Disney+ | Ana Konu

olmaktan korktuğum yerdeyim 32 sezon 700 bölüm galba

k4f4bkb.jpg

Yıllık üyeliğimizi aldık 280 çekti bende. Bu arada size gelen bağlantıdan ilk girdiğinizde aylık- yıllık diye sormuyor direk avantajlı fiyata giriyor orada 349 Tl yazmasına aldanmayın altında zaten 280 çekeceği yazıyor. Eğer bir kere o sayfaya girdiyseniz o bağlantıdan daha sonra aylık- yıllık seçenekler geliyorsa farklı tarayıcıdan yapın. Ben de ilk başta aldanmıştım sonra farklı tarayıcıdan maille gelen bağlantıyı açınca oldu.

türkiye gerçekleri 20 dk temsilci bekliyorum :D
Maille gelen bağlantıyı farklı tarayıcıdan aç orada işlemlerini yap aylık- yıllık diye seçenek çıkmıyor zaten maille gelen bağlantıdan açarsan. 350 Tl gösterse de okuyunca 280 Tl çekileceği yazıyor bende de 350 Tl gösterdi büyük yazıda ama altında 280 Tl yazıyordu ona rağmen oldum 280Tl çekti.

Maille gelen bağlantıyı farklı tarayıcıdan aç orada işlemlerini yap aylık- yıllık diye seçenek çıkmıyor zaten maille gelen bağlantıdan açarsan. 350 Tl gösterse de okuyunca 280 Tl çekileceği yazıyor bende de 350 Tl gösterdi büyük yazıda ama altında 280 Tl yazıyordu ona rağmen oldum 280Tl çekti.
kart ilimitinde 349.90 söğüş yaptılar aynı yoldan gittim :D %15 indirim ibareside vardı

kart ilimitinde 349.90 söğüş yaptılar aynı yoldan gittim :D %15 indirim ibareside vardı
aylık- yıllık diye falan çıkmıyor o bağlantıdan ilk kez tıkladığında direk bir şey seçmeden mailini girip şifreni belirliyorsun sonra ekrana 350tl yıllık üyelik ödeme ekranı çıkıyor onun altında yazıyor işte promosyon falan bir şey ve 280 tl diye. Ben de 350 yi görünce tekrar bağlantıya tıklamıştım sonra aylık- yıllık falan yazmıştı oradaki %15 aylığa göre indirimi aslında. O yüzden sonra farklı tarayıcıdan yapınca tekrar oldu.

Şimdi tekrar denedim 292,54₺ çekti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

forumdaki disney+ kullanıcı sayısı şahsımı sevindiriyor

forumdaki disney+ kullanıcı sayısı şahsımı sevindiriyor
Tamamen Star Wars sevdamız yüzünden abimle bu yola çıktık ... marvel umrumuzda pek değil - diğer content arada bir şey çıkarsa bakarız. :D

gazını alayım biraz

Dipnot: 1.5 saat oldu temsilci yok :D

kart ekstresine baktım London GB Disney diye geçmiş - orda mi bir tatava olduda full TL aldı benden yav

Update 1.5 saat sonunda 85 inci sıraya geldim - benim gibiler var belli ki

Geri
Üst Alt