Divan Toplantısı l Adaylar Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Divan Toplantısı "Adaylar Kürsüye Geldi"

bugun aysalı herhangi bir seçimde zorlayacak tek kişi haluk ulusoy olurdu.o zaman şarttlar eşit derdim.ama bugunkü durumda ünal aysalın yanına yaklaşamazlar.tarihi fark olur.

aynen fark olacak tabii ama bazilari hala hayal aleminde.yok kiran yok helvaci :asd:

Helvacı adaylığını açıkladığında gazetecilere siz transferlerimi öğrenirsiniz ben açıklamadan zaten falan deyip gülüşmüştü.Baya siz öğrenin reklamım olsun der gibide hiç onu bunu getiricek diye söylem çıkadı?

drogba ve hamit ile anlastik,terim geliyor dese offff büyük baskan derdiniz diimi.neymis kisa konusmus,soru isareti olusmus.size polat gibi palavraci baskan lazim

Cevap: Divan Toplantısı "Adaylar Konuşuyor" l Ntvspor

Arkadaşlar kaçırdığımız bi nokta var ! Ünal başkan açıklamasında ''Galatasaray her sene şampiyonlar ligin'de çeyrek final oynayacak !'' Bu ne anlama geliyor ? Her sene en kötü şampiyonlar ligin'de çeyrek final oynayacağımız anlamına geliyor !!!

Evleniyoruz ama Evlenemiyoruz diyor Aysal resmen. Bi oyle bi boyle, oyle baskanlik mi olur.

helvacının bu seçimde alabileceği tek şey büyük bir tecrübe olacaktır, tabi onuda alacak kapasite varsa...

Ünal Aysal`a camiaa olarak bukadar yogunlasmisken, ben kendisinden daha cok seyler duymak isterdim.

10 Mayis`ta bir konusma yapacakmis heralde, onu da beklemete fayda var elbette.

helvacı çok konuştu her yere değindği için göze battı

kıran proje çıkardı 2 tane. 1 tanesini kendi bile anlamadıki başkasına anlattı.

ünal aysal kısaca ana başlıklar altında yapacaklarını söyledi.

1- yönetim kurullarına baksan ünal aysal başkan olur. çünkü ali dürüst veya adnan öztürk yöneticili tecrübesi ve bir başkan kadar güçlü olması.

2- bazı işerli yapmak yönetimdeki güce bağlıdır. ünal aysal belli yerlere belli isimleri görevlendirecek.

3- konuşma tarzları ve liderlik vasfı olan kim sizce?

4- yarım yamalak kalmış riva -stadın kapanması-kalamış gibi projeleri bitirmeden yeni proje etmek saçma. önce yarım kalanları tamamlayacaksınki öz varlıklarından maddi kaynak sağlayacaksın.

gelelim sportif başarı çıtasına. şl liginde ilk 8 hedefi bence ne yapmak istedeğinin açıkca örneğidir. 2012 şampiyon yapacak kadaro ve teknik adamla şl liginde guruptam çıkıp çeyrek final oynamak. ilk hedefi işte çıta. sadece şampiyonluk değil avrupada başarı.

bence fazla konusmamasi dogal adamin yönetimi gücle tanitmasina bile luzün yok hemen hemen hepsi taniliyor ayrica öbür adaylarin daha fazla konusmasi dogal cünkü kazanmak icin tek sanslari bu iyi ve detayli projelerini anlatmalari lazim hatta su önümüzdeki bir iki gün icerisinde t.direktör isimleri aciklarlar ü.aysal ise aciklamaz diye düsünüyorum cünkü adamin ihtiyaci böyle reklamlara bence ü.aysal in kazanacagi kesin tek merak ettigim konu ise a.albayrak asil listedemi yoksa yedek temi

neyse, dilara basit ama hos giyinmisti bugün

mehmet_helvaci_galatas-227943.jpg

Su durusa, su asalete bakarmisiniz. Helal olsun, cumhurbaskani olacak adam. Arkandayiz , goreve haziriz reis.

Cevap: Divan Toplantısı "Adaylar Konuşuyor" l Ntvspor

Arkadaşlar kaçırdığımız bi nokta var ! Ünal başkan açıklamasında ''Galatasaray her sene şampiyonlar ligin'de çeyrek final oynayacak !'' Bu ne anlama geliyor ? Her sene en kötü şampiyonlar ligin'de çeyrek final oynayacağımız anlamına geliyor !!!

Ve bu sayede Ligde başa oynayacak demesine iyi bir kadro kurucam demesine gerek bile yok.Açıklamalrı dikkatli dinleyen zaten bunu çıkarır ki. Adam CLde enaz ilk sekiz diyor ama burdan transferler nerdeeeee diye sitem geliyor :) CL de en az ilk 8 bu kadroyla olmıyacağını adamda biliyor ki böyle birşey vaad ediyor.

Geri
Üst Alt