Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugur bulut barış süreci bitti dağa cıksanda kurtulsak ●

Bu halka müstehak, nasıl olsa %60'ı buna sebep olanlara oy veriyor.

O bayragı indirenin elini keseceksin ibret olsun

ben kanlarına ırklarına göre ayırmanın genede yanlış olduğunu düşünüyorum insanların ... nice kürt tanırım bu tarz devlet düşmanlarından nefret eden ve vatanını seven ... ve şunu da söyliyeyim 1 tane kürt görmedim hem dinine imanına ALLAH ına bağlı olsun hemde pkk ya bağlı olsun ! ya ALLAH diyip de türk askerine türk bayrağına saldıran bi pkk yandaşı veya kürt bulamazsınız .. Ben kürtlerin iyi bi müslüman olupta vatansever olmayanının çok istisnai bi durum olmadıkça var olduğunu sanmıyorum

Tengrikut Necdet Han aciklama yapmis "bayrağı indiren çocuk olduğu için asker hassasiyet gösterdi." ??

Lice'de geberen teröristi kim vurdu diye Askerin silahlarina'da el konuldu, hangi silahtan cikti o mermi diye arastirma yapiliyormus....

Olayı çok güzel özetliyor Amerika tarihinde terör saldırısı diyebileceğimiz en fazla 2-3 olay vardır kendi uydurdukları 11 eylülle bile yıllardır dünyanın anasını ağlattılar Türkiye 25-30 yıldır terörün en kahpesiyle boğuşuyor ama buna dur diyen sesini çıkaran ırkçılıkla faşistlikle suçlanıyor.

ImageThumbnail2.aspx

he bayrak indi diye adam oldurun

:ka25:

buncha retards

Terbiyesiz. Bir de boyle 'buncha retards' demekle kendini bir sey zannedenler var ya. Talkin' bout retards. Kendi kendine cumle uydurup kendini 'hip' olarak burada ibretlik mesajlarla maalesef baskalarinida etkiliyenlerden biridir bu Hayri. Bunch of retards olur bir kere. Buncha diye kelime yok.

Bayrak serefdir. Sende yoksa, bari olanlara laf atma.

Terbiyesiz. Bir de boyle 'buncha retards' demekle kendini bir sey zannedenler var ya. Talkin' bout retards. Kendi kendine cumle uydurup kendini 'hip' olarak burada ibretlik mesajlarla maalesef baskalarinida etkiliyenlerden biridir bu Hayri. Bunch of retards olur bir kere. Buncha diye kelime yok.

Bayrak serefdir. Sende yoksa, bari olanlara laf atma.

ya kardeş ben hayri cund u artık görmezden geliyorum sende öyle yap ! adamın muhalif olmadığı bi konu yok zaten forumda ... galatasaray fenerden daha şerefli diye bi konu açsan forumda adam sırf muhalefet olsun diye gider fenerde 100 yıllık klüp onlarda kendince şerefli falan yazar bak sırf muhalefet olsun diye ! yemin ediyorum

Biraz önceki TSK açıklaması... Hiçbir kişi veya grubun Şanlı Türk Bayrağını dalgalandığı gönderinden indiremeyeceğinin bilinmesi kamuoyuna saygıyla duyurulur diyorlar da indiren indirdi kardeşim bayrağı. O zaman gereken cezayı verecektiniz.

TARIH : 09 Haziran 2014

SAAT : 15:10

NO : BA - 11 / 14

07 Haziran 2014 tarihinde Diyarbakır Lice ilçesinde hayatını kaybeden bir kişinin, 08 Haziran 2014 tarihinde Diyarbakır'da yapılan cenazesinin defnedilmesi maksadıyla toplanan bazı gruplar tarafından, Bağlar ilçe merkezinde kanunsuz toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılmıştır.

Gösterici gruplar söz konusu cenazenin defnedildiği mezarlığın yakınında bulunan 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığına ait Kuzey Nizamiyesi bölgesinde bulunan bir nöbet kulübesine taşlı saldırıda bulunmuşlardır.

Bir kısmı çocuk olan göstericilerin arasında bulunan yüzü kapalı bir şahıs, nizamiye dış kapısından içeri atlayıp iki fens teli arasında bulunan araç kontrol bölgesine girerek, bayrak direğine tırmanmıştır. Bölgeye sevk edilen tim tarafından şahsı ikaza yönelik havaya iki el uyarı ateşi yapılmış ve sesle ikazda bulunulmasına rağmen söz konusu şahıs bayrağımızı gönderden almıştır.

Çocuklar ve kadınlar kullanılarak provakatif maksatlı yapıldığı, sivil ölümlerin amaçlandığı ve böylelikle kitlesel eylemlere zemin hazırlanması istendiği değerlendirilen ve tahammül sınırlarını zorlayan bu tür eylemlere karşı serin kanlı davranılmaya gayret sarf edilmektedir.

Yüce Türk Ulusunun sembolü, her zerresi şehit kanıyla bezenmiş bağımsızlığımızın işareti Türk Bayrağına, hiç bir değerden nasibini almamış bir şahıs tarafından saldırıda bulunulmasını nefretle kınıyor, bu saldırıyı yapan kişinin bulunup gerekli cezanın verilmesinin takipçisi olunacağının ve hiçbir kişi veya grubun Şanlı Türk Bayrağını dalgalandığı gönderinden indiremeyeceğinin bilinmesi kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt