Mahmut Mahmutoğlu
Cezalı
- 4 Şubat 2013
- 5.252
- 3
- 753
Hayir kizilderililer turkyedirmeyiz. Hintliler sizin olsun
![]()
hintliler zaten cepte esmerler falan buluruz bişeyler kızılderelilerin meşhur sözleri var onlar iyi prim yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir kizilderililer turkyedirmeyiz. Hintliler sizin olsun
![]()
Guleceksiniz ama varozellikle orhun yazitlari karsinda gozyaslarimi tutamam..
hintliler zaten cepte esmerler falan buluruz bişeyler kızılderelilerin meşhur sözleri var onlar iyi prim yapar![]()
abim fenerli kürt mesela çekilmiyor valla haklısın, hiç beşiktaşlı kürt görmediğim için bilmiyorum çekilmez herhalde![]()
Üni'den sınıf arkadaşım yaptı. Aylardır Orta Asya'da.. Acayip özendim.
Cekik gozluler ayrica onlarda kurda tapiyor biliyorum hem bide kizilderilerin ortaasyadan buz yolu ile yada asya ile amerikayi birlestiren simdi batim olan mu kitasi yolundan amerikya gecmis olma teorileti var. Vee ayrica kizildetililerde bizim gibi usta okcu ve iyi at surerler. hintlilerin esekle arasi iyi onlara daha yakinsiniz![]()
Sen oguz musun kipçakmisin? Kuman ismini sarisin oldugun içinmi seçtin yoksa?
10binlerin savaşı kitabını oku bi kere okçuluk ve ata binmeyi kürtler sizden taa kaç yıl önce öğrenmiş. daha bilmediğin kaç teori var hey yavrum hey ben öyle bi tez uydururum ki mu yanında mum gibi kalırbasit işler kürt tarih kurum kurulsun hele gerisi kolay o kızılderiliyi kartala taptırır kürtleri uçarak amerikaya göndeririz
hadi ben uyudum yeter okul var
Kipcaklari detayli bilirmisin?
Kipçaklar bildigim kadariyla bugünki Kazaklarin ve Kirgizlarin atasi. Tatarlar bunlardan ayri olarak Rusya içinde kalan Türk boylari oluyor. Fazla bilgim oldugunu söyleyemem, ama onlarda Oguz gibi boylara ayriliyor. Bir ara Faruk Sümerin Oguzlar kitabina bakarim senin için.
Dünya üzerindeki en tırt şey Sınırlar herhalde. Çizilmiş kırmızı bir çizgi neleri değiştiriyor neleri farklı görmemizi sağlıyor kimbilir.
Tesekur ederim. Kipcaklarin anlami sarisinlar bunu bilmiyodum onceden ve balkan kokenli oldugum icin acaba atalarimin playboylugu yuzundenmi aile sarisib diye dusunurdumama ogrendimki kipcaklar osmanlidan once balkanlara yerlesmis bir halkmis. Daha sonra osmanlidaki oguzlar ile karisip bugunku balkan turklerini olusturmuslar cogunlugu sarisin kumral ama esmerlerde var az da olsa. bide merak ettigim bazi konular var kipcaklarin neden sarisin oldugu cok uzun sure kuzey asyada bulunduklarindan diyecemde zayif bir tez.
Allah da Turk bilmiyonmu
[media]https://www.youtube.com/watch?v=iKgrMpGh4R4[/media]
Allah da Turk bilmiyonmu
tövbe ya.senin yazdıklarından ne Türk ne başka bir ırk oldugun belli.hatta insan oldugun bile tartışılır.
tövbe ya.senin yazdıklarından ne Türk ne başka bir ırk oldugun belli.hatta insan oldugun bile tartışılır.