dinçer azaphan

Kalbi sıkışmış, hastaneye kaldırılmış. Geçmiş olsun büyük Galatasaraylı...

Geçmiş olsun.

Sutton United Football Club - The official home of SUFC

C5dEyixU0AAPFwq.jpg

Bir tek benim mi dikkatimi cekti, bu adamin kafasi vücuduna orantiyla cok büyük gibi gözüküyor sanki fotograflarda.

Ha canli TV de falan görmedim bilmiyorum o yüzden. Ama resimlerde ilginc duruyor gercekten.

Bir tek benim mi dikkatimi cekti, bu adamin kafasi vücuduna orantiyla cok büyük gibi gözüküyor sanki fotograflarda.

Ha canli TV de falan görmedim bilmiyorum o yüzden. Ama resimlerde ilginc duruyor gercekten.
Evet kafası büyük hakikaten benimde dikkatimi çekti

TapaTalK

Yazik lan adamlarin bir tane roketatarı bile yok. Sadece bizim apartmandaki komşularda bile iki tane var.

Sapan bile sıkaman sen kimsin roket atar kim allahın krosu

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Gayet tabi üyesiyiz hemde bildiğim kadarıyla kurucu üyelerden biriyiz ama saldırırsan NATO saldırıya uğrayanın yanında olur

Bir Nato üyesinin başka bir Nato üyesine saldırması pek mümkün değil yapılan anlaşmalar çerçevesinde onu kimse göze alamaz zaten. O yüzden ne biz fazla uçalım, ne de kendimizi çok düşük görelim. Bugün savaş çıkarmak o kadar kolay bir durum değil daha ekonomik yaptırım uygulamaya aciz insanların yapabileceği bir şey hiç değil.

ne saldirmasi ya diger baslikta ekonomik yaptirim planimiz yok yazio. ekonomik yaptirim yok ama savas var he mi

Mallık ta nirvana
854a9c9fc47ed39b5e1fd795cee67a95.jpg

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Bir Nato üyesinin başka bir Nato üyesine saldırması pek mümkün değil yapılan anlaşmalar çerçevesinde onu kimse göze alamaz zaten. O yüzden ne biz fazla uçalım, ne de kendimizi çok düşük görelim. Bugün savaş çıkarmak o kadar kolay bir durum değil daha ekonomik yaptırım uygulamaya aciz insanların yapabileceği bir şey hiç değil.
zaten dikkat çekmek istediğim konuda buydu. Adam oraya asker gücünü falan yazmış ama günümüzün esaslarını düşünmemiş. Milletin büyük bir bölümü kendini Türk olmayı düşük görmüyor ama bu yapılanlar ile mağduru oynamak için rezil ediliyoruz.

Natodan cıkacagız

Sent from my iPhone using Tapatalk

önce diplomatlarımız ülkelere girmeyi başarsınlar da Natodanda çıkarız

Geri
Üst Alt