- 5 Şubat 2013
- 15.499
- 2.680
- 1.828
Cukur evimiz idris babamiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baktımda wire çok met edilmiş o zaman onu sonra ya saklayayım çünki hani çok iyi dizilere basladinmi otekileri izlemek insana zor geliyor sağolasın renkdaş.Renktaş ikiside kaliteli dizi ama Wire,Prison Break-Breaking Bad gibi dizilerle efsane statüsündedir,ikisinide izle farklı türlerde zaten ama ikiside sıkmaz, yinede Wire çok başka,hatta bende Wire'a benzer ya da yaklaşan film tavsiyesi arıyorum
Onu sonra saklayayim diyorum hayri sonra boşluğa dusmeyeyim ?the wire banko
Onu sonra saklayayim diyorum hayri sonra boşluğa dusmeyeyim ?
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Interneti yeni baglattik sayin admirim hep internet kafede takiliyordum.The Wire'ı hala izlemeyen mi var
Interneti yeni baglattik sayin admirim hep internet kafede takiliyordum.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben.The Wire'ı hala izlemeyen mi var
Bir bölüm bile izlemedim.The Wire'ı hala izlemeyen mi var
Bates Motel 3. sezondayım. Hoş bir dizi biraz Dexter havası var. Vera Farmiga muhteşem oynuyor.
La Casa de Papel, fena değil.Dark da bitti, şöyle güzel netflix dizisi önerisi olan var mı?
Konusu çok ilgimi çekti ve herkes çok övüyor ama 2. sezon onayı almadıysa başlamayacağım. 1 sezonluk dizileri izlemeyi sevmiyorum.Suç, polisiye, ters köşe sevenlere Le Casa De Papel'i öneririm akıyor maşallah İspanyollar bu işi biliyor.