Diyarbakırspor-Bursaspor Maçı | Peki şimdi ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: G.Kurtar: "Bursa'da bile oynamaya razıyız"

bursa stadında konuk takım taraftarı PKK pankartı açacak,adamlar PKK dışarı diye tezahürat yapınca da tahrik etmiş olacak öyle mi?...kayserideki maçda birşey olmadıysa o aşağılık pankartı açacak seyircinin gelmemiş olmasındandır...gelseler ve açsalardı tüm türkiye görürdü neler olacağını...teknik direktör ve futbolculara yönelik birşey zaten yok ortada,erdinçe,gökhan tokgöze,güvençe,tazemetaya kimin ne dediği var?...ama taraftar diye stada doluşan gözüdönmüşlerin futbol falan umurunda değil,FB maçında diyarbakır öndeyken yaptıkları ortada,''TC'' yi düşman bellemişler ezelden ne yapsan nafile...tüm bölge halkını kastetmiyorum,konu derin...ama maça ''taraftar'' diye gelenlerin niyeti anarşi çıkarmak...

Cevap: Diyarbakır-Bursaspor Maçı | Peki şimdi ne olacak?

"Bursaspor haksız ve onlara yapılanları hakettiler" gibi bir düşünceye sahip olan arkadaşlarımız olduğuna cidden inanamıyorum, ve kendileri kınıyorum.Bu konuda çok sinirliyim konuşak istemiyorum(yoksa tutamıcamkendimi)ama lütfen Diyarbakır'lılar kessinler seslerini adam olsunlar!

Madem PKK söylemlerinden rakatsız oluyorlar, madem bu ülkeye bağlılılarına laf edildiğinde tahrik oluyorlar, madem ki her taraftar, vatandaş gibi bu ülkeye bağlı olduklarını ileri sürüyorlar o zaman herkes gibi sen de bu ülkenin bayrağına, bu ülkenin marşına saygı duyacaksın arkadaş. Bu yaptıklarıyla Bursalıları haklı çıkarmaktan başka birşey yapmadılar. Diyarbakırlıların tahrik olmasının sebebi ne? Bölücü örgütü olarak lanse edilmeleri, bir tutulmaları değil mi? Ee göstersene bağlılığını o zaman. Sen İstiklal Marşı'nı ıslıklayarak ne yapıyorsun? Bölücülük değil mi bu yaptığın? İstiklal Marşı Türkiye'nin değil de Bursaspor'un marşıydı da biz yanlış mı biliyorduk bugüne kadar yoksa?

fft1_mf540723.Jpeg

Sanki savasa gitmisler!! .. cok buyuk cezalar lazim !!

Tam bi rezillik. düşürülsün Diyarbakır.

Maçta PKK dışarı dersen bu laf kime gider?

Peki maçta İstiklal Marşı'nı ıslılayarak, PKK marşları söyleyerek Bursalıları haklı çıkarmadılar mı?

Sen PKK dışarı diyince tahrik oluyorsan, kabul etmiyorsan rövanşta neden PKK marşı söylersin ki, neden İstiklal Marşı'nı ıslıklarsın ki?

Ben söyleyeyim. Bu olayların çıkmasındaki sebep Dıyarbakırlıların PKK'lı diye lanse edilmesi değil PKK'ya, Apo'ya edilen küfürlerdir.

Eğer Apo'ya küfür edilmesin, PKK'a lanet okunmasın diyorsanız... Maçta PKK dışarı değil de kahrolsun PKK denseydi de birşey fark etmezdi. Bahane oldu sadece.

Provakatörlerin işi oyuna gelmeyin diyorum. Diyarbakırlılar sizin kadar Türk emin olun bundan. Kaç kişi Diyarbakıra gidip onlarla konuştu ben gittim konuştuklarımın çoğunluğu bizi oyuna getiriyorlar diyorlar. Oyuna geliyorsunuz . Cahilliklerinden yapıyorlar oyuna geliyorlar sizler okumuş adamlarsınız gelmeyin şu oyunlara lütfen .

Cevap: "Bursa'da bile oynamaya razıyız"

Ne yapmış bursa taraftarı pkkya sövme apoya sövmek dısında su an bende sövüyorum bu linç edilmem için bir sebebmi?

Bu kadar iyimser bakmamak lazım olaya. Bursa taraftarı bizimle oynadıkları maçta, pkk aleyhine tezahürat mı yapmış? Ya da daha açık şekliyle sorayım. Bizimle oynadıkları maçta pkk dışarı tezahüratı yapsalar, ne düşünürsün?

şampiyonluk filan hiç önemli değil insan hayatının yanında.allahtan yan hakemin ensesine,kaslı bölgeye gelmiş atılan koca taş.5-10 cm yukarı gelse şu an ölmüş ya da felç olmuş durumda olabilirdi,allah korumuş,çoluğu çocuğu vardır,yazık olmazmıydı?...diyarbakır başkanı ''sırtına gelmiş olmasına rağmen kafasına gelmiş gibi kıvrandı'' diyebiliyor!,üzüldü sanırım hasar görmedi diye!..allah ıslah etsin diyebiliyorum ancak...

