Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitse nolacak uretim yeri guneydogu. istersen bi gece imha et pkkyi yine toparlanirlar bunun sonu yok 12 milyon kurt var en az 10 milyonu biji apocu. Daga cikmak icin bir turk kizindan ret edilmeleri yeterli fasik turk kizi bana bakmiii daga cikim diyen binlercesi var...

Ben başka birşeyden bahsettim ,

pkk askeri açıdan 1990 da bitirldi sonrası malum kuveyt işgali vs. vs. ,

1999 döneminde tekrar bitirildi , ama 2005-06 ya kadar yine el sürülmedi ve toparlanmalarına izin verildi ,

2012 sonu itibariyle tekrar bitirildi sonrasında malum süreç geldi ,

her seferinde bir öncekine göre oranlandığından daha büyük kayıplar veridirildi ,

kabaca şunu demek lazım 1984-1999 arası öldürülen toplam sayıdan fazlası , 2007 sonu ile 2012 sonu arasında " buharlaştırıldı " ;) ,

Şimdi ise yeni bir döneme girilecek daha kanlı daha şiddetli ,

en onemlı sey bu savassızlık durumu pkk ya yaradı...kımse eskısı gıbı bı pkk bulacagımızı dusunmesın ısraıl surıye amerıka ve kurt asıretlerınce beslenen bı pkk olacak karsımızda ve en onemlısı hıc olmadıkları kadar umutlu bı sekılde karsımızda olacaklar...bı tugay yeter fılan dıyorsunuzda arazı sartları gerılla olayı fılan hıcte bı tugaylık degıl maalesef..

@Hulusi Arslan ,

bazı yazan şeyler ağırıma gitti , millet fırsat bilip orduya nefretini kusmaya gelmiş ,

seni anlıyorum ve senden ricam bu konuyu araştırman 1945 sonrasından itibaren hemde derinlemesine ,

kıçında don alacak durumu yokken bu ülkenin nasıl kıçımıza don alabilmişiz ,

bizim ülke olarak yaptığımız eşşekliklerin sorumluluğunu başkalarına atmayalım kısaca .

Her haltın müsebbibini dış kaynaklarda arayıp kendi halimizi görmezden gelmeyelim ,

Forum yönetimi ve sorumlulara konu başlığını fırsata çevirip orduya mesnetsizce saldıran fırsatçı üyelerin ilgili iletileri konusundaki tavrınızı merakla bekliyorum!

bu konuda sana hak veriyorum

ben TSK hakkinda yorum yapmadim, sadece NATOya ozel olarak bir elestiri yaptim

benim gozumde NATO bize faydasi yok :)

zaten forumda, herkez einstein ^^

Beni güldürdünya fransız Mirage-2000 lerini rus malı yaparak Allahta seni güldürsün ,

F-16 konusundaki yorumunda muhteşem , hangi F-16 diye sorayım mesela , hangi versiyonun hangi blokları , yada ABD'nin 2030 civarına kadar kullanacağı F-16 ları hangi blokmuş ,

yazık yahu cidden yazık bu kadar iletişimin bilgi edinmenin kolaylaştığı bir dünyada bizim bir gencimizin yorumlarına bak ( çocuğun mu desem acaba ? )

Arkadaş f-4 2020 ve f-16 block 20 ve 30 lardan bahsediyor galiba yoksa f-16 şu an hurdaya ayrılacak uçak değil

mirage ler fransız yapımı 2000 modeldir..iranın ucaklarını bılmem lakın turk f16ları da f16d ve c surumu kullanılıyor onlarda yenılenmıs ve ust surumler eskı hurdaya ayrılmıs degıl hala amerıkan ve ısraılınde kullandıgı ucaklar..yunanıstanın bızden ustun tarafı sadece taarruz helıkopterlerı apache longbow kullanmaları baskada ustun yanları yok

Bektaş yunan bitik durumda , apaçilerinin harbe hazırlık seviyesi felaket ayrıca A versiyonları modernizasyon ihtiyacı içinde ,

artık tehdit algımız yunan değil gerek donanma gereksede hava kuvvetleri başka bir şeye hazırlanıyor , platform ve mühimmat programları çok sofistike ve kesinlikle yunanla ilgisi yok !

pardon Su ile karistirdim Mirage'i

f-16 abd ordusu icin hurdaya ayrildi uretici firma f-16 lari sadece ihracat icin uretmekte

abd ıcın uretımı durdugu dogru ancak hala kullanılıyor..f35ler uretıldıkce f16larla yer degıstırcek kı o da 2020 30ları bulur rahat bı sekılde...nse gece gece abd bızı mı gerdı yaw :D

Bektaş yunan bitik durumda , apaçilerinin harbe hazırlık seviyesi felaket ayrıca A versiyonları modernizasyon ihtiyacı içinde ,

artık tehdit algımız yunan değil gerek donanma gereksede hava kuvvetleri başka bir şeye hazırlanıyor , platform ve mühimmat programları çok sofistike ve kesinlikle yunanla ilgisi yok !

yok tehdıt acısından solemedım zaten yunanlar kendılerıyle zor ugrasıo :) zamanında aldıkları apache bızım cobralardan cok ustun oldugu aşıkar ıstedııgı kadar modernize edılmesı gereksın..

abd ıcın uretımı durdugu dogru ancak hala kullanılıyor..f35ler uretıldıkce f16larla yer degıstırcek kı o da 2020 30ları bulur rahat bı sekılde...nse gece gece abd bızı mı gerdı yaw :D

ya abdden bana ne de

diger mesaji duzenledim, turk iran ve yunan ordulari belli seviyede olmalarina ragmen kendi halklari ordularini o seviyenin cok uzerinde goruylar. balondan kasit buydu yani. les, cop demedik zaten.

Iran ordusu en buyuk balon bence. hatta natonunda bi raporu var, israil ile hatta turkiye ile bas edemeyecek kadar yetersiz donanimda oldugu raporlandi. hadi mesajima like at ve burda konuyu bitirelim isim var az :D

Arkadaş f-4 2020 ve f-16 block 20 ve 30 lardan bahsediyor galiba yoksa f-16 şu an hurdaya ayrılacak uçak değil

F-4E 2020 Terminatörler üzerlerindeki çok modlu SAR radarı modern elektronik harp ve aviyonik donanımlarıyla oldukça etkin seviyedeler tabiki yapısal açıdan sıkıntılar olabilir zaten birkaç seneleri kaldı , Envanterde Blok-20 yok , Blok-30 larımızdan 1 tanesi Özgür programına tabi tutuldu umarımki tamamı Özgür modernizasyonundan geçecekler CCIP den farklı olarak ,

Devir artık yeni platform değil varolanı modernize edip uzun süre kullanma devri ama sürekli güncelleyerek , artık modern mühimmatlar ön plana çıktı bizimde yolumuz bu şekilde F-35 ve geleceğe dair Milli Türk F-X gelene kadar .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AbvERTtrPF4[/media]

bununla gururmu duyuyorsun?

birazdan malatyaliyi dovecekmis

o videoda gelip bana saldirsa, bulmus iki tane gariban..

harbiden ezikce.. bu video paylasmanin nedenide anlamadim

buna dupe duz kopeklik denir!

bati VS dogu diye bu videoki kopeklere , ulkucumu ne pok ise benim gozumde pkk ile fark yok

ikiside ayni pok

bdp ve hdpye oy verenlere bakilirsa konusmaya gerek yok;)

2 milyon oy hdpye verenlerin bir kısmı türk solu yanlış değerlendiriyorsun bi ara anlatırm geç oldu. bilgiler dayanıksız çoğu sadece senin mesajın değil bu konudaki mesajların çoğu eksik veya yanlış bilgiler üzerine. hadi şb

fb küme düşsün sonra kapışırız :)

sanirim 2 sene once hurdaya ayirma karari aldilar. daha sonra firma su aciklamayi yapti

Lockheed Martin tarafından yapılan açıklamada, artık yerlerini yeni nesil uçaklara bırakmaya başlayan F-16'ların hurdaya çıkarılmak yerine uzaktan kumandalı hale getirmesi için çalışma başlatıldı.

yeni bi projeyle modernize edilecekmis.

herifler f-22 kullanirken f-16yi kim napsin

bati VS dogu diye bu videoki kopeklere , ulkucumu ne pok ise benim gozumde pkk ile fark yok

ikiside ayni pok

Renktaş terbiyeli konuş kurduğun cümle akıl karı değil

Bir milletin haklarini yersenis onlarda sizin bayragini indirir derler

ikiside ayni pok

Gariban? He yavrum he dagdakiler zaten ozel uretim cyrborg hepsini uzaylilar koydi kandile elin malatyalisi dagami cikarmis?

F-4E 2020 Terminatörler üzerlerindeki çok modlu SAR radarı modern elektronik harp ve aviyonik donanımlarıyla oldukça etkin seviyedeler tabiki yapısal açıdan sıkıntılar olabilir zaten birkaç seneleri kaldı , Envanterde Blok-20 yok , Blok-30 larımızdan 1 tanesi Özgür programına tabi tutuldu umarımki tamamı Özgür modernizasyonundan geçecekler CCIP den farklı olarak ,

Devir artık yeni platform değil varolanı modernize edip uzun süre kullanma devri ama sürekli güncelleyerek , artık modern mühimmatlar ön plana çıktı bizimde yolumuz bu şekilde F-35 ve geleceğe dair Milli Türk F-X gelene kadar .

Yok arkadaş abd'nin elindeki emekliye ayrılmış block 20 ve 30'lardan bahsediyor demek istedim bizdekiler yanılmıyorsam block 40 ve 52 olması lazım.

Murat sana 10 puanlık soru geliyor bakalım dogru cvp verebilecek misin gugıla bakmadan

türk yunan ispanya bulgar ordularını buyukten kucuge dogru yazınız

Renktaş terbiyeli konuş kurduğun cümle akıl karı değil

o video sence boluculuk degilmi?

hani kardeslik falan diyoruzda, herkezde adabini bilsin¨

sonucta bu ulkede 90% kardesce yasiyor

ve 10% boluculerin sadece kurtlerden olustugunu ima etmek, bana gore sacmalik

tek tarafta suc aramak yanlistir, o video izlerken biur turk olarak gurur duydunmu?

turkun gucu bumu, Ataturkun gencleri bu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt