Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

Game of Thrones başlasa da iflah olsam artık.

Yeni başladığım için utanarak Stargate SG1..Sırf dizinin gazına Spore'u yeniden yükledim hemen uzay çağına gelip alelacele, gezegenden gezegene gidip gelişmemiş ırklara falan yardım ediyorum :asd:

3. sezona başlayacağım. 1 haftada 2 sezon bitti.

Bu diziler, filmler olmasa valla can s!k!ntisindan geberip gidecem.

Seçimlere saygı duyarım,kişiyle alakalıdır da Lost zaten hayaller-rastlantılar-süregelen korkular-biraz da fantazi üzerine kurulmuş ve aslında hayattaki küçük detayları,büyük yapan kesişimlerle dolu. Stephen King'in Kara Kule'sini okuyan var mı bilmem onunla büyük benzerlikler taşır.Stephen King'in hikayeleri de öyledir,çocukluk korkularının süregelmesi ve dışa vurumu gibi bir altyapıya dayanır.Sonra yazar bunun üzerini örer.

Bazı yorumlara baktım da popüler olması dolayısıyla sanki Lost'a fazla yüklenilmiş. Bence gelmiş geçmiş en iyi kurgulanan dizilerden biri.Belirli bir iz bıraktı ve bu boş bir iş değil. Uzatılması başka bir mevzu; total manada söylüyorum bunu.

Suits fena degil

Supernatural'e geçicem birazdan. İzlemem gereken birçok bölüm var. :)

The Walking Dead ikinci sezon biraz durgun geçse de ilk sezonu mükemmel..

breaking bad ... bu diziyi izledikten sonra baska dizi fln izleyemez oldum

breaking bad ... bu diziyi izledikten sonra baska dizi fln izleyemez oldum

Bu breaking bad in namını çok duydum. Kesinlikle izlemeliyim. Bu arada Lost u severek izlemiş biri olarak biraz fazla uzatıldığını kabul ediyorum.

Dizidir filmdir fazla zaman bulamama rağmen geçenlerde Fringe' e başladım.

Bu breaking bad in namını çok duydum. Kesinlikle izlemeliyim. Bu arada Lost u severek izlemiş biri olarak biraz fazla uzatıldığını kabul ediyorum.

Dizidir filmdir fazla zaman bulamama rağmen geçenlerde Fringe' e başladım.

Fringe de bana biraz izledikten sonra X-Files'ın yeni versiyonu gibi geldi. İyi dizi de X-Files'tan sonra bünye kaldırmıyor. Ayrıca Lost fazla uzamasa,bu defa neden uzatmadılar diye millet hayıflanırdı : )

Big Bang Theory'i 4.sezonun başında bırakmıştım, şimdi devam ediyorum.

Tadından hiç bir şey kaybetmemiş. :)

Şu Big Bang Theory'den herhalde en fazla tiksinen benimdir.Yahu zerre güldürmüyor o dizi beni.4-5 bölüm falan izledim daha fazlasını kaldıramadım artık bu kadar mı zorlama espiriler olur.Tek beğendiğim sahne online oyun oynarlarken kendilerini acayip bir kaptırıyorlardı orada biraz gülümsetti o kadar.

Bir de en anlamadığım Battlestar Galactica'nın nasıl bu kadar ünlü olduğu.Son sezonu hariç hepsini izledim.Şöyle beni heyecanlandıran,güzel diyebileceğim herhalde 4-5 bölüm anca vardı.Onun haricinde dizinin uzayda geçtiğini bile anlamıyorsun.Bildiğin Biri Bizi Gözetliyor.

Yahu böyle konuşunca da kendimi huysuz hiçbir şeyi beğenmeyen tipler gibi hissettim:) Öyle mükemmeliyetçi biri de değilimdir,gayet kolay beğenirim ama bu diziler hiç sarmadı beni.

Big Bang Theory 2. sezon ortasındayım. Tam çerezlik dizi ama bana kalırsa (şimdilik) Sheldon diziyi götürüyor yani onu çektin mi dizi çöker gibi duruyor.

Battlestar Galactica'yı çok heves ettim ama tam ısınamadım yine de izlemek istiyorum. Ama Stargate daha sürükleyici gibi.

Benim de insanlara ayrı düştüğüm Breaking Bad, ha dizi çok güzel kurgusu senaryosu falan ona lafım yok ama 3 bölüm izliyorsun toplam olan olay yarım bölümlük olay aslında.

Battlestar Galactica gibi bir dizi bir daha izleyemedim. Terra Nova Fringe Falling Skies falan izliyorum daha dogrusu izledim de hic biri bir Battlestar Galactica degil ):

Game of Thrones guzel bir dizi. Su anda en iyisi o herhalde o da tatile girdi.

Two and a half men

How i met your mother

The big bang theory

Friends

Bunların dışında sağlam komedi dizisi önerecek olan var mı? Ama torrenti, altyazısı falan olanlardan. Bazılarını bulamıyorsun..

It's Always Sunny in Philadelphia. Bir ara izlemistim birkac sezon eglenceli bir dizi.

Geri
Üst Alt