Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Cevap: Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit,7 asker yaralı

Allah kahretsin ya. Allah belalarini versin. Böyle bagimli oldugumuz sürece daha cok sehit veririrz. Allah kahretsin ya. Gidin yok edin Kandil´i. Bütün Kuzey Irak´i bombalayin ya. Israil 1 Yahudi´ye karsilik 1000 Filistinli öldürüyor. Bizimkiler izin alacak da, operasyon yapacak da. Hain köpekler ya.

Hepimizin basi sagolsun

yapmıyorlar işte o dediklerini yaptırmıyorlar kafayı yiyecegim Atatürk ün Türkiye si böyle aciz bir duruma nasıl geldi

neymiş yok devlet güneydogu ya imkan götürmüyormuş ordaki halk okumuyormuş özgür degilmiş

biz almanya fransa ingiltere degiliz yokusulumuz elbette olacaktır fakiriz ama fakir insan karadenizdede var egede de akdenizdede ... var lazlar isyan ediyormu anadilimizi konuşamıyoruz diye ya çerkezler

devlet yardım etmiyormuş kardeşim Türkiye nin en zenginleri sizin milletinizden kardeşin sana yardım etmiyor ki gidiyor terör örgütüne veriyor o paraları silah alsın diye ayıptır ya

neymiş okul yokmuş okuyan nüfus azmış ben sadece kendi üniversitemden bahsedeyim o bölgeden gelen okadar çok ögrenci var ki akıl sır erdiremiyorum tabi bunların hepsi bahane amaç daha çok silah satılsın rant gittikce büyüsün birilerinin cepleri dolsun

Cevap: Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Adamlar üstelik meclisteler ve bide tavır yapabilecek gücü bile bulmaya başladır,ilerleyen günler ne yazıkki karanlık görünüyor.

satilmis köpekler

kaldirin 100 tane F-16

yerle bir edin daglari

tutuklayin siyasi uzantilari

idam edin bebek katili apoyu

dise dis kana kan

bu vatan topraklari dünyanin en pahali topraklaridir bedeli kan ile alindi kan ile verilir

nenesi kürt kökenli birisi olarak bunlari öneriyorum

Elleri kirilsin Vatan haini serefsizlerin:mad: Allah butun Vatan gorevini yapanlara sabir ve guc versin insallah.

Cevap: Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit,7 asker yaralı

1000 senede gecse bi bk alamayacaksınız,dağlarda fareler gibi yaşayacaksınız,mağaralrda ömrünüz gececek,sonunda ne olacak?bir türk gelecek kafanıza sıkacak....

satilmis köpekler

kaldirin 100 tane F-16

yerle bir edin daglari

Altina imza atiyorum. Bir tane serefsiz sag birakilmamali. Sehirlerde ne kadar supheli varsa "Teslim ol" demeden oldurulmelidir.

lanet olsun diyorum kimde suç varsa millet ***yle işbirliği yapıyor olan garibanların cocuklarına oluyorbaşbakanın milletvekillerin cocukları ölse bu kadar vurdum duymaz olabileceklermi.lanet olsun alaylarına benide dava etsinler bu mesajdan dolayı

''Dolaşan haberlere göre teröristler Diyarbakırda özerklik ilan etmiş. Ordunun bugün yarın şehre girmesi an meselesi. ''

Garip şeyler oluyo

vereceksin eli silah tutan herekeze silahi yürüyeceksin kandile geberteceksin hepsini. 30 senedir devam ediyor bu itlerle savasimiz..!

Soykırım şart Irak'ın kuzeyine

Askerlerimize bela okuyanlar bile var,biraz sakin olalım lütfen.

Artik basimiz sagolsun demekten biktik. Biz Türkler onurumuzla yasariz, serefimizle yasariz, gururumuz icin ölen bir milletiz. Ya gidin bütün Kuzey Irak´i yok edin, ya da basimizda kalmayin arkadas. Gerekirse Amerika´ya Mamerika´ya da savas acin izin vermiyorlarsa. Yeter lan. Daha ne kadar üzülecegiz? Daha ne kadar kahrolacagiz? Biz bu Allahin barzolarina boyun egecek milletmiyiz? Yedi düveli ülkemizden defeden bir milletiz biz. Yeter artik.

Ya bu barzolarin hepsini yok edin, yada basimizda kalmayin.

satilmis köpekler

kaldirin 100 tane F-16

yerle bir edin daglari

dise dis kana kan

bu vatan topraklari dünyanin en pahali topraklaridir bdeli kan ile alindi kan ile verilir

nenesi kürt kökenli birisi olarak bunlari öneriyorum

kardeş işte sorun orda herkes kürt sorunu diye bakıyor bide olaya ama türkiyede kimin ne oldugumu kaldı has türk kürt mü var o bölgedeki nufusun cogu ermeni tecir den kaçan ermeni vatandaşlar hatta ermeni kürdü denir arap kürdü vardır çok keskinleşmemek lazım bu konularda ama nasıl destek çıkılıyor bunlara o mitinglerde nasıl binlerce kişi terör örgütünü savunuyor insan çok sinirleniyor ırkçılıktan nefret eden adamı zıvanadan cıkartıp bazı sözler söyletiyorlar adamı resmen dinden imandan cıkarıcaklar

Sağolun beyler. 4 yıl geçti son 1 ay geçmedi bir türlü. :(

Bu demirtaş şerefsizi utanmadan hala konuşuyor.onun bunun çocuğu

Lütfen siyasete girmeyelim.

Geri
Üst Alt