Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En küçük bir bilginizin olmadığı konularda saçma sapan yorumlar yapmayınız ,

Türk Ordusuna bunları diyemezsiniz ya inanılmaz cahilsiniz bilgisizsiniz yada fırsattan istifade eden birisisiniz ,

bu konularda yazarken önce düşünün sonra araştırın sonra tekrar düşünün yazmaya çapım yetiyormu diye , boş boş sallamaya yetsede !

1980'den beri PKK'yi bile bitiremeyen Türk Ordusu'na ne desek az gelir.

@Hulusi Arslan ,

bazı yazan şeyler ağırıma gitti , millet fırsat bilip orduya nefretini kusmaya gelmiş ,

seni anlıyorum ve senden ricam bu konuyu araştırman 1945 sonrasından itibaren hemde derinlemesine ,

kıçında don alacak durumu yokken bu ülkenin nasıl kıçımıza don alabilmişiz ,

bizim ülke olarak yaptığımız eşşekliklerin sorumluluğunu başkalarına atmayalım kısaca .

Her haltın müsebbibini dış kaynaklarda arayıp kendi halimizi görmezden gelmeyelim ,

Forum yönetimi ve sorumlulara konu başlığını fırsata çevirip orduya mesnetsizce saldıran fırsatçı üyelerin ilgili iletileri konusundaki tavrınızı merakla bekliyorum!

Malın önde gideni o çocuk kafası biraz karışmış.ayrıca yatakta yatan savunmasız adama arkadan gelip demir çubukla vurmaktada pek bir delikanlılık!!!

Ydgh li bir Vatansizin tek basina sokaga cikip ona buna dayilandigini gördünmü ? Ya 50 kisilik gruplar halinde hareket ederler, yada 60. O Mikail yüzlerce kisinin oldugu yurtta tek basina meydan okumus.

Biz Türklerde bir deyim vardir ; öyle saca böyle tarak.

1980'den beri PKK'yi bile bitiremeyen Türk Ordusu'na ne desek az gelir.

Bu kadar cahilce ve kahvehane ağzıyla yorum yapan birisine diyecek bir lafım yok ,

az evvel yönetime dönük birşeyler yazdım ama görüyorum ki hayal kırıklığı ,

PKK askeri açıdan defalarca bitirildi , en son 2011 ve 2012 deki operasyonlarda verdikleri kayıpların haddi hesabı yok ve adamları kalmadı neredeyse , sonrasında zaten açılım geldi ve toparlanmalarına izin verildi ,

Yavaş yavaş yeni bir döneme girilmekte bu sefer daha şiddetli ve yoğun olacak !

En küçük bir bilginizin olmadığı konularda saçma sapan yorumlar yapmayınız ,

Türk Ordusuna bunları diyemezsiniz ya inanılmaz cahilsiniz bilgisizsiniz yada fırsattan istifade eden birisisiniz ,

bu konularda yazarken önce düşünün sonra araştırın sonra tekrar düşünün yazmaya çapım yetiyormu diye , boş boş sallamaya yetsede !

balon tabi

irann kullandigi ucaklar 1952 model

trninki f-16 (cok ovulen ucak -abdde hurdaya ayrildi)

yunanistan rusyadan ithal tirt mirage

daha teknik detaylara giremem suan mesgulum, anti tank ve havan topu birliklerinde yunanistan cok daha ustun. bilgim ve yorumum var raad ol

Bu kadar cahilce ve kahvehane ağzıyla yorum yapan birisine diyecek bir lafım yok ,

PKK askeri açıdan defalarca bitirildi , en son 2011 ve 2012 deki operasyonlarda verdikleri kayıpların haddi hesabı yok ve adamları kalmadı neredeyse , sonrasında zaten açılım geldi ve toparlanmalarına izin verildi ,

Hükümet terörü bitirdi diyen tencere kapaklar havaalanı yapıyor, yol yapıyor derler. Onlar için fark etmez nede olsa.. Bölgede zar zor biber gazı kullanan polis.. Diğer tarafta ne hikmetse silahı çekip adam vuruyor.

Bitse nolacak uretim yeri guneydogu. istersen bi gece imha et pkkyi yine toparlanirlar bunun sonu yok 12 milyon kurt var en az 10 milyonu biji apocu. Daga cikmak icin bir turk kizindan ret edilmeleri yeterli fasik turk kizi bana bakmiii daga cikim diyen binlercesi var...

balon tabi

daha teknik detaylara giremem suan mesgulum, anti tank ve havan topu birliklerinde yunanistan cok daha ustun. bilgim ve yorumum var raad ol

Beni güldürdünya fransız Mirage-2000 lerini rus malı yaparak Allahta seni güldürsün ,

F-16 konusundaki yorumunda muhteşem , hangi F-16 diye sorayım mesela , hangi versiyonun hangi blokları , yada ABD'nin 2030 civarına kadar kullanacağı F-16 ları hangi blokmuş ,

yazık yahu cidden yazık bu kadar iletişimin bilgi edinmenin kolaylaştığı bir dünyada bizim bir gencimizin yorumlarına bak ( çocuğun mu desem acaba ? )

Bitse nolacak uretim yeri guneydogu. istersen bi gece imha et pkkyi yine toparlanirlar bunun sonu yok 12 milyon kurt var en az 10 milyonu biji apocu. Daga cikmak icin bir turk kizindan ret edilmeleri yeterli fasik turk kizi bana bakmiii daga cikim diyen binlercesi var...

Konuştun mu 10 milyon insanla valla helal olsun

balon tabi

mirage ler fransız yapımı 2000 modeldir..iranın ucaklarını bılmem lakın turk f16ları da f16d ve c surumu kullanılıyor onlarda yenılenmıs ve ust surumler eskı hurdaya ayrılmıs degıl hala amerıkan ve ısraılınde kullandıgı ucaklar..yunanıstanın bızden ustun tarafı sadece taarruz helıkopterlerı apache longbow kullanmaları baskada ustun yanları yok

mirage ler fransız yapımı 2000 modeldir..iranın ucaklarını bılmem lakın turk f16ları da f16d ve c surumu kullanılıyor onlarda yenılenmıs ve ust surumler eskı hurdaya ayrılmıs degıl hala amerıkan ve ısraılınde kullandıgı ucaklar..yunanıstanın bızden ustun tarafı sadece taarruz helıkopterlerı apache longbow kullanmaları baskada ustun yanları yok

Beni güldürdünya fransız Mirage-2000 lerini rus malı yaparak Allahta seni güldürsün ,

F-16 konusundaki yorumunda muhteşem , hangi F-16 diye sorayım mesela , hangi versiyonun hangi blokları , yada ABD'nin 2030 civarına kadar kullanacağı F-16 ları hangi blokmuş ,

yazık yahu cidden yazık bu kadar iletişimin bilgi edinmenin kolaylaştığı bir dünyada bizim bir gencimizin yorumlarına bak ( çocuğun mu desem acaba ? )

pardon Su ile karistirdim Mirage'i

f-16 abd ordusu icin hurdaya ayrildi uretici firma f-16 lari sadece ihracat icin uretmekte

bir is ile mesgulum ikide bi alinti yapip uste cikmaya calismazsaniz sevinirim. herkesin bilgisi ve fikri kendinedir. turk iran ve yunan ordusunun abartildigini dusunuyorum. beli bi seviyede olmalarina ragmen o seviyenin ustunde lanse ediliyor. balondan kasit o. Mirage'in france yapimi oldugunu biliyorum aklim Rus Su ucaklarina gitti bunun icinde ayrica ozur. simdi isime donuyorum laf yaristirmazsak sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt