Divan Toplantısı l Adaylar Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Divan Toplantısı "Adaylar Kürsüye Geldi"

vallah başkan adaylarını bilmem topladıkları alkışlara ve kısa net konuşmalara bakılırsaa ünal aysaldır. sonuçta seçim konuşması değil bu sadece tanıtmak amaçlı.

Daha ne desin adam pardon? Diğerleri binevi galatasarayı anlattı. Kısa ve net konuştu ne bekliyodunuz.

Masonlar konusuyor

Dilara Gönder

Yapmayacağı şeyi söylemiyor, ben dahil herkez hoca ismi ve futbolcu ismi bekliyor ve öyle yapacam böyle yapacam sözleri bekledik :) ama Ünal başkan hayal satmıyor ! O yüzden bazılarımızda üzüntü oluştu :)

Edebiyat yapiyor, nerdeyse aglayacak. Helvaci en az 1000 oy fark atar.

hepsi yuvarlak konuştu bence...

abi ben finansal neyin anlamam.

GSTVyi açıcam dedi ya kalbimi bi kez daha çaldı benim :D

Kısa ve az vaadli konuşmak kesmez bizim milleti 10 yılda şu kadar şampiyonluk şu kadar avrupa finali diyen adam yarar bize. Sonra da 10 yıldır başımızı eğe eğe gezeriz.

Cevap: Divan Toplantısı "Adaylar Konuşuyor" l Ntvspor

Mehmet Helvacı:Hiç bir tepki yok herkes olumlu bakıyor zaman kısıtlıydı daha fazla konusacaktım.Basına açıklamalar gödirecem seçim havasına böyle devam edicem.Ve diğer 2 adaya benim kadar hazır değildi.Alabileceiğim malesef bir projeleri yok.Ben onlardan daha hakimim ve daha çok proje sahibiyim bunuda harcadığım zamana bağlıorum onların eksiği değil.

seçim tahminlerinizi yüzde olarak alalım. bence,

Ünal Aysal %70

Mehmet Helvacı %15

Turgay Kıran %15

Kıranın Helvacıya cevabı: Saygı duyuyorum çok çalışır benim kardeşim bizden alacağı bilgi olmaya bilir ama o bilgiyi bulur.

Mehmet helvacı = Adnan polat = 2012 = Bank asya premier lig !!!

Ünal AYSAL gerçekten başkan olmak istiyor mu ? Benim kafamda halen soru işaratleri var :(

Mehmet Helvacı:Hiç bir tepki yok herkes olumlu bakıyor zaman kısıtlıydı daha fazla konusacaktım.Basına açıklamalar gödirecem seçim havasına böyle devam edicem.Ve diğer 2 adaya benim kadar hazır değildi.Alabileceiğim malesef bir projeleri yok.Ben onlardan daha hakimim ve daha çok proje sahibiyim bunuda harcadığım zamana bağlıorum onların eksiği değil.

Helvacı senin daha 40 fırın ekmek yemen lazım o koltuğa oturabilmen için..

Geri
Üst Alt