Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Cevap: Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit,7 asker yaralı

demirtaş olaydan büyük bir üzüntü duyduk demiş ya dalga geçiyor adamlar resmen

Gencecik askerler...Başımız sağolsun..Mehmetcikler mekanınız cennet olsun inşallah..Şehitlerimizin ailelerine ALLAH sabır versin..

Allah kahretsin ya. Allah belalarini versin. Böyle bagimli oldugumuz sürece daha cok sehit veririrz. Allah kahretsin ya. Gidin yok edin Kandil´i. Bütün Kuzey Irak´i bombalayin ya. Israil 1 Yahudi´ye karsilik 1000 Filistinli öldürüyor. Bizimkiler izin alacak da, operasyon yapacak da. Hain köpekler ya.

Hepimizin basi sagolsun

Açılım diye diye açıyorlar işte bizi..

hala erleri gönderiyorlar 20 yaşında 21 yaşında adamlar bu kadar saçmalık görmedim profesyonel asker yok sanki :@

Allah rahmet eylesin demekten yorulduk artık ama yine diyoruz.

Ailelerine sonsuz sabırlar diliyorum.Mekanları cennet olsun

Cevap: Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Kandili yeryüzünden silsen ne olur , varsa itiraz eden savaşırız. Diplomasi bir yere kadar arkadaş. Atamız ne güzelde demiş ; Barış istiyorsan savaşa hazır ol.

Bugün savaş ilan etsin yarına 10 milyon sivil asker sokaklara çıkar canım ülkemde. Tükürüğümüzle boğacağımız insanlara karşı böylesine zayıf görünmek çok acı bir şey.

demirtaş olaydan büyük bir üzüntü duyduk demiş ya dalga geçiyor adamlar resmen

ne diyim ben buna yazamıyorum ki ceza alacam diye...içimden geleni yazsam moderator arklar anında ceza alacam...1 dakikalığına izin verseniz herkes içini döksün

askerler uzmanmış nasıl böyle tuzağa düşerler anlamıyorum :S

Basimiz sag olsun, Allah sehitlerin yakinlarina sabirlar versin.

O serefsizlerin de kökleri kuruyacak insallah bir gün.

hala erleri gönderiyorlar 20 yaşında 21 yaşında adamlar bu kadar saçmalık görmedim profesyonel asker yok sanki :@

Adamlar çocukluktan beri dağdalar bizde ise uzman çavuş yada uzman onbaşılar çatışmaya giriyor.Ah nerde bordo bereliler.Profesyonel Ordu şartt.

Kandili yeryüzünden silsen ne olur , varsa itiraz eden savaşırız. Diplomasi bir yere kadar arkadaş. Atamız ne güzelde demiş ; Barış istiyorsan savaşa hazır ol.

Bugün savaş ilan etsin yarına 10 milyon sivil asker sokaklara çıkar canım ülkemde. Tükürüğümüzle boğacağımız insanlara karşı böylesine zayıf görünmek çok acı bir şey.

ne 10 milyonu?eli silah tutan herkes cıkar

allah rahmet eylesin aslanlarımıza ailelerine sabır versin ama tehlike çok büyük ve biz farkında degiliz ben hep denirdi ordaki cahil halk destekliyor terörü yalanın önde gideni ben üniversitede okuyorum ve okadar çok terörü destekliyen okuyan insan var ki yazıklar olsun ya

Bunda aydınım diye geçinen gazetecilerin ve medyanın da rolü var...Adamlar resmen Mehmetçik ile teröristi aynı kefeye koydular.

Artık malum kişiye "terörist başı" bile diyemeyen bir medyamız var !!!

Bunlarında bunları bu bayrak altında yaşatanlarında onlara destek olanlarında allah belasını versin..

bu olaydan sonra bi adım atılırsa yazıklar olsun. girmesin şerefsizler meclise. bu köpeklere boyun mu eğecez :@

Serefsizler....Sehitler ölmez VATAN bölünmez.

bizimkilerde kimseyi vuramamismi ki ??? adamlar bizden 13 can aliyorlar ya biz ???

Demirtas serefsizi..Siyasete girmek istemiyorum simdi!!!!!!!!!!!!

bizimkilerde 1 terörist gebertemiyor.

Geri
Üst Alt