Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Yeni Adı Amedspor!

Senin ve devletinin çok mu farkın var sanki? Anti kapitalist ve anti emperyalist falansınız da haberimiz mi yok :) NATO'ya bağlı ordu mu anti emperyalist, ABD'nin emriyle iş yapan kapitalist TC'mi?
birde konuşabılsen neler anlatacaksın kimbilir.senın devletın dıyorsun benım devletımın kanını herkesten çok emıyorsun.Atatürk bustunu yakanlar Türk parasını da yaksınlar göreyım onda da Ataturk resmı var.uyuşturucu cınayet yagma gasp hırsızlık vb bır çok suçla dolu bir terör örgutunun saglıklı bir devlet kurabılecegıne nasıl ınanıyorsunuz mantık dışı.dıyorsun ya senın devletın benm devletım olmasa ışid 15 gune burda artk senı barzanının gönderdıgı 150 kışı mı korur yoksa bız dagda savasırız ovada savaasmayız dıyen pkk mı korur bılmıyorum.kendınce yok antı bılmem ne emparyalıst bır seyler zırvalamışın.ıraka abd girışıne ızın vermeyen tezkere vermeyen ulkedır Türkiye.fılıstının yanında olan ısraılı karsısına almış ulkedır.gercı sana ne desem boş.sana kalsa ıstanbula bayragı cizreli memo dikti.

Kurtlerin tarihi yok diyen var... Konusmayacam :) faso agalar sizi.

Bana kalırsa yol yakınken sınırları çizmekte fayda var. Yoksa ileride çok çok başımız ağrır. Zaten bu nüfus artış hızıyla 30 sene sonra Türkiye, Kürdiye diye evrilir... RTE "3 çocuk yapın"ı 4'e çıkardı; kendiside tehlikenin farkında. Doğuda "3 çocuk yapın" demenin bir anlamı olmuyor, hakaret olarak algılarlar :D

"Hoş et tırnak gibi olmuşuz, ayrılamayız" lafları da boş... Çekoslavakya, Yugoslavya, SSCB, Sudan... Bir şekilde kurunun yanında da yaş yanıyor. Önemli olan kansız bu işi halletmek. Yoksa elin emperyallerinin oyuncağı oluruz. En basiti Kobani olaylarında RTE nasıl feveran ediyor. Eli kolu bağlı garibimin :D

Bana kalırsa yol yakınken sınırları çizmekte fayda var. Yoksa ileride çok çok başımız ağrır. Zaten bu nüfus artış hızıyla 30 sene sonra Türkiye, Kürdiye diye evrilir... RTE "3 çocuk yapın"ı 4'e çıkardı; kendiside tehlikenin farkında. Doğuda "3 çocuk yapın" demenin bir anlamı olmuyor, hakaret olarak algılarlar :D

"Hoş et tırnak gibi olmuşuz, ayrılamayız" lafları da boş... Çekoslavakya, Yugoslavya, SSCB, Sudan... Bir şekilde kurunun yanında da yaş yanıyor. Önemli olan kansız bu işi halletmek. Yoksa elin emperyallerinin oyuncağı oluruz. En basiti Kobani olaylarında RTE nasıl feveran ediyor. Eli kolu bağlı garibimin :D

kürtler eğer ayrılırsa batıdaki bütün kürtleri geldikleri yere yollamak şartı ile kabul ederim..tabi bu şekilde kürtler büyük ihtimalle açlıktan birbirlerini yerler..o bölgedeki çıkan petrole güveniyorlar ama o petrolu kürtlere yeirmezler...

kürtler eğer ayrılırsa batıdaki bütün kürtleri geldikleri yere yollamak şartı ile kabul ederim..tabi bu şekilde kürtler büyük ihtimalle açlıktan birbirlerini yerler..o bölgedeki çıkan petrole güveniyorlar ama o petrolu kürtlere yeirmezler...

"Yaşın yanında, kuruda yanacak" derken zaten öyle olucak. Buna mübadele denir. En kansız ve en barışçıl çözüm budur.

Et tırnak falan geçin bu işleri,kurtuluş savaşı zamanında istanbul nufusunun %50 ye yakını ermeni ve yunan kökenlilerdendi. Erzurum ve çevresi neredeyse ermeni devleti şeklindeydi. Gerekli irade gösterilirse ne et kalır ne tırnak.Hakkari şırnak falan gibi yol olmaz yerleride içine alan Kuzey ırakta kursunlar kürt devletlerini,Türkiyedeki kürtleri de güzelce mübadele edelim oraya yaşasınlar mutlu mesut.

birde konuşabılsen neler anlatacaksın kimbilir.senın devletın dıyorsun benım devletımın kanını herkesten çok emıyorsun.Atatürk bustunu yakanlar Türk parasını da yaksınlar göreyım onda da Ataturk resmı var.uyuşturucu cınayet yagma gasp hırsızlık vb bır çok suçla dolu bir terör örgutunun saglıklı bir devlet kurabılecegıne nasıl ınanıyorsunuz mantık dışı.dıyorsun ya senın devletın benm devletım olmasa ışid 15 gune burda artk senı barzanının gönderdıgı 150 kışı mı korur yoksa bız dagda savasırız ovada savaasmayız dıyen pkk mı korur bılmıyorum.kendınce yok antı bılmem ne emparyalıst bır seyler zırvalamışın.ıraka abd girışıne ızın vermeyen tezkere vermeyen ulkedır Türkiye.fılıstının yanında olan ısraılı karsısına almış ulkedır.gercı sana ne desem boş.sana kalsa ıstanbula bayragı cizreli memo dikti.
Hükümetler hain,emperyalist ve siyonist yalayıcısı olabilir ama Türk milleti asla bu pisliklerle aynı yörüngede olmamıştır olmayacaktır.
Dün pkk'lı kürtleri gördük biji serok obama diyorlardı.
Sahiplerinin kim olduğunu çok iyi biliyorlar. Tasmaları dünyanın kam emicilerine ait.
Emperyalistlerin emellerine hizmet edenler gün gelecek yalnız kalacaklar.
Filistin halkıyla aynı kaderi paylaşacaklar maalesef ama kendi düşen ağlamaz.

Et tırnak falan geçin bu işleri,kurtuluş savaşı zamanında istanbul nufusunun %50 ye yakını ermeni ve yunan kökenlilerdendi. Erzurum ve çevresi neredeyse ermeni devleti şeklindeydi. Gerekli irade gösterilirse ne et kalır ne tırnak.Hakkari şırnak falan gibi yol olmaz yerleride içine alan Kuzey ırakta kursunlar kürt devletlerini,Türkiyedeki kürtleri de güzelce mübadele edelim oraya yaşasınlar mutlu mesut.
Kapkaçından-molotofuna, hırsızlığından-gaspına, terörüne kadar millet artık yaka silkmiş durumda. Çevremde ne kadar insan varsa bu noktaya gelmiş durumda.

Ben Kürt değilim, devletinin kanını da emmiyorum aksine o benim kanımı emiyor. Aslında senin de kanını emiyor da farkında olmadığın için senin devletin diyorum. Siz devleti masum melek falan mı zannediyorsunuz :) Anlatsam neler anlatırım da boşver burası yeri değil.
Devletin kan emici olduğunu bir çok insan biliyor.
Dünya bu düzende yönetiliyor bunu bir tek sen bilmiyorsun.
Devleti yönetenler kapitalist diye vatana mı ihanet edelim? dağa mı çıkalım asker mi öldürelim.
Belki böyle mücadele edersek devlet kan emici olmaktan vazgeçer ne dersin?

Son düzenleme:

Bir aile 30-40 çocuk yaparsa gelecekte dünyanın adını bile değiştirir bunlar :)
Tabi hepsini dahil etmiyorum iyi olanları tenzih ediyorum ama bu şekilde üremenin planlı olduğunu herkes biliyor.
İleri de nüfus olarak üstünlük sağlayıp başımızı ezmek istiyorlar biliyoruz bunu.

Kapitalizmi yıkalım mesela? Sessiz kalıyorsan, bu düzende yaşıyorsan sen de onun bir parçasısın. Vatan dediğin şu an kapitalistlerin elindedir, sömürücülere ihanet edersen bir şey kaybetmezsin merak etme.
Adamlar dünyayı bu düzende yönetiyorlar.
Kapitalizm için taşeron örgütlerle bir bölgeyi kan gölüne çevirebiliyorlar.
Ve bunu medyaları aracılığıyla dünyaya ''demokrasi'' götürüyoruz diye yutturabiliyorlar bir çok insanda bir güzel yiyor bunu.

Bunlarla mücadele etmenin tek yolu ABD-İsrail gibi kan emicilerin karşısına güçlü devletler geçmesi gerekir ama tam bağımsız devletler.
Bu konu cok uzun gel beraber mücadele edelim bunları yenelim demek polyannacılıktan başka birşey değil kusura bakma.

Kürtlerin ne tarihi var yaaa diyen kişiler cumhuriyetin ilk adalet bakanı olan Mahmut Esat Bozkurt'un ''Türk bu ülkenin yegane efendisi,yegane
sahibidir.Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman hatta bu
dağlar bu hakikati böyle bilsinler'' sözlerindeki zihniyetide barındıran kişilerdir.

Doğu'da yaşadıkları yerler onların anavatanıdır. Kimliklerini özgürce yaşamak istemeleri normal.

neye göre anavatan? sizi oraya ilk yerleştiren selçuklulular zaten. ama yavuza kadar hep azınlıktınız nezaman yavuz alevi ve safevili türkmenleri kovup yerine sunni kürtleri oraya yerleştirdi nüfüsünüz ozaman çoğaldı doğuda orada varlığınızın sebebi biziz bizizzz. yani foşik türkler olmasa anadoluyamı girecektiniz?

Geri
Üst Alt