Bu kadar iyimser bakmamak lazım olaya. Bursa taraftarı bizimle oynadıkları maçta, pkk aleyhine tezahürat mı yapmış? Ya da daha açık şekliyle sorayım. Bizimle oynadıkları maçta pkk dışarı tezahüratı yapsalar, ne düşünürsün?

Ben helal olsun derim.

Peki sen Ali Sami Yen'de PKK pankartı açılsa naparsın?

Peki maçta İstiklal Marşı'nı ıslılayarak, PKK marşları söyleyerek Bursalıları haklı çıkarmadılar mı?

Sen PKK dışarı diyince tahrik oluyorsan, kabul etmiyorsan rövanşta neden PKK marşı söylersin ki, neden İstiklal Marşı'nı ıslıklarsın ki?

Ben söyleyeyim. Bu olayların çıkmasındaki sebep Dıyarbakırlıların PKK'lı diye lanse edilmesi değil PKK'ya, Apo'ya edilen küfürlerdir.

Eğer Apo'ya küfür edilmesin, PKK'a lanet okunmasın diyorsanız... Maçta PKK dışarı değil de kahrolsun PKK denseydi de birşey fark etmezdi. Bahane oldu sadece.

Bu bahsettiklerinin tamamı, pkk sempatizanlarının ya da direkt olarak söylemek gerekirse terör örgütüne hizmet edenlerin ,Bursa deplasmanında yaşanan olayları fırsat haline getirip en büyüğü lise çağlarında olan, yaşı, yaşamışlıkları ve sosyo-ekonomik durumları nedeniyle kandırılmaları, amiyane tabirle gaza getirilmeleri kolay olan, kabaca çoluk çocuk diye tabir edebileceğimiz kişilerin kullanılması sonucu olan şeyler. Emin ol, ne stadın tamamı ıslıkladı İstiklal Marşı'nı, ne de ıslıklayanların çoğu neyi, neden ıslıkladıklarını biliyordu.

Bence Diyarbakir halki oyuna geliyor.Ilk Bursa maçinda olanlar tamamen tahrik ediciydi.

Ben helal olsun derim.

Peki sen Ali Sami Yen'de PKK pankartı açılsa naparsın?

Onur, neden sadece Diyarbakır maçlarında pkk aleyhine tezahüratlar yapılıyor? Her gittiği deplasmanda ''pkk dışarı'' tezahüratlarıyla karşılaşan bir takımın olaya senin, benim gibi bakması mümkün mü? Kaldıki onlar terörün merkezinde yaşarlarken, sen, ben sıcak yatağımızda yaşayıp, olanı biteni sadece TV başında görüp değerlendiriyoruz. Yani, emin ol, Diyarbakır halkının bu konudaki hassasiyeti senden benden daha fazla. Onların sorunu, pkk dışarı denilmesi ya da pkk aleyhine, apo aleyhine tezahüratlar yapılması değil, bizzat kendilerinin terörist damgası yemeleri. Biraz empati yap. Bu sadece Bursa'da olan bir durum da değil hem. Benim aklımda kalan bir Antalya maçı var mesela. Ligin ilk yarısında çoğu deplasmanda aynı muameleyi gördü Diyarbakırspor takımı.

Onur, neden sadece Diyarbakır maçlarında pkk aleyhine tezahüratlar yapılıyor? Her gittiği deplasmanda ''pkk dışarı'' tezahüratlarıyla karşılaşan bir takımın olaya senin, benim gibi bakması mümkün mü? Kaldıki onlar terörün merkezinde yaşarlarken, sen, ben sıcak yatağımızda yaşayıp, olanı biteni sadece TV başında görüp değerlendiriyoruz. Biraz empati yap. Bu sadece Bursa'da olan bir durum da değil hem. Benim aklımda kalan bir Antalya maçı var mesela. Ligin ilk yarısında çoğu deplasmanda aynı öuameleyi gördü Diyarbakırspor takımı.

Bursa sadece D.Bakır maçında yapmıyor.

Bursa sadece D.Bakır maçında yapmıyor.

Ona bakarsan Diyarbakır taraftarı da, her maç böyle olay çıkarmıyor. Maçın olduğu gün ya da önceki bir kaç gün içinde, terör vakası yaşandıysa, zaten her stadda terör lanetlenir. Bursa taraftarı bunu sadece Diyarbakır maçlarında yapmıyor ki gibi bi argümanla çıkarsan, mantıklı olmaz. Sen de, ben de, dağdaki terörist de, meclisteki vekilde, o maç olanların anlamını gayet iyi biliyoruz. İnkar edilecek bi durum değil. Ya da Bursa taraftarını savunmakla milliyetçi olunmuyor.

diyarbakırda yaşayan insanların yarısı pkk sempatizanı ş...sizdir.Bu bi gerçek ve bu şer...sizler diyarbakırspora da pkk kimliğini yükledikleri için diyarbakır kümeye....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt