dinçer azaphan

portrakal bıçaklayan komandolarımızı yazmayı da unutmuş!!!

C6twPbEXAAAuO9X.jpg

C6t-40RWYAAi61x.jpg

C6t51aGWYAA8QT2.jpg

Adamlarin arkalarinda koca Almanya var ..

Arkasında şu var bu var muhabbetine girilecekse Türkiye bi çağrı yapsa çok sayıda müslüman toplanır bizim etrafımıza
Bosna,Pakistan,Azerbaycan,Afganistan,Afrika müslümanları falan çok seveni var bu Tayyibin garip şekilde

Yabancı sayfalarda bu ülkelerden müslümanların büyük kısmı hep deli gibi savunuyor Türkiye'yi

Şu saatten sonra Türkiye'nin gireceği bi savaş dünya savaşı çıkartır ve çok gereksiz 3.dünya savaşı falan insanlığın sonu olur

Savaş komple gereksiz ve malca bişey ama hele kıytırık bi referandum propagandası vs yüzünden çıkması daha gereksiz olur

Ama ben hala danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de Erdoğan Avrupa'da da Türk düşmanı ırkçı ve müslüman düşmanı siyaset güden aşırı partiler çıkar sağlar bu durumdan.

Bak AB bakanı ne demiş AB bakanı Ömer Çelik: Hollanda'nın tavrı kararsızları "evet"de netleştirdi

Heriflerin derdi ve amacı bu. AB hayır istiyor deniyor akp'liler tarafından, hala buna inanıyorlar bide :D

Geert Wilders mı ne o piç ve Erdoğan alacağı oyları arttırır bu yaşananlar konuşur konuşur bir süre sonra susarlar bişey olacağı yok

Arkasında şu var bu var muhabbetine girilecekse Türkiye bi çağrı yapsa çok sayıda müslüman toplanır bizim etrafımıza
Bosna,Pakistan,Azerbaycan,Afganistan,Afrika müslümanları falan çok seveni var bu Tayyibin garip şekilde

Yabancı sayfalarda bu ülkelerden müslümanların büyük kısmı hep deli gibi savunuyor Türkiye'yi

Şu saatten sonra Türkiye'nin gireceği bi savaş dünya savaşı çıkartır ve çok gereksiz 3.dünya savaşı falan insanlığın sonu olur

Savaş komple gereksiz ve malca bişey ama hele kıytırık bi referandum propagandası vs yüzünden çıkması daha gereksiz olur

Ama ben hala danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de Erdoğan Avrupa'da da Türk düşmanı ırkçı ve müslüman düşmanı siyaset güden aşırı partiler çıkar sağlar bu durumdan.

Bak AB bakanı ne demiş AB bakanı Ömer Çelik: Hollanda'nın tavrı kararsızları "evet"de netleştirdi

Heriflerin derdi ve amacı bu. AB hayır istiyor deniyor akp'liler tarafından, hala buna inanıyorlar bide :D

Geert Wilders mı ne o piç ve Erdoğan alacağı oyları arttırır bu yaşananlar konuşur konuşur bir süre sonra susarlar bişey olacağı yok

yani en büyük korkum o zaten. Kararsizlar (genellikle MHPliler) evet'e basacak oylarini. AKP zaten kan ve kaos'dan yasayan bir parti

Bak AB bakanı ne demiş ABbakanı Ömer Çelik: Hollanda'nın tavrı kararsızları "evet"de netleştirdi

kusura bakma ama kimse bizim arkamızda olmaz.başika kampı meselesinde yüzümüze gülüp arkadan bizi kınayan arap birliği mi bizim yanımızda olacak.

diğer konuda haklısın iki tarafında kazandığı bir gerginlik var.geert wilders Türklere vurarak seçimde prim kazanmaya çalışıyor erdoğan'da AB ye atarlanarak referandumda evet oylarını çoğaltmaya çalışıyor.tam bir win-win durumu var.

He yavrum he turkiye cagirirsa bosnadan cengizhanin torunlarina herkes kosup gelecek.
Once yavru vatan denilen kibrislilari toplasin sonrasi a bakariz. Adamlar turistik gezi misali 20 tane adayi isgal etti hayt diyemeyen adam bir suru ulke toplayacak, hepi topu evlerinde zor duran %50 yi toplar onunda %10unu falan

Müslümanligin en büyük ortak noktası birbirini istememezlik ve kuyusunu kazmak. Yok şu ülke arkamizda şu yanımızda geçin bu işleri sen önce kendi ülkende birlik beraberlik ol sonra konuş.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

kusura bakma ama kimse bizim arkamızda olmaz.başika kampı meselesinde yüzümüze gülüp arkadan bizi kınayan arap birliği mi bizim yanımızda olacak.

diğer konuda haklısın iki tarafında kazandığı bir gerginlik var.geert wilders Türklere vurarak seçimde prim kazanmaya çalışıyor erdoğan'da AB ye atarlanarak referandumda evet oylarını çoğaltmaya çalışıyor.tam bir win-win durumu var.
Arapları katmadım onlara güven olmaz ama diğerleri samimi

Arkamızda bir güç zaten yok dostumuz yok çıkar birliği olur en fazla ama o saydığım ülkelerden yanımızda olacak insanlar olur.
Komple ülke demiyorum bu arada gönüllü kişilerden bahsettim.

Zaten Almanya Türkiye falan savaşmaz çok tuhaf şeyler olmazsa çünkü çok büyük yıkım olur kazananı olmaz (hiçbir savaşın kazananı olmazda yenişemeyip birbirine çok ağır zarar verecek iki güç olduğ için öyle dedim)

İki taraf kontrollü kaos yaratıyor vve sonra kendi çıkarlarına kullanacaklar yapılacak seçimlerde bence

Eyyy hollanda falan 2-3 kere bağırır ondan sonra hiçbişey olmaz alıştık zaten :)

Mavi Marmara'da ölenleri bile sattı adam ''bana mı sordunuz giderken'' dedi :D :D

Böyle bir liderim olsa savunmaya yüzüm kalmaz dünya bu kadar dönmüyordur :D

Bu herif yönetime falan girecek diyorlar bir de değil mi?

Bu herif yönetime falan girecek diyorlar bir de değil mi?
Panda Sinan görevin hayırlı olsun bile dedi canlı yayında

Ardından İnstagram yayınında yönetime girdim ama basının haberi yok demiş videoyu izlediğini söyleyip,bunu doğrulayanları gördüm

Barış Cenk Akkaya'da yeni futbol aklımız o olacakmıs diye duydum dedi :)

Yani girmiş bile kongre sonrası açıklarlar muhtemelen

Son düzenleme:
Beyaz TV de yalayip duruyorlar bunu.

Orada kimi övüyorlarsa korkacaksin ve uzak tutacaksin kendinden.

Abdürrahim albayrak'ın gelişmemiş daha cahil olan hali!!!

He yavrum he turkiye cagirirsa bosnadan cengizhanin torunlarina herkes kosup gelecek.
Once yavru vatan denilen kibrislilari toplasin sonrasi a bakariz. Adamlar turistik gezi misali 20 tane adayi isgal etti hayt diyemeyen adam bir suru ulke toplayacak, hepi topu evlerinde zor duran %50 yi toplar onunda %10unu falan

Benim cok kücük bir arastirmama göre o adalar yunanlilara ait zaten. Lozan´in 12. maddesinde bu görülebiliyor. Söz konusu adalar Italya´ya ait, Italya´da 1947´de oralari devir etmis yunanistana.

Yunlilar Türk´lerin hukuk karmasasini bahane ederek, adalari isgal etmeye calistigini iddia ediyor. Yunanlilarin hukuken oralara asker koguslandirmasi yasak, ve bunu yaparak hukuk ihlali icindeler su an.

Yuninistan´in bu durumdayken, herhangi bir türk topragini isgale kalkmasi, en hafif tabiri ile akilsiz olur.

Aman Allahim Beyaz TV de yillardir bu adami yönetime sokmak icin ugrasiyorlardi öne cikara cikara.

Dursun yemin etmis, seneye kume dusurecek koskoca Galatasaray'i.

Galatasaray bilfiil iktidar mandası altında şu anda.Alenen karışmıyorlar ama her dediklerini yapıyoruz.Bu yönetim kayyum yönetimi.

Bu kadar da olmaz artik abi, kimse ses cikarmiyor. O genel kurulun Allah belasini versin. Herkes cikar pesinde.

Bu adam daha geçen hafta dursun'a sallıyodu instagram'da.

Hayat çok garip

TapaTalK

Geri
Üst Alt