Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamın yazdıgında ne varki turklukle müslümanlıgı yuceltiyor diyorki allah o kadar guzelki anca türk olabilir türk o kadar guzelki allah da türkdür orda türkü sıfat olarak kullanılıyor sen heralde turk dusmanı bir yahudisin

bundan rahatsız olduguna gore durum bu

cok dogru tam olarak bunu demek istemistim

saol

adamın yazdıgında ne varki turklukle müslümanlıgı yuceltiyor diyorki allah o kadar guzelki anca türk olabilir türk o kadar guzelki allah da türkdür orda türkü sıfat olarak kullanılıyor sen heralde turk dusmanı bir yahudisin

sallama ya şeytanın avukatı.Allahu teala ya tövbe haşa ırk millet örnek gösterilir mi.sallıyorsan da adam gibi bir şey salla.millete yarancam diye.senden fazla Türküm ama Allah hiç kimseye benzetilmez.ne Türkü.

sallama ya şeytanın avukatı.Allahu teala ya tövbe haşa ırk millet örnek gösterilir mi.sallıyorsan da adam gibi bir şey salla.millete yarancam diye.senden fazla Türküm ama Allah hiç kimseye benzetilmez.ne Türkü.

seytanın avukatıymışmış dogma buyume türkoglu türküm senın gibi türklügümden utanan biri degilimki YUCE ALLAHI bile turk olarak niteleyip hem türkün degerini hem yuce allahın degerini vermeyelim anladın mı

bide sonuna ne türkü yazmıssın kesin yahudilik var sende israiloglu

O sicici ben sivayiciyim diyosun yani.Hadi Hayri bisey dedi de sen daha fazla abartmasan iyi olur tadi kaciyor.

seytanın avukatıymışmış dogma buyume türkoglu türküm senın gibi türklügümden utanan biri degilimki YUCE ALLAHI bile turk olarak niteleyip hem türkün degerini hem yuce allahın degerini vermeyelim anladın mı

valla çoluk çocukla ugraşamıycam kusura bakma.bu kadar salakça bir muhabbet olamaz.

okan gok yahudi misin kardesim

kardesim diyorum yahudi olmana ragmen dikkat!!! boyle bir humanistim

Kaşların ta burdan belli oluyor bide Türküm yazmış

okan gok yahudi misin kardesim

kardesim diyorum yahudi olmana ragmen dikkat!!! boyle bir humanistim

sana harf israfı yapamıycam.Allaha şükür müslümanım.ve Türküm.ama koskaca yaradanı da hiç bir millete ırka benzetemem.bu Türk olsa bile.ve bizim Türk milleti de böyle salakça bir şeyi kabul etmez.

sana harf israfı yapamıycam.Allaha şükür müslümanım.ve Türküm.ama koskaca yaradanı da hiç bir millete ırka benzetemem.bu Türk olsa bile.ve bizim Türk milleti de böyle salakça bir şeyi kabul etmez.

bunun kitabı bile var sen türklügü aşagılamaya devam et ama biz türkler buna izin vermeyecez israiloglu

383509

Elmalılı Hamdi YAZIR, "Hak Dini Kur'an Dili" adlı tefsirinde bu ayeti şöyle yorumluyor. "...Bu defa Allah Türkleri göndermiş; Arapların kadrini bilemeyip, zayi ettikleri devlet-i İslamı ele alarak İstanbul'a ve oradan kıtaat-ı arzın her tarafına yaymışlar; binaenaleyh Ebnay-i Faris Hadisi'nin delaleti; feth-i Kostantıniyye (İstanbul'un fethi) Hadisi'nin serahati ve "Fe asellahü en ye'tiye bilfethi' va'di İlahisi'nin işareti ile Türkler bu ayetin tebşirine (müjdesine) nail olmuşlardır. (Yazır 1960)

Al gokan sana kanit

Elmalılı Hamdi YAZIR, "Hak Dini Kur'an Dili" adlı tefsirinde bu ayeti şöyle yorumluyor. "...Bu defa Allah Türkleri göndermiş; Arapların kadrini bilemeyip, zayi ettikleri devlet-i İslamı ele alarak İstanbul'a ve oradan kıtaat-ı arzın her tarafına yaymışlar; binaenaleyh Ebnay-i Faris Hadisi'nin delaleti; feth-i Kostantıniyye (İstanbul'un fethi) Hadisi'nin serahati ve "Fe asellahü en ye'tiye bilfethi' va'di İlahisi'nin işareti ile Türkler bu ayetin tebşirine (müjdesine) nail olmuşlardır. (Yazır 1960)

Al gokan sana kanit

ya git başka yerde oyna.elmalılı hamdi tövbe haşa Allah Türktür mü demiş kendın yazmışın işte.sen elmalılı hayri degil cahil hayrisin ayrıca.

Burda yok uçaklar yok bombalamalar falan konuşuyorsunuzda. Bu ordu bunları bilmiyor mu sanıyorsunuz?

Ulan hepiniz savaş uzmanısın.

Bombalayalım falan. Kaç kere bombaladık birşey çıkmadı.

Anlayın artık.

Karşınızdakilileri güçlendiren bir başbakan var.

İlk önce o başbakanı düşürmek gerekiyor.

Pkk tayyip iktidara geldikten sonra inanılmaz güçlendi.

ya git başka yerde oyna.elmalılı hamdi tövbe haşa Allah Türktür mü demiş kendın yazmışın işte.sen elmalılı hayri degil cahil hayrisin ayrıca.

orda demek istedigi allah neden turkleri bu kadar ovmus

baska hicbir kavmi ovmemistir allah sav kitapta. bu bir tesadufmu sana gore hayir elmaliliya gore evet. ben sahsen bir bilim adami olan elmaliliya inanirim senin gibi bir pazarciya degil no ofens

orda demek istedigi allah neden turkleri bu kadar ovmus

baska hicbir kavmi ovmemistir allah sav kitapta. bu bir tesadufmu sana gore hayir elmaliliya gore evet. ben sahsen bir bilim adami olan elmaliliya inanirim senin gibi bir pazarciya degil no ofens

sen şakamısın.övmek başka şöyledir demek başka.önce okudugunu anla.hayri ata bak hayri topu tut.ben burda ata bak diyerek seni ata benzetmıyorum.anlıyormusun.

sen şakamısın.övmek başka şöyledir demek başka.önce okudugunu anla.hayri ata bak hayri topu tut.ben burda ata bak diyerek seni ata benzetmıyorum.anlıyormusun.

okan onu bunu bırak laf carpıtma şimdi türklügüne güvenmiyorsun türküm deyip türklügü yanlıs anlatıyorsun

türk kötü bişey mi

allah kötü bişey mi

2 iyiden kötü nası cıkar israiloglu

kardesim ben sana desemki masada kirmizi birsey var. elmalar kirmizidir. sen ne anlarsin bu ifademden

hersey acikca yazilmaz elmalili sikca alegoriye basvurur biraz elmaliliyi etud etmeni tavsiye ederim sana cok sey katacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt