Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.820
- 4.531
- 1.468
lannnnn biri sondakika.com da 45askerin sehit oldugunu yazmis az önce bi cokta yarali allahim insallah dogru degildir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lannnnn biri sondakika.com da 45askerin sehit oldugunu yazmis az önce bi cokta yarali allahim insallah dogru degildir![]()
Böyle zamanlarda itidalli olup beklemekte fayda var. Her yerden yalan yanlış bilgiler gelir. Özellikle sosyal medya bu konuda çok sabıkalı. İnşallah böyle bir şey yoktur.
BİLGİ: 1'i Asker olmak üzere 2 şehit ve 30 yaralı varmış..
2, 7, 11, 17 dolaşan rakamlar arasında dağlar kadar fark var 45'e bir kaç yerde rastladım twitter'da özellikle pkk yandaşları paylaşıyor
2, 7, 11, 17 dolaşan rakamlar arasında dağlar kadar fark var 45'e bir kaç yerde rastladım twitter'da özellikle pkk yandaşları paylaşıyor
Bu çaplı bir saldırıda az çok nasıl bir zayiat verilmiş olacağını az çok tahmin ediyorum ama bekleyelim ve umalım da en ucuz şekilde atlatılmış olsun. Bir an önce durum hakkında bilgilendirme yapılsın ki, pkk'lıların algı operasyonlarına izin verilmemiş olsun.
Sabahtan erken net bilgi gelmez malesef uykularını bölmez kimse, yarın erkenden de yayın yasağı gelir olur biter.
yemisim diyarbakirini herkesi cikarin sehirde yasayan karadan sürekli sehitmi vercez arkadar, dört koldan saldirin kara operasyonu hava operesyano bu böle gitmicek sehre hasar elbet cikar onarilir ama can geri gelmiyo!
Sabahtan erken net bilgi gelmez malesef uykularını bölmez kimse, yarın erkenden de yayın yasağı gelir olur biter.
öyle yapıncada katliam yapılıyor diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar.. o iş zor yani...
yemisim diyarbakirini herkesi cikarin sehirde yasayan karadan sürekli sehitmi vercez arkadar, dört koldan saldirin kara operasyonu hava operesyano bu böle gitmicek sehre hasar elbet cikar onarilir ama can geri gelmiyo!
Adamlar zaten bu sayede atıp tutuyor ve kendi propagandalarını yapıyor. Sen milletini doğru bilgilendirmez isen elin teröristi ortalıkta milletin psikolojisini bozacak her türlü unsuru kullanır.
Oradaki sivilleri boşaltacak kadar hakim olsan zaten bu saldırılara izin vermezsin, hakim olmadan sivillerin boşaltılıp, boşaltılmadığını bilemezsin, kontrol de edemezsin. Sivillerin olup, olmadığı bir yere bomba da atamazsın. Bu işler o kadar kolay değil atıp, tutması kolay da uygulaması sıkıntılı. Devlet-kendi vatandaşına yapamaz olayını geçtim savaşta bile baş ağrıtan şeyler bunlar olası bir sivil kayıpta olay farklı yerlere gider. Bu olayları engellemenin tek yolu bu değil istenilse ve gerçekten çaba gösterilse engellenebilir, en azından azaltılabilir.
Sadece terör olayları değil diğer tüm olaylarda aşırı yavaşlar açıklama konusunda bir de ilk açıklamalarında şu kadar ambulansı, şu kadar dakika da ulaştırdık diye övünmeleri yok kan beynime sıçrıyor