Direkt Kırmızı Kart Gören Alper Potuk, 1 Maç Ceza Aldı!

Emre Arslan

Cezalı
Akhisarspor maçında direkt kırmızı kart görerek oyundan atılan Alper Potuk, 1 maç ceza aldı. Potuk, Galatasaray maçında oynayabilecek.

en sevmediğim oyuncu tipi yahu oynamayacak diye seviniyordum ne güzel.Bizim maçta aslan kesilir başımıza yine.

Alper mi kurtarıcak yazık bunlara tir tir titreyeceksiniz az kaldı az

yuhhhh

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Gs maçlarında köpek gibi oynuyor keşke olmasaydı

Şaşıranlar futbol filan izlemesin direk kırmızı kartın cezası 1 maçtan başlar.

Eğitim, denetim ve uygulama şart

adamin ayagina basmak 1 mac ceza demek

analarina sovmek de 1 mac

konu melo olunca twitterda yaptigi rt 2 mac ceza

sizin babaniz yok adi herifler

Direkt kırmızı 2 maçtan başlar ne 1 i direkt kırmızı 1 se sarıdan kırmızı kaç maç ?

Son düzenleme:
Diger baslikta yeterince aciklayici sekilde yazdim . Kirmizi kart gormenin cezasi ertesi musabakadan men edilmektir . 2 mactan baslar diye bir kural yoktur ve hic bir zaman da olmamistir

Kirmizi kartin gerekcesi eger disipline sevk edilmeyi gerektiriyorsa ve herhangi bir indirim yapilmamis ise , disiplindeki verilecek cezalarin minimumu 2 mactan baslamakta

Bu kavram kargasasini bu vesileyle noktalayalim

Alper olayinda da ciddi faulden 2 maclik madde isletilmis ,ancak tesebbuste kaldigi gerekcesi ile 1 mac ile nihayetlendirilmis

Gole giden oyuncuyu dusurulmustu ve Haluk Ulusoy doneminde 2 mactan 1 maca indirilmisti.
Bunun disinda direk kirmizi 1 mac olarak hic hatirlamiyorum.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Gole giden oyuncuyu dusurulmustu ve Haluk Ulusoy doneminde 2 mactan 1 maca indirilmisti.
Bunun disinda direk kirmizi 1 mac olarak hic hatirlamiyorum.

gole giden oyuncu her zaman 1 olur
darbeden dolayi kirmizi görenin cezasi en az 2 olur her zaman

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Diger baslikta yeterince aciklayici sekilde yazdim . Kirmizi kart gormenin cezasi ertesi musabakadan men edilmektir . 2 mactan baslar diye bir kural yoktur ve hic bir zaman da olmamistir

Kirmizi kartin gerekcesi eger disipline sevk edilmeyi gerektiriyorsa ve herhangi bir indirim yapilmamis ise , disiplindeki verilecek cezalarin minimumu 2 mactan baslamakta

Bu kavram kargasasini bu vesileyle noktalayalim

Alper olayinda da ciddi faulden 2 maclik madde isletilmis ,ancak tesebbuste kaldigi gerekcesi ile 1 mac ile nihayetlendirilmis
Yani direk kirmizi kart gorme pozisyonuna gore belirleniyormus.
Aciklama icin tesekkurler.

Geri
Üst Alt