Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

Sonu mükemmel bitiyor yanlız

Hatta

Size kıyar mıyım canım :evilsmile:

Hocam şimdi izleyipte aşırı derecede bilgileneceksem izlemeyeyim daha iyi :) Ben spoiler olmasın diye fragman bile izlemiyorum düşün artık :) Ama diziyi izleyipte sanki bir diziyi 2. sezondan başlayıp bu adam kim, bu kim ola ki diyeceksem izleyeyim filmi :D

Yok yav o kadar da değil.Başla diziye başla

:D Olum şu Nox ahalisi ve az önce dediğim Tobin Bell'in aşiretini bir daha görecek miyim?

Bir de Asgard'lılar ileride daha aktif rol alacak mı bunları bileyim bari :D

edit: Bu arada arkadaşa Onur ve ben tam zıt bilgiler veriyoruz kafası karışacak adamın :D

:D Olum şu Nox ahalisi ve az önce dediğim Tobin Bell'in aşiretini bir daha görecek miyim?

Bir de Asgard'lılar ileride daha aktif rol alacak mı bunları bileyim bari :D

edit: Bu arada arkadaşa Onur ve ben tam zıt bilgiler veriyoruz kafası karışacak adamın :D

Reis sen Stargate'ten bahsediyor olabilir misin :o

the wampire diares,once upon a time.

Reis sen Stargate'ten bahsediyor olabilir misin :o

Evet an itibari ile büyük bir rezilliğe imza atmış olduğumu fark ettim sessizce uzaklaşıyorum.

İkisinde de uzay var lan işte diyerek son nefeste bir savunma yaparak kaçıyorum.

edit: Soran arkadaş sen de Onur'u dinle, ben komple başka bir konudan bahsederek girmişim lafa. Tamamen unut benim anlattıklarımı :D

Tamam benim kafadansın sen de. Televizyonda bile bir şey izleyeceksem ilk 10 dakikası kaçsa, kesinlikle bakmam (yanımdakiler izlese bile) sonra gider netten baştan izlerim.

Filmi izle sen zaten film de güzel. Ama dizi daha güzel bence. Çünkü film tek konuda geçiyor. Direk diziye başlarsan baya baya kafan döner. Bir de ilk bölüm çift bölüm. 80 dk olayı anlamaya kasarsın :D

+

Geçenlerde bi arkadaşım izlediğim bir dizi hakkında diğerine bilgi veriyordu işte diğeride izlemiş, bitirmişti, böyle konuşuyorlar...Ben dedim ki hacı yapma vesayre, devam etti, hacı dedim yapma kalbini kırarım , gaddarım bu konuda :D Hep o yüzden film, dizi oyuncularına üzülmüşümdür çünkü adamlar konuyu ne varsa biliyorlar :) Eğer film flashback gibi olacaksa filmi sonrada izleyebilirim ?

Evet an itibari ile büyük bir rezilliğe imza atmış olduğumu fark ettim sessizce uzaklaşıyorum.

İkisinde de uzay var lan işte diyerek son nefeste bir savunma yaparak kaçıyorum.

Ben de diyorum Tobin Bell oynadı da ben mi görmedim. Pegasus'tan gelenler içinde felan olabilir mi diye ararken Stargate çıktı karşıma :D

+

Geçenlerde bi arkadaşım izlediğim bir dizi hakkında diğerine bilgi veriyordu işte diğeride izlemiş, bitirmişti, böyle konuşuyorlar...Ben dedim ki hacı yapma vesayre, devam etti, hacı dedim yapma kalbini kırarım , gaddarım bu konuda :D Hep o yüzden film, dizi oyuncularına üzülmüşümdür çünkü adamlar konuyu ne varsa biliyorlar :) Eğer film flashback gibi olacaksa filmi sonrada izleyebilirim ?

3 filmi var sanırsam izlersen çok spoiler olur gibime geliyor.Filmler diziden sonra veya bi kaç sezon arasında çıktı sanırsam.Sen beni dinle diziye başla.Özgür başkanın frekansta problem oldu :D

Battlestar Gate gibi bir muhabbet döndü lan bir ara.

Aykut sen benim anlattıklarımı unut ben başka diziden bahsediyordum :D

3 filmi var sanırsam izlersen çok spoiler olur gibime geliyor.Filmler diziden sonra veya bi kaç sezon arasında çıktı sanırsam.Sen beni dinle diziye başla.Özgür başkanın frekansta problem oldu :D

Hocam spoilerı gördüm mü dizi, film bana balon oluyor.Dizi hava kaçırıyor resmen :D

Battlestar Gate gibi bir muhabbet döndü lan bir ara.

