Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.532
- 29.049
- 2.993
portrakal bıçaklayan komandolarımızı yazmayı da unutmuş!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlarin arkalarinda koca Almanya var ..
Arkasında şu var bu var muhabbetine girilecekse Türkiye bi çağrı yapsa çok sayıda müslüman toplanır bizim etrafımıza
Bosna,Pakistan,Azerbaycan,Afganistan,Afrika müslümanları falan çok seveni var bu Tayyibin garip şekilde
Yabancı sayfalarda bu ülkelerden müslümanların büyük kısmı hep deli gibi savunuyor Türkiye'yi
Şu saatten sonra Türkiye'nin gireceği bi savaş dünya savaşı çıkartır ve çok gereksiz 3.dünya savaşı falan insanlığın sonu olur
Savaş komple gereksiz ve malca bişey ama hele kıytırık bi referandum propagandası vs yüzünden çıkması daha gereksiz olur
Ama ben hala danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de Erdoğan Avrupa'da da Türk düşmanı ırkçı ve müslüman düşmanı siyaset güden aşırı partiler çıkar sağlar bu durumdan.
Bak AB bakanı ne demiş AB bakanı Ömer Çelik: Hollanda'nın tavrı kararsızları "evet"de netleştirdi
Heriflerin derdi ve amacı bu. AB hayır istiyor deniyor akp'liler tarafından, hala buna inanıyorlar bide![]()
Geert Wilders mı ne o piç ve Erdoğan alacağı oyları arttırır bu yaşananlar konuşur konuşur bir süre sonra susarlar bişey olacağı yok
Arkasında şu var bu var muhabbetine girilecekse Türkiye bi çağrı yapsa çok sayıda müslüman toplanır bizim etrafımıza
Bosna,Pakistan,Azerbaycan,Afganistan,Afrika müslümanları falan çok seveni var bu Tayyibin garip şekilde
Yabancı sayfalarda bu ülkelerden müslümanların büyük kısmı hep deli gibi savunuyor Türkiye'yi
Şu saatten sonra Türkiye'nin gireceği bi savaş dünya savaşı çıkartır ve çok gereksiz 3.dünya savaşı falan insanlığın sonu olur
Savaş komple gereksiz ve malca bişey ama hele kıytırık bi referandum propagandası vs yüzünden çıkması daha gereksiz olur
Ama ben hala danışıklı dövüş olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de Erdoğan Avrupa'da da Türk düşmanı ırkçı ve müslüman düşmanı siyaset güden aşırı partiler çıkar sağlar bu durumdan.
Bak AB bakanı ne demiş ABbakanı Ömer Çelik: Hollanda'nın tavrı kararsızları "evet"de netleştirdi
Heriflerin derdi ve amacı bu. AB hayır istiyor deniyor akp'liler tarafından, hala buna inanıyorlar bide![]()
Geert Wilders mı ne o piç ve Erdoğan alacağı oyları arttırır bu yaşananlar konuşur konuşur bir süre sonra susarlar bişey olacağı yok
Arapları katmadım onlara güven olmaz ama diğerleri samimikusura bakma ama kimse bizim arkamızda olmaz.başika kampı meselesinde yüzümüze gülüp arkadan bizi kınayan arap birliği mi bizim yanımızda olacak.
diğer konuda haklısın iki tarafında kazandığı bir gerginlik var.geert wilders Türklere vurarak seçimde prim kazanmaya çalışıyor erdoğan'da AB ye atarlanarak referandumda evet oylarını çoğaltmaya çalışıyor.tam bir win-win durumu var.
Panda Sinan görevin hayırlı olsun bile dedi canlı yayındaBu herif yönetime falan girecek diyorlar bir de değil mi?
He yavrum he turkiye cagirirsa bosnadan cengizhanin torunlarina herkes kosup gelecek.
Once yavru vatan denilen kibrislilari toplasin sonrasi a bakariz. Adamlar turistik gezi misali 20 tane adayi isgal etti hayt diyemeyen adam bir suru ulke toplayacak, hepi topu evlerinde zor duran %50 yi toplar onunda %10unu falan
Aman Allahim Beyaz TV de yillardir bu adami yönetime sokmak icin ugrasiyorlardi öne cikara cikara.
Aman Allahim Beyaz TV de yillardir bu adami yönetime sokmak icin ugrasiyorlardi öne cikara cikara.
Galatasaray bilfiil iktidar mandası altında şu anda.Alenen karışmıyorlar ama her dediklerini yapıyoruz.Bu yönetim kayyum yönetimi.