Dünya üzerinde 1 futbolcuya 30 milyon Euro bayılabilecek kaç takım var? Anzi, Machester City gibi takımlar bile talip olmadılar bu oyuncuya, bu da demektir ki, 25-30 milyon Eurolar hayal.

Biz oyuncuyu ikna edelim bu transfer 15 milyona yakın bir rakamda biter.

Berbatov'a gol attıracak adam gelsin önce.

Geri
Üst Alt