Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli bir hassasiyeti anlıyorum benimde hoşuma gitmiyor ülkeye yapılan bir saygısızlığıda arkadaşlar katliam, soykırım vs bunlar yanlış düşünceler. Hele bir arkadaş varki Dersim 38'de yaşananları istemiş garip.

Aslında güzel yorumlarım var konu ile ilgili fakat deklare etmek bize yakışmaz.

allah bu vatan düşmanlarının belasını versin bu şerefsiz kanı bozuklara ne desek boş ettiğimi küfürler vs hiç biri tatmin etmiyor bu yavşaklar yüzünden sinir hastası oldum artık malum bölücü olan bu ırkın adını duyunca sinir krizlerine giriyorum ve uzun süredir haberlere vs bakmıyorum ama işte söyenecek hiçbirşey bu şerefsizlerin kanı bozuk ermeni tohumalrının , pisliklerini hainliklerini ,anlatamaz.Ayrıca doğuda bir çok il var buna güneydoğuyuda katarsak nedense diyarbakır başta olmak üzere siirt,şırnak,hakkari bu 4 il çok tehlikeli ve olaylar hep burdakiler yüzünden çıkıyor. neyse banlanmak istemiyorum allahtan tek istediğim birgün kalktığımda bu şerefsiz kanı bozukların telef olması haberini duymak

not: bu sözlerim malum örgüte destek verenler için

Arkadaşım sen %100 şunlar yapmış diyebiliyor musun ben şahsen diyemiyorum bu kadar pisliğin döndüğü bir yerde ben kesin şu yapmıştır diyemiyorum diyebilen de neye göre diyorsa söylesin bizde bilelim

Bu olan olay bir günde olmadı, bir sürecin devamı. Hendek kazanlar kim? Neyse boş ver.

he bayrak indi diye adam oldurun

:ka25:

buncha retards

bunlara taviz vermıcen abi barıs sürecini gördük simdi daha azgın daha güclü saldıracaklar

Doğuda askeri olaylar ,çatışma vs olduğunda saniyesinde ajanslara yayan medya nedense kaç gündür şırnak ve diyarbakırda çöken maden ocağı hakkındaki olaylara karşı 3 maymunu oynuyorlar sizi satılmış medya ah ulan öbür dünyada nasıl hesap vereceksiniz bilmiyorum.Eminim içinizde OHH İYİ OLMUŞ GEBERSİNLER ALLAH DAHA BETERİNİ VERSİN diyenler vardır ...

Doğuda askeri olaylar ,çatışma vs olduğunda saniyesinde ajanslara yayan medya nedense kaç gündür şırnak ve diyarbakırda çöken maden ocağı hakkındaki olaylara karşı 3 maymunu oynuyorlar sizi satılmış medya ah ulan öbür dünyada nasıl hesap vereceksiniz bilmiyorum.Eminim içinizde OHH İYİ OLMUŞ GEBERSİNLER ALLAH DAHA BETERİNİ VERSİN diyenler vardır ...

Satılmış medya derken isim verirmisin benim bildiğim medyanın yüzde doksanı akp kontrolü altında.

Yanlışsam duzeltin.

Ya bi ara her hafta şehit haberi geliyordu hatta her gün neredeyse. Devlet bu işe el atmıyor şehit olan uzaktan akrabam var Allahtan fazla uzağız yakınınızda biriniz şehit olsa düşünün. Birinizin abisi, çocuğu, kardeşi, kuzeni olsa. Bunları yapan bi örgüt var bu örgütü meclis tabanı var orada bunların sözcülüğünü yapanlar. Doğudaki şehirler var bunları destekleyenler. Adam bizim askerimizi öldürsün, meclisteki adambunların sözcülüğünü yapsın, doğudaki herif bunlara oy versin. Sonra buradan biri çıkıp temizlik yapılmalı diyince insanlık suçu, faşist, milliyetçi ahahahahahahah he canım he öyle.

