Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Yeni Adı Amedspor!

İsmi geç, logo her şeyi anlatıyor zaten. Renkler, ortadaki yıldız vesaire...

Aga bölündük işte daha neyi bekliyor Türk halkı

5-10 seneye kalmaz kendi liglerini kurarlar artik..basimazdaki hükümet sayesinde o kadar da sürmez ya neyse konuyu dagitmiyalim!!
sahsi kanaatime göre bu ülke er ya da gec bölünecek..yok bölünmesin ,böldürmeyiz diye sanal alemde nara atanlar gitsinler ellerini yüzlerini soguk su ile yikasinlar..ne kadar aci ki ülkesine bagli insanlarimiz narkoz yemis gibi yapilanlari seyrediyor sadece..
hizla yugoslavya olma yolundayiz..gidisat pek hayirli görünmüyor.Allah sonumuzu hayir etsin.

5-10 seneye kalmaz kendi liglerini kurarlar artik..basimazdaki hükümet sayesinde o kadar da sürmez ya neyse konuyu dagitmiyalim!!
sahsi kanaatime göre bu ülke er ya da gec bölünecek..yok bölünmesin ,böldürmeyiz diye sanal alemde nara atanlar gitsinler ellerini yüzlerini soguk su ile yikasinlar..ne kadar aci ki ülkesine bagli insanlarimiz narkoz yemis gibi yapilanlari seyrediyor sadece..
hizla yugoslavya olma yolundayiz..gidisat pek hayirli görünmüyor.Allah sonumuzu hayir etsin.

Adamlar mill değerlerimizle cok güzel oynadılar , bikere milli bayramlarımız gitti , her bayramda birşey cıkıyor iptal ediliyor.

En son maden patlamasını da acıkcası Ahmet Çakar kafasıyla düşününce birşey mi var diyorum. Cünkü Cumhuriyet Bayramını iptal etti Beşir Atalay denen KÜRT ASILLI PKK SEMPATİZANI.

Acaba diyorum , insan hayatı bukadar ucuzken Milli Bayramları iptal etmek için onca cana kıyacak kadar kafayı yemişmidir hükümet.(5 ten fazla milli bayram iptal edildi öyle yada böyle dandik dundik sebeplerle)

Şahsi görüşürüm , teoriden öteye herşey olabilir.

Hükümete güvenim sıfır.

Bonzai denen belayı AK Gençlik sardı milletin başına.

Medya calısanları Bonzai hakkında geçen Ağustosta derin araştırma yapıp bu sonuca vardılar

Malesef ülke bölünüyor. İmkanı olan yurtdışında yaşasın. Araba yıkasın , pompacılık yapsın ama bu dağılmış TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE 1 saat bile geçirmesin.

i think

Yugoslavya ornegi sacma yugoslavya federasyonel bir devlet. Anlamida yanilmiorsam birlesik slavya yani slav irkina mensup tum devleri iceren sosyalist bir yapi hirvatlqr,sirplar,bosnaklar,makeeonlar hepsi slav halki dilleride farkli lehceri de olsa as cok ayni slav dilleri. Ama turkiye imparatorluk artigi bir ulke kurucusuda turk milleti bizden nefeet edip ayrilmak isteyen halklar osmanlidan sonra kendi devletlerini kurdu zaten araplar arqbistani,yunanlar yunanistani,arnavutlar arnavutlugu,bulgarlar bulgaristani,ermeniler ermnistani, cerkeslerinde var ulkesi rusya yonetiminde. Bi tek lazlar ve kurtler bizden ayrilip ulke kuramadi, lazlarin zaten hic boyle bir niyeti olmadi kurtlerin daha osmanlidan baslayarak bugune kadar suren bir saldirisi var. simdi ne anliyoruz bundan hani derler ya yaaa burda sadece turklermi yasiyo sonra sayarlar kurdu cerkesi arabi arnavutu vs iyide onlarin zaten ulkesi var turkiyede azinlik statusunde bulunmalari zaten dogal isine gelmeyen cekebilir anavatanina ama iste bunlarin arasinda bitek kurtlerin devleti olmadigindan azinlik olmayi red ediyorlar. Su kuzey irakta resmi bir kurt devleti kurulsada mubadele hakkimizi kullansak...

google translate ile mi yazdin bu mesaji kardes?neyse yarin bi daha okuyup cevaplamaya calisirim;)

amerika almanya ermenistan israil suriye rumlar yıllarca silah verdi , istihbarat örgtleriyle korudu destekledi tepemize çıkardı bu bir avuç o .çocuğunu
tabi içimizdeki hainlerde önlerini açtı.
sonunda kendilerinden bildiler bir b.k olduklarını sanıyorlar. başta ABD olmak üzere BOP'u çizmeye uğraşanlar desteklerini çekseler bunlardanda biji serok devletim diyecekler.

Bi de şöyle bakalım: logo güzel olmuş :)

Şöyle de bakalım: gayet de istedikleri isimde takım kurabilirler. Bunun sonunda bölünme olmak zorunda değil.

Son olarak şöyle de bakalım: ben kürt devleti kurulsa da hainleri sınır dışı eden bir kanun çıkarsak daha mutlu olurdum :)

Bi de şöyle bakalım: logo güzel olmuş :)

Şöyle de bakalım: gayet de istedikleri isimde takım kurabilirler. Bunun sonunda bölünme olmak zorunda değil.

Son olarak şöyle de bakalım: ben kürt devleti kurulsa da hainleri sınır dışı eden bir kanun çıkarsak daha mutlu olurdum :)

çoğu kişi siyasetçinin içinden geçiyordur ama bunları kabul edecek herhangi bir olmadığı için elimiz ayağımız bağlı ama eğerki bir kürt devleti olsaydı elimiz kuvvetlenir mubadele hakkımız doğardı. evi mülkü olanların o mülkleri satışı için avukatları zaten koşuşturur o konudada mağdur etmeyiz onları....

Dün Cizre' de maç öncesi yaşananları gördükten sonra artık bir soykırımın bu işi kökünden çözeceğine kanaat getirdim.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt