Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rogue One filmini izlediysen eğer orada bulunan kahramanımız Cassian Andor. Rogue One filminin öncesini anlatacak bu dizi. İzlemediysen de kesinlikle izlemelisin, son yılların en iyi Star Wars yapımlarından birisiydi. Death Star'ın planlarını çalmaya giden ekibi, o görevi anlatıyor ♥Kim bu karakter üstad? Çok hakim değilim hala evrene
İzledim galiba ama benim film hafızam çok kötü olduğu için birkaç sahne dışında hiçbir şey hatırlamıyorum. Aynı zevkle bir daha izleyebilirim. Seviyorum zayıf hafızamıRogue One filmini izlediysen eğer orada bulunan kahramanımız Cassian Andor. Rogue One filminin öncesini anlatacak bu dizi. İzlemediysen de kesinlikle izlemelisin, son yılların en iyi Star Wars yapımlarından birisiydi. Death Star'ın planlarını çalmaya giden ekibi, o görevi anlatıyor ♥
o gün mail gelecekmişKayıt olduk para 13 Haziranda vereceksin diyor.
Evet bir yıllık sözleşme vereceğiz gibi duruyor Vasf.o gün mail gelecekmiş
Türkiye için henüz çıkmadı uygulamaları. Globalde akıllı TV için uygulamaları var diye biliyorumTvmde uygulaması yok. Desteklemiyor mu benim alet???
Samsung nu8000 serisi
Şimdi satın alırım uygulamayı desteklemez filan. Korkum oTürkiye için henüz çıkmadı uygulamaları. Globalde akıllı TV için uygulamaları var diye biliyorum
En iyisi beklemekŞimdi satın alırım uygulamayı desteklemez filan. Korkum o