Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2002'deki komuta kademesinin hepsi NATO maşasıydı darbe yapsalarda bir şey değişmeyecekti.tayyip onlardan daha iyi maşa olduğu için onu tercih ettiler yoksa onlarında bir farkı yok rte'den.

sovyet emperyalizmine karşı birleşen halkların oluşturduğu bir örgüt olan nato'ya karşı bu nefret dolu yaklaşımınızı kınıyorum

Silahini oksayan, bebegim diye seven özel harekatcilar tanidim ben. Bir üstü emir versin düsünmeden kendi ailesini katleder. Böyle adam yetistiren komutanlarin nato'yu fazla düsünecegini sanmiyorum.

Tsknin en buyuk tapusu ataturk ilkeleridir bu ilkelerden uzak, bir ordu yetisirse bir hamburgere bile satar seni ayrica mitin de askeriye baglanmasina yanayim ne idugu belirsiz badem biyiklilara degil tsk bu ulkenin bel kemigi ise mitte beynidir namusudur.

halbuki RTE baris ve kardeslik getirecekti bu ulkeye

RTE harbiden 2yuzlu adam, 10-20 yil sonra ic savas cikabilir

sovyet emperyalizmine karşı birleşen halkların oluşturduğu bir örgüt olan nato'ya karşı bu nefret dolu yaklaşımınızı kınıyorum

Haklısın bende kendimi kınıyorum emperyalizmin bir numaralı düşmanı masum halkların gerçek dostu NATO'ya karşı bir an gaflet içinde bulunup hakaret ettim!

Saka yapmiyorum, ciddiyim. Benim dayi oglu elazig'da dagci komando olarak görevini yapti, 3 defa ziyaretine gittim, cevresindeki adamlar hep öyle.

yakisikli03500_yakisikli03500_izzet.jpg

sovyet emperyalizmine karşı birleşen halkların oluşturduğu bir örgüt :D:D

sovyet emperyalizmine karşı birleşen halkların oluşturduğu bir örgüt

NATO.gif

:D :D

konuyu bile böldüler nerelere geldi konu te allam

Turkiyenin cografya bolgesi ve birde norvecin cografya bolgesi emparilist ulkeler, yada US, icin cok onemliydi

soguk savasta sovyetler icin en iyi savas ussu bu iki ulke

ondan turkiye bir NATO uyesi, yoksa bugune kadar Nato turkiye icin onemli bir adim attigini gormedim

diyelim ilerde savas olursa, ilk yapacaklari sey, turkiyeyi ele gecirmek, ve tum ordusunu turkiyede toplayacaklar

NATO.gif

NATO.gif

Halk dusmani kapitalist sovyetlere karsi tum halkci ve markistlet toplanmis:D

şu ülkenin başına TÜRK BAYRAĞININ ne demek olduğunu bilen bi adam gelmedi bi türlü ! getirmediler !

ama ortadogunun en balon ordusu iranin ikinci siradada yunanistan ve turk ordulari yarisir birbiriyle.

eskisi gibi degil ordu artik. komutanlar iyi degil, beceriksizler hepsi. ordu desen o kadar bi yatirim yok, varsa bile yansimiyor

En küçük bir bilginizin olmadığı konularda saçma sapan yorumlar yapmayınız ,

Türk Ordusuna bunları diyemezsiniz ya inanılmaz cahilsiniz bilgisizsiniz yada fırsattan istifade eden birisisiniz ,

bu konularda yazarken önce düşünün sonra araştırın sonra tekrar düşünün yazmaya çapım yetiyormu diye , boş boş sallamaya yetsede !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt