Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.367
- 24.462
- 3.093
.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım sen %100 şunlar yapmış diyebiliyor musun ben şahsen diyemiyorum bu kadar pisliğin döndüğü bir yerde ben kesin şu yapmıştır diyemiyorum diyebilen de neye göre diyorsa söylesin bizde bilelim
Doğuda askeri olaylar ,çatışma vs olduğunda saniyesinde ajanslara yayan medya nedense kaç gündür şırnak ve diyarbakırda çöken maden ocağı hakkındaki olaylara karşı 3 maymunu oynuyorlar sizi satılmış medya ah ulan öbür dünyada nasıl hesap vereceksiniz bilmiyorum.Eminim içinizde OHH İYİ OLMUŞ GEBERSİNLER ALLAH DAHA BETERİNİ VERSİN diyenler vardır ...
Satılmış medya derken isim verirmisin benim bildiğim medyanın yüzde doksanı akp kontrolü altında.
Yanlışsam duzeltin.
Şurda hala insancıl takılalım ayagı yapanın Türklüğünden şüphe ederim ki degil zaten
Chpnin tek iyi yanı laik olması.Ama bizim hedefimiz salt laiklik değil.Türklük olmadıktan sonra ne yapayım laikliği.
he bayrak indi diye adam oldurun
:ka25:
buncha retards
Bazı arkadaşları anlamak gerçekten güç. Bir ülkeyi, milleti var eden değerlerden biridir Bayrak. Normal bir durum değil bu yapılan.
Herifin biri gelecek, askeri bölgede tellere tırmanıp ülkenin bir değeri olan Türk bayrağı indirecek, bunda birşey yok. Bu suça karşı bir yaptırım yapılmalı diyince insanlık suçu, katliyam, insan hakları vs?
Gerçekten saçmalık.