Divan Toplantısı l Adaylar Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Divan Toplantısı "Adaylar Kürsüye Geldi"

türkiye liginde ilk 10a giremeyen takım alıp CL ilk 8 vaadi yakışır ünal reisede, GS başkan adayınada.

var ya bizim millet acayipp

dilara aday olsa şimdiden başkan adayı olurdu :) herkes onu seviyor

başkanlık makamının gerektirdiği ciddiyete sahip tek aday ünal aysal bence. o yüzden diğer adaylara şimdiden geçmiş olsun diyorum. boşuna heyecan yapılmasın. adamın listesinde başkan olabilecek potansiyele sahip en az 5 tane ağır adam var. diğerleri de nerde boşta adam var toplayıp çıkarmış gibi duruyor malesef

Ünal Aysal konusunda soru isaretleri var kafamda.

Hala pek israrli gözükmüyor gibi.

Böyle seyleri iyi degerlendirmek lazim.

Helvaci ve Kiran`in konusmalari ile karsilastirdigim zaman Aysal`in konusmasi pek dolu gelmedi bana.

Ünal Aysal son 1 aydır başkanlık için adı geçen bir isim değil, tüm camia zaten aday olmasını bekliyordu.

10 senelik üyelik şartı arandığından bu sürenin dolmasını bekliyordu, süre doldu ve aday...

Helvacı veya Kıran konuştu n'oldu ki sank. Helvacı Polat yönetimindeki tavrıyla endisi gibi brütüslerden oy alır, Kıran da bir önceki seçim de olduğu gibi 50-60 civarı.

Aysal ise konu başlıklarıyla hedeflerinden bahsetti, kurduğu kadroda erkes tarafından bilinen tanınan kişilerden oluşuyor. Bir önceki seçimde iyi oy toplamış Adnan Öztürk, daha önce başarılı yönetimlerde yer almış camianın tanıdığı Ali Dürüst, taraftarın çok büyük bir kısmının sempatisini kazanmış Albayrak gibi kişileri yönetinde topladı. Çıkarıp tek tek tanıtmasına hiç gerek yoktu zaten...

Ekonomik olarak başarılı olurmu, orda şüphem yok. Bir yöneticiyken kendi şirketlerini kurup böylesi zengin olması takdir edilir ve referans olaur diye düşünüyorum.

Sportif olarak başarı da transferede isabet sağlandığı takdirde maddi imkanlarla birleşince gelecektir diye düşünüyorum. (F.B. yi bu değerlendirme dışında tutun, onlar ayrı bir şeyler 2. lik başarı onlar için öyle de değerlendirebilirsiniz)

Cevap: Divan Toplantısı "Adaylar Konuşuyor" l Ntvspor

Ve bu sayede Ligde başa oynayacak demesine iyi bir kadro kurucam demesine gerek bile yok.Açıklamalrı dikkatli dinleyen zaten bunu çıkarır ki. Adam CLde enaz ilk sekiz diyor ama burdan transferler nerdeeeee diye sitem geliyor :) CL de en az ilk 8 bu kadroyla olmıyacağını adamda biliyor ki böyle birşey vaad ediyor.

Aynen dostum ünal başkan boş konuşmuyor ve kendisine hedef koymuş ve bu hedef bazıları gibi Türkiye sınırları içinde değil ! Adam şampiyonlan ligin'de en az her sene çeyrek final diyor !!! Şampiyonlar ligi sözünü söylediğinde bile tüylerim diken diken oldu bırakın çeyrek finali :) Millet diyecek şimdi ya niye şampiyonlar ligi kupası değil diye :) Ünal başkan gelip geçici başarı istemiyor, sürekli başarı istiyor. Biz zaten her sene en az çeyrek final oynarsak o kupa'yı kesin alırız !!!

mehmet_helvaci_galatas-227943.jpg

Su durusa, su asalete bakarmisiniz. Helal olsun, cumhurbaskani olacak adam. Arkandayiz , goreve haziriz reis.

asfaltın ortasında gözüne far yemiş kedi gibi bakmış be...ne asaleti?

10 Mayısda adada vereceği kokteylde belki sürpriz birkaç açıklama yapabilir.

polat tekrar secime girse, yeminle kazanirdi.

Ünal Aysal kısa ve net konuştu.Fazla gevelemedi.10 Mayıs'ta anlatacak sanırım çoğu şeyi.

10 Mayısda adada vereceği kokteylde belki sürpriz birkaç açıklama yapabilir.

10 mayısta süre kısatlması olmadığı için ve sadece başkan olmak için yapacakalrını anlatacağı için bırakın söylemeyei davet bile edebilir bazı isimleri.. bir yönetim vardır çok konuşur (adnan polat gibi ) icraat yapmaz- bir yönetim vardır az konuşur galatasaray camiasını saygınlığını icraatlarıyle belli eder.

ünal aysal baskan olacak adam acik ve net konustu helal olsun 30 dakika dinlemek yerine 10 dakika acik ve net bunu tercih ederim arkadaslar

Bi kac sayfa once bazi arkadaslar '' Taraftar projesi '' guzel demisler. Ne yazikki bu bolumu kacirdim. Bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz?

Amatör branşlar konusunda ne dediler beyler?

Cevap: Divan Toplantısı "Adaylar Konuşuyor" l Ntvspor

Aynen dostum ünal başkan boş konuşmuyor ve kendisine hedef koymuş ve bu hedef bazıları gibi Türkiye sınırları içinde değil ! Adam şampiyonlan ligin'de en az her sene çeyrek final diyor !!! Şampiyonlar ligi sözünü söylediğinde bile tüylerim diken diken oldu bırakın çeyrek finali :) Millet diyecek şimdi ya niye şampiyonlar ligi kupası değil diye :) Ünal başkan gelip geçici başarı istemiyor, sürekli başarı istiyor. Biz zaten her sene en az çeyrek final oynarsak o kupa'yı kesin alırız !!!

Şampiyonlar Liginde her sene ilk 8, Lucescu şifresi gibi sanki. Olurmu olur...

benim oyum dilaraya :lol::lol:

herkes bişeyler diyo maşallah onu yaparım bunu yaparım diye...ünal aysalın zaten kazanacağı aşikar ama inş herşey en azından bu sefer güzel olur galatasarayımız için...

bu arada turgay kıranın ekibe bayıldım:D

Geri
Üst Alt