Disney+ | Ana Konu

Tüm içeriklere dublaj ekliyolar 2 ay kaldı, başlığı ''Disney+ | Ana Konu'' olarak güncelleyelim.

türkiyede nasil olur bilmiyorum ama disney plus almanyada bitrate olarak netflixten kat kat daha üstün

verdikleri veri cok daha yüksek ve net oluyor

Ahbab bu ülkeye yatırım olmaz dediğin kısım için dedim. İçeriklerin çoğu mesala yabancı öyle olsa o çıkan yerlerde de yatırım azalırdı. Ruslar ve Ukraynalılar mesala bu korsan işinde baya sağlamlar. Meseleye bir de ben başka açıdan bakıyorum sürekli çoğalıyor bu tarz platformlar hangi birine üye olacaksın.
Hepsine birden üye olmayacaksın Furkan! Örnek veriyorum Erşan Kuneri'yi mi izlemek istiyorsun. Bu ay Netflix'e üye olacaksın. Daha sonra misal The Sopranos mu izlemek istiyorsun? Netflix üyeliğini durdurup Blu TV alacaksın. Hepsine niye aynı anda üye oluyorsun!

Hepsine birden üye olmayacaksın Furkan! Örnek veriyorum Erşan Kuneri'yi mi izlemek istiyorsun. Bu ay Netflix'e üye olacaksın. Daha sonra misal The Sopranos mu izlemek istiyorsun? Netflix üyeliğini durdurup Blu TV alacaksın. Hepsine niye aynı anda üye oluyorsun!
yada İP TV alacaksın hepsine para vereceğine :ROFLMAO:

maxresdefault.jpg

Geri
Üst Alt