Bazı arkadaşları anlamak gerçekten güç. Bir ülkeyi, milleti var eden değerlerden biridir Bayrak. Normal bir durum değil bu yapılan.

Herifin biri gelecek, askeri bölgede tellere tırmanıp ülkenin bir değeri olan Türk bayrağı indirecek, bunda birşey yok. Bu suça karşı bir yaptırım yapılmalı diyince insanlık suçu, katliyam, insan hakları vs?

Gerçekten saçmalık.

Şurda hala insancıl takılalım ayagı yapanın Türklüğünden şüphe ederim ki degil zaten

bu olaylar hiçbirzaman bitmeyecek dağdakini temizlesen şehirden yine gidecekler bir kere eğitim sıfır cehalet diz boyu küçüklükten devlete karşı düşman olarak yetiştirilen çocuklar polise askere taş atanları nasıl durduracağız bu döngüyü bitirmek imkansız yazık olan canım ülkeme oluyor bu şerefsizler ömürleri boyunca birilerinin altına yatarak alet oldular işin özetin bu ırkı herkes kullanır ama kimse sevmez olanda bize olur.

Chpnin tek iyi yanı laik olması.Ama bizim hedefimiz salt laiklik değil.Türklük olmadıktan sonra ne yapayım laikliği.

laikligin tam olarak ne oldugunu bilmeyen laiklerde var kimisi antidin saniyor kimisi din dusmani cok cekti bu laik kelimesi bu halktan... hele laikte laik diye tutturmus teyzeler var dusman basina.. boyle tipler oldukca cahil kesim dahada hirslaniyor..

he bayrak indi diye adam oldurun

:ka25:

buncha retards

bayragin indirilmesi olum sebebi degildir. devlet hastanesindekini gidip indirse oldurulmez.

fakat bi ulkenin ordusunun ussune girersen askerler tarafindan uyaridan sonra vurulursun.

askeri uslerde bazen etkinlikler olur yilda bi kere sivillere acilir gidip gezersin ucaklara bakarsin. merzifondada yapiliyor bu.

ordunun mintikasi belli alanlari kapsar ve girilmesi kesinlikle yasaktir. oyle olmasa baska ulkelere ait ajanlar, suikastciler girebilir hatta gozleyebilirdi. eger oraya girmek yasak olmasaydi her kafasina esen atlardi telden.

5. ana jet 152. filoda bulent abi var, parsutcu dayim, tankci bi baska dayim var. mintikaya girersen vurulursun. bunu uydurmuyom bu adamlar soyluyo.

illaki kurt yunan olmasi gerekmez. mintikaya giren herhangi bi insanin vurulmasi son derece dogal

ordularin belli kurallari disiplini ve prensipleri vardir. birincil sorun bayragin indirilmesinden once iceri girmek

Bazı arkadaşları anlamak gerçekten güç. Bir ülkeyi, milleti var eden değerlerden biridir Bayrak. Normal bir durum değil bu yapılan.

Herifin biri gelecek, askeri bölgede tellere tırmanıp ülkenin bir değeri olan Türk bayrağı indirecek, bunda birşey yok. Bu suça karşı bir yaptırım yapılmalı diyince insanlık suçu, katliyam, insan hakları vs?

Gerçekten saçmalık.

Yahu Gökhan bayrağı da unutalım. Bayrak yok diye düşünün. Sadece şu sorunun cevabı nedir? Dünyanın en demokratik ülkesinde yüzü maskeli bir güruhun içinden koşarak gelen bir adam bir askeri mıntıkanın tellerine, duvarlarına tırmanıyor. Bu adama ne olur? Bu adamın elinde bomba olmadığından bile emin olamyız. Sadece şu sorunun cevbı bile yeter.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DmGHl53h2Pk[/media]

Bayrak indirilirken ağrına gitmeyen imanını sorguya çeksin,adamlığını tartsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt