Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.252
- 335
- 868
aşırı komik mi?Izliyorum zaten rtas bu hususta munakasa etmek istedigimden sordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aşırı komik mi?Izliyorum zaten rtas bu hususta munakasa etmek istedigimden sordum
Herkesten beklerdim ama Arslanerden böyle bir yükselme beklemezdim.
Büyük utanç içerisindeyim
Breaking bad'ı ilk izlemeye başladığım zamanlar rüyalarıma giriyordu yaw. Toplamda dört defa hatim etmişimdir diziyi
Hangi ılıman abartılmış balon dedi bu diziye?
Hatırladığım kadarı ile aralarında Mehmet Arslaner'in de bulunduğu mümtaz şahsiyetler grubu bir ara Breaking Bad dizisine baya bir yükselmiş. Geçmiş mesajlara bakmanı öneririm.
Üstad ciddi ciddi Breaking Bad hakkında ne düşünüyorsun? Ona göre pozisyon almam gerekecek.Ne diyonuz ulan yeni gördüm. Terbiyesiz adamlar.
Hadi Erman zaten zındığın teki, sana ne oluyor Melih ?!?!!?
Güzel ama abartıldığı kadar iyi değil 7.5/10 puan veririm.Üstad ciddi ciddi Breaking Bad hakkında ne düşünüyorsun? Ona göre pozisyon almam gerekecek.
Anlıyorum, bundan sonra Erman renktaşım vur derse seni vurmam gerekecek üstad kusura bakmazsın umarım.Güzel ama abartıldığı kadar iyi değil 7.5/10 puan veririm.
Vurursun eyv ama ölmezsem sıkıntı büyük.Anlıyorum, bundan sonra Erman renktaşım vur derse seni vurmam gerekecek üstad kusura bakmazsın umarım.
Vurma demişken, üstad sen Counter Strike oynamayı neden bırakmıştın?Vurursun eyv ama ölmezsem sıkıntı büyük.
Allahsızlık.Güzel ama abartıldığı kadar iyi değil 7.5/10 puan veririm.
Benim öyle ya uzun süre oynayamıyorum, 1-2 hafta oynadıktan sonra darlanıyorum 6 ay falan ara vermem gerekiyor.Vurma demişken, üstad sen Counter Strike oynamayı neden bırakmıştın?
Senin pipini keserim.Allahsızlık.
Ben Mehmet beyin kendi iradesi ile yazdığına inanmıyorum. Bu işin arkasında yine malum kişi var gibi görünüyor, ya adamın kanına girdi ya da daha vahimi Mehmet beyin kuzeni çıktı.Allahsızlık.
Kesersin eyvallah ama balta yoksa sıkıntı büyük.Senin pipini keserim.
Ne diyonuz ulan yeni gördüm. Terbiyesiz adamlar.
Hadi Erman zaten zındığın teki, sana ne oluyor Melih ?!?!!?
Aman Allahım bana birşeyler oluyorGüzel ama abartıldığı kadar iyi değil 7.5/10 puan veririm.
Aman Allahım bana birşeyler oluyor
![]()
sent via GSC

Senin güzel bir sözün var, biz de böyle delikanlıyız işine gelir ise. Sana Sıfır bir dizisi müstehak üstad.Bu dizinin lobisi fena yav belhanda severlerden beter yemin ediyorum. Güzel ama 10 üzerinden 10luk dizi değil diyorum buna bile tahamül edemiyorlar. Çöp falan desem kimbilir neler olacak![]()
dizide 5 tane, sinema filmi olsa oscar alacak bölüm var, ama kalan bölümler cinnet geçirtecek, ağlatacak sıkıcılıkta. Benim puanım da 8/10. Ozymandias hatrına 8.3 olsun hadi. İlk 10 a girer bu haliyle ama gelmiş geçmiş en iyi dizi demek de komik oluyor, değil mi?Bu dizinin lobisi fena yav belhanda severlerden beter yemin ediyorum. Güzel ama 10 üzerinden 10luk dizi değil diyorum buna bile tahamül edemiyorlar. Çöp falan desem kimbilir neler olacak![]()