Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.568
- 37.017
- 3.798
Bana da öyle geliyor ama doğru olmasını umuyorum.Kolpa kokuyor ahbab![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana da öyle geliyor ama doğru olmasını umuyorum.Kolpa kokuyor ahbab![]()
emma watson ha![]()
Yani imkânsız gibi bir şey beklentiye girme derim.Bana da öyle geliyor ama doğru olmasını umuyorum.
Sağlam bir Atatürk dizisi olur umarım ama konu tam olarak neyi anlatacak acaba baştan sona hayatını anlatsa güzel olur.
Aynı şeyi yazıyordum şimdi. Hans Zimmer hayranıyımhans zimner ha
@Onur KaraTüm içeriklere dublaj ekliyolar 2 ay kaldı, başlığı ''Disney+ | Ana Konu'' olarak güncelleyelim.
Vasfinin talimatıyla iş yapıyoruz anasını satim
Vasfinin talimatıyla iş yapıyoruz anasını satim
Hepsine birden üye olmayacaksın Furkan! Örnek veriyorum Erşan Kuneri'yi mi izlemek istiyorsun. Bu ay Netflix'e üye olacaksın. Daha sonra misal The Sopranos mu izlemek istiyorsun? Netflix üyeliğini durdurup Blu TV alacaksın. Hepsine niye aynı anda üye oluyorsun!Ahbab bu ülkeye yatırım olmaz dediğin kısım için dedim. İçeriklerin çoğu mesala yabancı öyle olsa o çıkan yerlerde de yatırım azalırdı. Ruslar ve Ukraynalılar mesala bu korsan işinde baya sağlamlar. Meseleye bir de ben başka açıdan bakıyorum sürekli çoğalıyor bu tarz platformlar hangi birine üye olacaksın.
yada İP TV alacaksın hepsine para vereceğineHepsine birden üye olmayacaksın Furkan! Örnek veriyorum Erşan Kuneri'yi mi izlemek istiyorsun. Bu ay Netflix'e üye olacaksın. Daha sonra misal The Sopranos mu izlemek istiyorsun? Netflix üyeliğini durdurup Blu TV alacaksın. Hepsine niye aynı anda üye oluyorsun!
Yakıştıramadım.yada İP TV alacaksın hepsine para vereceğine![]()
Hepsine birden üye olmayacaksın Furkan! Örnek veriyorum Erşan Kuneri'yi mi izlemek istiyorsun. Bu ay Netflix'e üye olacaksın. Daha sonra misal The Sopranos mu izlemek istiyorsun? Netflix üyeliğini durdurup Blu TV alacaksın. Hepsine niye aynı anda üye oluyorsun!
Hepsine birden üye olmayacaksın Furkan! Örnek veriyorum Erşan Kuneri'yi mi izlemek istiyorsun. Bu ay Netflix'e üye olacaksın. Daha sonra misal The Sopranos mu izlemek istiyorsun? Netflix üyeliğini durdurup Blu TV alacaksın. Hepsine niye aynı anda üye oluyorsun!
Valla geçen Barcaleona maçlarımızda Exxen'i yerinden alan arkadaşlar isyan ediyordu, korsandan bile daha çok donuyor diye.Yakıştıramadım.