Aykut sen benim anlattıklarımı unut ben başka diziden bahsediyordum :D

Hocam aranızda spoiler savaşları mı çıktı ne oldu okumadım oraları spoiler girdi sanki devreye diye:D

Hocam spoilerı gördüm mü dizi, film bana balon oluyor.Dizi hava kaçırıyor resmen :D

Hocam aranızda spoiler savaşları mı çıktı ne oldu okumadım oraları spoiler girdi sanki devreye diye:D

O yüzden filmler hakkında pek yorum yapmak istemiyorum.Şimdi Adamalardan felan bahsediyor bir tanesi desem anlamayacaksın.En iyisi sen diziye başla.İlk sezonun nasıl hızlı geçtiğini anlamayacaksın zaten.2. sezonda gayet sağlam.Hatta direk 2. sezondan başlayan adam tanıyorum.Sonra bağımlısı oluyorsun.Finali de çok iyi bağlıyorlar :D

Dragon Age Redemption

6 bölümlük, her bölüm 7-8 dk. olan bir mini-dizi

Elf bir suikastçi olan Tallis'i konu alıyor. Tallis'in görevi dünyada büyük bir kargaşa yaratmayı amaçlıyan bir Qunari büyücüsünü yakalamak. Ancak bu söylendiği kadar kolay değil. Tallis'e Cairn ile Josmael de katılıyor ve ortaya seyrine doyum olmayacak bir macera çıkıyor.

tadımlık..

Yok Onur sana cevap veriyordu, ben de bambaşka bir diziden bahsedip sanki sen de ondan bahsediyormuşsun gibi cevap veriyordum.

Benim bahsettiğim dizi başka bir dizi o da güzeldir. :) Ama senin dediğinin Onur'ur anlattığı.

Dragon Age Redemption

6 bölümlük, her bölüm 7 dk. olan bir mini-dizi

Elf bir suikastçi olan Tallis'i konu alıyor. Tallis'in görevi dünyada büyük bir kargaşa yaratmayı amaçlıyan bir Qunari büyücüsünü yakalamak. Ancak bu söylendiği kadar kolay değil. Tallis'e Cairn ile Josmael de katılıyor ve ortaya seyrine doyum olmayacak bir macera çıkıyor.

tadımlık..

Bi dakika bu oynunu oynadığımız Dragon Age mi? Oha kesin izlemem lazım Qunari felan

1) House

2) Spartacus

3) Prison break

4) The big bang theory

5) The death walk

6) Game of thrones

7) Lost

8) Fringle

9) Heroes

10) V-Ziyaretçiler

11) Two and a half man

valla bilmiyorum, oyununu oynamadığım için :)

diziport.com da bulabilirsin ;)

2009'da yılın oyunu seçildi büyük ihtimalle hikayesinden dolayı seçilmişti.

Dragon Age:Origins

Dragon 2

Bir de bunların ek paketleri var.SEnin dediğin bu ek paketteki bölümmüş

Dragon Age: Mark of the Assassin

Bu oyundan bildiğin hollywood üçlemesi bile çıkar aslında:D

[video=youtube;JNy4C7FQR-w]https://www.youtube.com/watch?v=JNy4C7FQR-w[/video]

yazın oynamayı planladığım oyunlar listesine ekliyim o zaman :D

O yüzden filmler hakkında pek yorum yapmak istemiyorum.Şimdi Adamalardan felan bahsediyor bir tanesi desem anlamayacaksın.En iyisi sen diziye başla.İlk sezonun nasıl hızlı geçtiğini anlamayacaksın zaten.2. sezonda gayet sağlam.Hatta direk 2. sezondan başlayan adam tanıyorum.Sonra bağımlısı oluyorsun.Finali de çok iyi bağlıyorlar

Tamam hocam senin dediğin gibi olsun diziye başlayalım yarın itibariyle, izlenimlerimi buradan aktarırırım :)

Yok Onur sana cevap veriyordu, ben de bambaşka bir diziden bahsedip sanki sen de ondan bahsediyormuşsun gibi cevap veriyordum.

Benim bahsettiğim dizi başka bir dizi o da güzeldir. :) Ama senin dediğinin Onur'ur anlattığı.

O diğer diziyide izleriz gerekirse hocam :)

Geri
Üst Alt