Diyarbakırspor-Bursaspor Maçı | Peki şimdi ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Peki şimdi ne olacak? Açıklıyoruz...

Bu ligde işleri yok küme düşürülsün diyerek.

D.Bakırspor bazı şeylerin etkisinden kurtulamamış.Bu belki ellerinde değil.

Ama seneye de aynı görüntüleri görücez.Bu çok bariz.D.Bakır küme düşsün demek onları dışlamak anlamına gelmiyor.

D.Bakır'dan başka çok takım var doğuda.

Olayın siyasi yönü var tabiki ama forum kuralları gereğince o sohbete dalıp bu denli önemli bir başlığı kapattırmak yersiz.

Ya Onur,

çözüm üret mantıklı yaklaş diyorum. Takım çok biri gelir en kolay çözüm hatta daha kolay çözüm o bölgeyi yoksayalım asla ama asla takım gelmesin ? Nasıl kalkınacak, nasıl gelişip spora dolayısıyla sosyal yaşama olan ilgi artacak. Pkk gibi bir lanete nasıl gözdağı verilecek başka ? Kaçarak mı ? Bu söylediğin kaçmaktır, yoksaymaktır. Bugün D.Bakır yarın Urfa sonra Van...

Yok sayalım demiyorum.Sanki o anlamda yorum yapıyomuşum gibi davranıyorsunuz.Benim en yakın arkadaşım Tuncelili.Merak etmeyin.

Seneye aynı manzaralar olmayacak mı ? D.Bakırspor alet ediliyor çok bariz.Belki ellerinde değil ama bu böyle olmaz ki.Spor bu sonuçta.

Vanspor veya Ş.Urfaspor'u izleyelim şu an daha iyi.

Yok sayalım demiyorum.Sanki o anlamda yorum yapıyomuşum gibi davranıyorsunuz.Benim en yakın arkadaşım Tuncelili.Merak etmeyin.

Seneye aynı manzaralar olmayacak mı ? D.Bakırspor alet ediliyor çok bariz.Belki ellerinde değil ama bu böyle olmaz ki.Spor bu sonuçta.

Vanspor veya Ş.Urfaspor'u izleyelim şu an daha iyi.

İşte Onurcum meselede o. İnan bu tip karar ve yargılar oluşursa sen sanıyormusun ordada benzer hadiselerin olmayacağını ? Kesinlikle olacak. Pkk ordada etkili bunu herkes biliyoruz. Van-Şırnak-Hakkari-D.Bakır-Urfa hepsinde etkililer.

İşte Onurcum meselede o. İnan bu tip karar ve yargılar oluşursa sen sanıyormusun ordada benzer hadiselerin olmayacağını ? Kesinlikle olacak. Pkk ordada etkili bunu herkes biliyoruz. Van-Şırnak-Hakkari-D.Bakır-Urfa hepsinde etkililer.

Eee seneye de aynı görüntüleri izlemeye devam o zaman.

Böyle nereye kadar gidicek merak ediyorum.

zaten ''süper lig'de neden daha çok doğu takımı yok, keşke daha çok olsalar da biz de hafta başına olay çıkarabileceğimiz maç sayısını arttırabilsek'' diye en çok üzülenler pkklılardır eminim. van, şırnak, hakkari gibi şehirlerimizin takımları oynuyor olsa şuan ligde, bugün yaşananların yine yaşanma olasılığı çok büyük. pkknın halt yemesi işte, diyarbakır'la ilgisi yok olayın.

Eee seneye de aynı görüntüleri izlemeye devam o zaman.

Böyle nereye kadar gidicek merak ediyorum.

İşte önce bizlerin medyada çıkan salt görüntülerden ziyade orada olanları anlayıp siyaseten güçlü ve birlik içinde olup bu lanetleri ordan atmamız hatta kökünü kurutmamız lazım. İnan bana bu olaylar zaten ülkemizin son zamanlardaki bu bölge ve pkk konusundaki atılımları yüzünden oldu. Ama tutup "gitsinler, lanet olsunlar, ne işleri var burda" demek zararın daniskası olur.

Küçük kardeşin var ise dene, eline ver şeker-cips oyuncak bak nasıl yapıyor dediğini -tabii ki birde eğitimsiz ise- bildiğin çocuk oyuncağı adamların-adilerin yaptığı.

zaten ''süper lig'de neden daha çok doğu takımı yok, keşke daha çok olsalar da biz de hafta başına olay çıkarabileceğimiz maç sayısını arttırabilsek'' diye en çok üzülenler pkklılardır eminim. van, şırnak, hakkari gibi şehirlerimizin takımları oynuyor olsa şuan ligde, bugün yaşananların yine yaşanma olasılığı çok büyük. pkknın halt yemesi işte, diyarbakır'la ilgisi yok olayın.

Aynen arkadaşlar. Ben ve bizler hatta Onurlar neden gidip ünide kafa patlatıyor ?

Bu ülkede okuma oranın ve bilinçli insan sayısının artması, medya gazı ile karar veren zihniyet yerine düşünen soran üreten ve ürettiren insanların ve bu kalitenin artması için. Ama kolay olanı çözmek zaten okuma ya da kanun yapmayı gerektirmez. İçimizdeki İrlandalılar ile içimizdeki asil soyu karıştırmadan birde arada kaybolan-kullanılarn nesli dışlamadan olaya bakıp önlem ve destek oluşturmalıyız. Bu sebeb ile o bölgeye yapılan gerek eğitim gerek ise insani oluşumları destekleyin.

G.Kurtar: "Bursa'da bile oynamaya razıyız"

Güvenç Kurtar, Bursasor maçında yaşananların çok yanlış ve üzücü olduğunu vurgulayarak, “Ama tahrik de vardı. Hakem bir daha devam kararı verseydi, maç çok rahat oynanırdu. Çünkü tahrik dinmişti. Futbolcularımız da tansiyonun düşmesine yardım etti. Maçı bitirebilirdik. Ama hakem maçın devam edemeyeceğine karar verdi” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun nasıl bir karar vereceğiyle ilgili soruya Kurtar, “Tabii ki bizim için büyük talihsizlik. Federasyon ne karar verecek bilemiyorum, ama isterlerse Bursa’da bile oynamaya razıyız. Bizim işimiz futbol. Boş tribünler önünde de oynarız. Şimdi önümüze bakıcağız” yanıtını verdi.

kaynak : ntvspor.

Cevap: "Bursa'da bile oynamaya razıyız"

bursada bile oynarmis ya guvenc kurtar ya senin dunyadan haberin yo ada birileri hayatini kaybetsin istiyorsun

Cevap: "Bursa'da bile oynamaya razıyız"

Aynısını,Diyarbakırspor başkanı da söyledi,Bursa'da oynarız diye.Ama Bursa'da oynamak olayları çözmeyecek,tam aksine daha da tetikleyecektir.

Bizde gittik Diyarbakır'a,hiçbir problem yaşamamıştık,hatta televizyonlara yansımıştı o güzel görüntüler.Burda kökten bir problem var.Ayrıca provakasyon olduğu gün gibi ortada.

Eğer biz bazı olayları körü körüne değerlendirirsek,hiçbir sonuca ulaşamayacağımız gayet açık.

''Bunlar her zaman böyle'' demek çok basit,aksine çözüm aramak zor olan.Biz zor olanı yaparsak,bazı olayların önüne daha iyi geçebiliriz.

teror orgutu ve sempatizanlarinin diyarbakirsporu sistemin takimi olarak goruyorlar bir co anadolu kentindede diyarbakir terorun takimi... bu gitgel icinde onlarda ne yapacagini sasirdi

ancak diyarbakirlilininda artik sapkasini onune koyma zamanidir...kardesim madem size pkk disari diye bagiriliyor acarsin macta bir turk bayragi pankartlarla utandirirsin herkesi yok istiklal marsi isliklarsan kafam kadar kayalari gunahsiz hakemlerin kafasina atarsan ozaman sen pkk li olmakla suclanmana degil pkk ya laf soylenmesine tepki gosteriyormussun gibi gorunursun

o hakem olseydi hesabini kim verecekti herkes sapkasini onune koysun....teroroun amaci belli diyarbakir spor dusucek diyarbakir diski spor cikicak

İlk maçta Bursa tribünlerinde Türk bayrağı açılıp 'PKK dışarı' tezahüratı yapıldı. Karşılığı Diyarbakır'da İstiklal Marşı'nı ıslıklamak oldu. Hakemin kafasına taş atıldı ki öyle atılan bir taş değil söz konusu olan, görüntüleri izleyenler gördüler resmen bir taş yağmuru vardı Diyarbakır stadında.

Herkes bu konu ile ilgili birşeyler yazmış. Ben yazmak istemiyorum. Diyarbakır cezaevinde yaşananlar, Diyarbakır-Altay maçı ve daha bir çok konudan bağımsız değerlendirilmesi mümkün olmayan bir hadise ile karşı karşıyayız. Fenerbahçe stadında hakemin kafası yarıldı ama dikiş attırıp maça çıkardılar. Yani bunun için yazı dizisi lazım. Ne yazsam eksik kalacak.

Böyle olayların önüne geçilir. O kadar da zor değil.

Hala akşam spor programlarında Diyarbakırspor ligde kalmalı muhabbeti yapılıyor. Niye kalsın? Ben adaletten, hukuktan, demokrasiden uzaklaşırsam ne olacak bunca yıl savunduğum değerler? Herkes cezasını çekecek. O zaman muasır medeniyetler düzeyine gelebiliriz. Diyarbakır için futbol sadece futbol değil demek asıl cehalettir. O kadar kızgınım ki daha fazla bir şey yazmayacağım.

KUPA BİZİM: Diyarbakırspor - Bursaspor : Maç Yorumu

normal şartlarda, 'sırf milli marşımızın ıslıklanması' bile küme düşürmeye ve yöneticilerine de ağır ceza verilmesi için yeterli olmalıdır!

Zaten amaç Diyarbakır 'ın tamamını pkklı gibi göstermek ve diğer illerden ayırmak. Islıklama olayını stadın tamamı yapmış gibi yazdınız ama yine belli kesimler yapmış maça giden arkadaşların dediğine göre.

Konyaspor-Diyarbakırspor maçlarında karşılıklı ''hizbullah dışarı'' ''pkk dışarı'' tezahuratları yapılır ve gerginlik çıkar. Çünkü 2 taraf da terör örgütüyle anılmaktan son derece rahatsız. pkknın sembol takımı gibi değil, Türkiye 'nin takımı olduğunu her fırsatta söyleyelim ki rahatsız olsun bazıları.

Bir de her fırsatta her konuda polise laf atmak için ayılıp bayılan arkadaşları kutlamak istiyorum(!)

Cevap: Diyarbakır-Bursaspor Maçı | Peki şimdi ne olacak?

Edit...

Siyaset yasak diye devamlı uyarılar yapmamıza rağmen hala ısrar edenler var.Böyle devam ederseniz ceza alacaksınız.Biraz dikkatli olalım...

arkadaslar birseyi atlamayalim.Diyarbakir'da oynanan ilk süper lig macimiydi bu bugün?tabiki degildi, peki neden diger maclarda bu siddette olay cikmadi.Cevabi net: Bursa'daki Bursaspor taraftari, gerci onlara da taraftar denilmez...o slogani atanlari kastediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt