Diyarbakırspor-Bursaspor Maçı | Peki şimdi ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Peki şimdi ne olacak? Açıklıyoruz...

Eğer benim marşımı yuhalıyanlara tepki gösterince ırkçı oluyosam.Eğer pkk bayrağı açanlara 'tepki' gösterince ırkçı oluyosam ! EVET BEN IRKÇIYIM !!!!!!! Buyrun siz ne halt yiyosanız yiyin !! Hala Diyar'ı savunun ! Hata Bursa'da deyin !!

Bilmeden mi böyle konuşup bunları savunuyosunuz yoksa bilerek ve isteyerek mi onu bilemicem !!

Haklı olabilirsin,aynı zamanda sakin de!!

Siyaseti başka platformlarda yapsak? Biz sadece olayı futbol ile sınırlı tutalım.

maç baslarken istiklal marsını ıslıklıyolar daha oncede malatyaspor maçında yapmıslardı bunu madem hain degiller neden ıslıklıyolar?

Ceza almışsın ama cevaplayayım. Haftaiçi verilen demeçlerden dolayı bu maçın olaylı geçeceği bekleniyordu zaten. pkk yandaşları bu maç için organize olup stadı doldurmuşlardır benim tahminim. Eğer sen diyorsan ki ''Hayır organize olmadılar Diyarbakırlılar zaten pkklı'' , o zaman bölücüğü sen yapıyorsun demektir.

Konyaspor - Diyarbakırspor maçında Konyalılar ''pkk dışarı'', Diyarbakırlılar ''hizbullah dışarı'' diye bağırıyorlar. İkisi de terör örgütlüğüyle tahrik ediyorlar birbirlerini.

Hangi futbol ??? ?? Yok öyle bi dava. Diyar Bursa'daki maçta bitirdi konuşulacak futbolu !

Burası futbol platformudur. Siyaset yapmak istiyorsanız, sizi başka platformlara davet ediyorum. Elbet olaylar siyasidir bende bu ülkenin vatandaşı olarak rahatsızım ama boş yere ceza almanızı istemem.

7. Kişileri rahatsız edici içerikte, dini veya siyasi öğe içeren mesajlar atan üyelerimize 3 Hafta Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

Hangi futbol ??? ?? Yok öyle bi dava. Diyar Bursa'daki maçta bitirdi konuşulacak futbolu !

Hakikaten,sinirlerine hakim olamıyorsan,forumdan yarım saat-bir saat uzaklaş hem kendine,hem foruma iyi gelir.Yoksa ceza alabilirsin.

Diyarbakır'da Polisten İlginç Operasyon

Polisten İlginç Operasyon

Diyarbakırspor ile Bursaspor arasındaki gerilimli maçta, Diyarbakır emniyeti de önemli bir sınav verdi. Maçın tatil edildiğini önceden öğrenen güvenlik güçleri, olayların büyümemesi için ilginç bir operasyonun altına imza attı.

Diyarbakırspor ile Bursaspor, son yılların tansiyonu en yüksek maçında karşı karşıya geldi. Diyarbakır polisi, hakemin tatil kararı almasıyla birlikte, konuk yeşil-beyazlıları güvenle stattan çıkarmak için ilginç bir operasyonun altına imza attı.

Tatil kararını, resmen açıklanmadan önce maçın hakeminden öğrenen güvenlik güçleri, Bursaspor kafilesinin stattan çıkarmak için operasyonun düğmesine basıldı. Konuk takım çıkış kapısına gizlice otobüsler getirildi. Bu sırada Diyarbakırsporlu yöneticilerin ne maçın tatil edildiğinden ne de Bursaspor'un stattan ayrılmak üzere olduğundan haberi vardı. Nitekim kulüp başkanı Çetin Sümer maçın ardından bu duruma dikkat çekti: "Ben bir kulüp başkanı olarak maçın tatil edildiğini 20-25 dakika sonra öğrendim. Böyle yangından mal kaçırır gibi maçın tatil edilmesini gerektirecek ne vardı."

Öyle ki; Bursaspor kafilesi stadı terketmeye hazırlanırken, teknik direktör Güvenç Kurtar, öğrencilerine taktik veriyordu. Yönetici ve futbolcular ise sahaya getirilen mikrofonlarla taraftarı sükunete davet ediyordu.

Diyarbakırspor taraftarına maçın tatil edildiği izleniminin verilmemesi için, protokol tribününde yer alan kent yöneticileri de durumdan haberdar edilmedi. Tüm bunlar yaşanırken Bursaspor kafilesi yoğun güvenlik önlemleri altında havalimanının yolunu tutmuştu.

Kaynak: NTV Spor

Cevap: Diyarbakır'da Polisten İlginç Operasyon

Tebrikler doğru olanı yapmış polis.

Burası futbol platformudur. Siyaset yapmak istiyorsanız, size başka platformlara davet ediyorum. Elbet olaylar siyasidir bende bu ülkenin vatandaşı olarak rahatsızım ama boş yere ceza almanızı istemem.

Diyar'ın olduğu her maça siyaset karışıyo! Biz burda siyaset konuşmak için durmuyoruz zaten ama onların olduğu her maçta siyaset var ister istemez konuşuluyo yani ! Neyse tahrik edilmediği sürece konuşmamaya çalışıcam. Ama herkesin haberi olsun Bursa fena karıştı.

Bu lig diyarbakır'a fazla.

Arkadaşa ceza vermişsiniz de tahrik edene de ceza verseniz !

Doğru olanı yapmışlar ne var. Bıraksalardıda seyirci dağılırken linçmi etselerdi Bursa kafilesini??

Polisin bu hareketine rağmen havalimanına gidene kadar 2-3 kere yolları kesilmiş,kaza yapmaktan kurtulmuşlar,polis minibüslerinin camları inincede polis kalkanlarını koymuşlar camlara.

Bunlara rağmen olaylar olmuş :S

Daha iyi önlemler alınabilirdi. Yine davetiye çıkarmışlar ama da bu zaten.

Türk polisini tebrik ediyorum bu hassasiyet konusunda, eğer taraftarlar öğrense otobusleri linç edilebilrdi

Tebrikler guzel bir hamle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt