Diyarbakırspor-Bursaspor Maçı | Peki şimdi ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Diyarbakır-Bursaspor Maçı | Peki şimdi ne olacak?

o taşlar içeri nasıl girdi acaba. diğer stadlarda bozuk paralar bile toplanıyor. Federasyon bunun hesabıını sormalı kulübe

Diyarbakır düşürülecekse, Bursaspor'a da herhangi bir yaptırım gelmesi lazım.

Cevap: Diyarbakır'da Polisten İlginç Operasyon

suç onlarda degil suç polisde neden o çakmak'lari ellerinden almadilar yemin ediyorum ben belçikda bir maça gittim ustumu her tarafimi aradilar olay çikarmasin diye iste aradaki fark

o polisin suçu değil bence kulübün suçu

arkadaslar birseyi atlamayalim.Diyarbakir'da oynanan ilk süper lig macimiydi bu bugün?tabiki degildi, peki neden diger maclarda bu siddette olay cikmadi.Cevabi net: Bursa'daki Bursaspor taraftari, gerci onlara da taraftar denilmez...o slogani atanlari kastediyorum

durup dururken atmadılar heralde:evilsmile::evilsmile:

2 taraf içinde konuşuyorum hırsızın hiç mi günahı yok?

Turkcell Süper Lig’in 24. hafta mücadelesi Diyarbakırspor – Bursaspor karşılaşması çıkan tribün olaylarından dolayı yarıda kaldı.

Peki, 17. dakikada yarıda kalan maçın kaderi ne olacak?

Maraton.com.tr açıklıyor!..

Yarıda kalan maç, Federasyon tarafından 3-0 Bursaspor lehine tescil edilecek ve Diyarbakırspor hükmen mağlup sayılacak.

Bu kararın bir emsali 1981-1982 sezonunda yaşanmıştı. Eskişehir’de oynanan Eskişehirspor – Beşiktaş karşılaşması 2-1 Beşiktaş üstünlüğü ile devam ederken karşılaşma çıkan olaylardan dolayı tatil edilmiş ve Eskişehirspor 3-0 hükmen mağlup ilan edilmişti.

MARATON.COM.TR ÖZEL

HABER: BURAK ÖZKAYA

[email protected]

Cevap: Peki şimdi ne olacak? Açıklıyoruz...

Bilip bilmeden konuşuyolar işte ! Sanki durup dururken bağırı Bursa'lılar. Bikere damarımıza bastılar herkes biliyo Bursa'lıların nekadar milliyetçi olduğunu . Eğer olurda küme düşmezlerse seneye Bursa'daki maç çok fena olucak !

evet herkes biliyor bursayı (!)

Bursa eksik maçlarının hepsinden 3 puan alsa ne farkeder. yine 1 puan öndeyiz, ayrıca bursayla kendi sahamızda oynuyoruz. biz kendi işimize bakalım gerisi gelir.

Asıl suçlu olayları başlatandır.

bursa-kask2.jpg

Fotoya bak ya tam bir rezillik!

Ömer Erdoğan: Sırtımda bir ağırlık ve sıcaklık vardı. Birden titredim. Meğerse bizi taşıyan araca atılan taşlardan serpilen camlar boyun kısmıma girmiş. Bir an o polis midibüsünde öleceğimizi sandım. Taraftarların saldırıları nedeniyle Diyarbakır Polis Evi'ne sığındık.

Sercan Yıldırım: Daha ısınma idmanında tribünlerden atılan kaya parçalarını görünce korktum. Fakat en korkuncunu stattan polis midibüsü ile havalimanına giderken yaşadık. Yüzlerce insan üstümüze akın ediyordu. Bir ara etrafımdakilere, "Buraya kadarmış. Bildiğiniz duaları okuyun" dediğimi hatırlıyorum.

Hüseyin Cimşir: Böyle dehşet görmedim. Diyarbakırsporlu arkadaşlarımız bile bize acıdı.

Ali Tandoğan: Stat çıkışında bizi taşıyan midibüs az daha bize mezar olacaktı. İnanılmaz bir gün yaşadık. Bize taş atanlarların yaşları 15-16 falandı.

Antrenör Mutlu Topçu: Polislere, "Bu midibüslerin camları kurşun geçirmez mi?" diye sordum. Bana, kurşun geçirmez olduğunu söylediler. Araçlarımız trafik nedeniyle bir yerde durmak zorunda kalınca, onlarca kişi midibüse saldırıp camları koruyan demirleri söktü. Ondan sonra da taş yağmuru başladı. Kurşun geçirmez denilen o camlar taşlarla paramparça oldu. Camlar kırılınca polislerden kalkanlarını istedik, onlar da bize perde yaptı. Bu arada birkaç polis kasklarını çıkarıp bize verdiler. Yaşadıklarımız o kadar korkutucuydu ki, Ozan İpek ağlamaya başladı.

bursa 3 puanı kesin aldımı:confused:

bursanın puanı lig tv com tr,de halen 46 görünüyorda:)

arkadaslar birseyi atlamayalim.Diyarbakir'da oynanan ilk süper lig macimiydi bu bugün?tabiki degildi, peki neden diger maclarda bu siddette olay cikmadi.Cevabi net: Bursa'daki Bursaspor taraftari, gerci onlara da taraftar denilmez...o slogani atanlari kastediyorum

Ne varmıs bursa taraftarının dedıklerınde apoya sövmek pkkya sövmek ağırlarınamı gitmiş diyarbakırlılarında istiklal marşı ıslıklandı madem ağrına gittiler daha gür sesle okusulardı ıstıklal marşını herkese kapak olmazmıydı.

Yazık bu kadar duyarsız olmusuz ya ben apoyada sovenıde pkkyı sovenıde başımda taşırım her seyın bır bahanesını buldu su ana diyarbakır tffnın verdiği yüzlede bunların suyunu çıkarttı her mac aranıyoruz biz ustumuzu polisler pekı orda neden aranmadı atılanlar suda değil TAŞ

Burda bursa taraftarını suclu cıkardınızya bravo sıze dıyorum.

bursa-kask2.jpg

Fotoya bak ya tam bir rezillik!

Ömer Erdoğan: Sırtımda bir ağırlık ve sıcaklık vardı. Birden titredim. Meğerse bizi taşıyan araca atılan taşlardan serpilen camlar boyun kısmıma girmiş. Bir an o polis midibüsünde öleceğimizi sandım. Taraftarların saldırıları nedeniyle Diyarbakır Polis Evi'ne sığındık.

Sercan Yıldırım: Daha ısınma idmanında tribünlerden atılan kaya parçalarını görünce korktum. Fakat en korkuncunu stattan polis midibüsü ile havalimanına giderken yaşadık. Yüzlerce insan üstümüze akın ediyordu. Bir ara etrafımdakilere, "Buraya kadarmış. Bildiğiniz duaları okuyun" dediğimi hatırlıyorum.

Hüseyin Cimşir: Böyle dehşet görmedim. Diyarbakırsporlu arkadaşlarımız bile bize acıdı.

Ali Tandoğan: Stat çıkışında bizi taşıyan midibüs az daha bize mezar olacaktı. İnanılmaz bir gün yaşadık. Bize taş atanlarların yaşları 15-16 falandı.

Antrenör Mutlu Topçu: Polislere, "Bu midibüslerin camları kurşun geçirmez mi?" diye sordum. Bana, kurşun geçirmez olduğunu söylediler. Araçlarımız trafik nedeniyle bir yerde durmak zorunda kalınca, onlarca kişi midibüse saldırıp camları koruyan demirleri söktü. Ondan sonra da taş yağmuru başladı. Kurşun geçirmez denilen o camlar taşlarla paramparça oldu. Camlar kırılınca polislerden kalkanlarını istedik, onlar da bize perde yaptı. Bu arada birkaç polis kasklarını çıkarıp bize verdiler. Yaşadıklarımız o kadar korkutucuydu ki, Ozan İpek ağlamaya başladı.

Gerçekten utanç verici. O taşlar içeriye nasıl sokuluyor? Maç zaten başlamadan tatil edilmeliydi. Bursaspor kafilesi stadı terkederken neler yaşanmış öyle. :mad:

Cevap: "Bursa'da bile oynamaya razıyız"

Aynısını,Diyarbakırspor başkanı da söyledi,Bursa'da oynarız diye.Ama Bursa'da oynamak olayları çözmeyecek,tam aksine daha da tetikleyecektir.

Bizde gittik Diyarbakır'a,hiçbir problem yaşamamıştık,hatta televizyonlara yansımıştı o güzel görüntüler.Burda kökten bir problem var.Ayrıca provakasyon olduğu gün gibi ortada.

Eğer biz bazı olayları körü körüne değerlendirirsek,hiçbir sonuca ulaşamayacağımız gayet açık.

''Bunlar her zaman böyle'' demek çok basit,aksine çözüm aramak zor olan.Biz zor olanı yaparsak,bazı olayların önüne daha iyi geçebiliriz.

Bursaspor taraftarının Bursa'daki maçta yaptığı tahrik edici davranışların etkisi çoktur. Üstüne PKK sempatizanları da eklenirse böyle bir ortam oluşuyor.

Bursaspor taraftarının Bursa'daki maçta yaptığı tahrik edici davranışların etkisi çoktur. Üstüne PKK sempatizanları da eklenirse böyle bir ortam oluşuyor.

Ne yapmış bursa taraftarı pkkya sövme apoya sövmek dısında su an bende sövüyorum bu linç edilmem için bir sebebmi?

Ne yapmış bursa taraftarı pkkya sövme apoya sövmek dısında su an bende sövüyorum bu linç edilmem için bir sebebmi?

Karşında Diyarbakır takımı varsa ve sen bu sloganları yapıyorsan burada tahrik vardır. Fakat ben Diyarbakır'da yapılanları tasvip ettiğimi söylemedim. 1 sene boyunca stadları kapatılmalı ve Bursa maçında hükmen mağlup sayılmalılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt