Önerileri alalım.

The Good Doctor'un Tr versiyonu çıkıyormuş

Merak edip baktım pilot bölüme(us version) nasıl bişi diye güzelmiş Bates Motel'de ki sayko çocuk oynuyor

Diziyle ilgili ilginç anektod ilk koreliler yapmış sonra amerikalılar uyarlamış şimdi de bizimkiler uyarlayacak :asd:

Bir sürü dizi indirmiştim dedim birine başlayayım

Pilot bölümleri izlemeye başladım hiç aklımda yokken Desperate Housewives'a başladım.İsminden dolayı biraz antipatik buluyordum.Benim gibi düşünen insanlar olduğuna eminim

Konusu ilgi çekici geldi hep bir merak uyandırarak devam ediyor dizi.İlk sezonu bitirdim sayılır şuana kadar gayet iyi

John Tucker ölmelide ki çocuk meğersem buradan keşifmiş

gaby desperate housewives ile ilgili görsel sonucu

Gabyciyiz

Son 3 bölüm felan kaldı

İlk sezonlarda ki hava son sezonlarda kayboldu.Diziye ilk başladığımda arka arkaya izlediğim çok bölüm oldu sonradan o büyüyü kaybettiler

Sanırım 4.sezondan felan sonra dizi bir anda ortada düzgün bir sebep yokken 5 yıl ileriye gitti.Tam her şey yerine oturmaya başlamışken neden 5 yıl ileri gitti vs konusuna cevap bulurken son sezonlarda yeniden tekrara bağladı

Şu son 2 sezonu yarım kalmasın diye izledim.Öyle aman aman bir dizi değil ama kadınlar hakkında farklı bir bakış açısı kazandırıyor size.Fırsatım olsa tekrar izleyeceğim dediğim dizi kategorisine asla girmez ama izlerseniz de sıkılmazsınız öyle arada kalmış bir dizi

hic guzel dızı yok hıc guzel dızı yokkkkkkkkkkkkkkkkkk cıldırıcam peaky blindersda kötü

pennyworth guzel dizi tavsiye ederim.

The Good Doctor'un Tr versiyonu çıkıyormuş

Merak edip baktım pilot bölüme(us version) nasıl bişi diye güzelmiş Bates Motel'de ki sayko çocuk oynuyor

Diziyle ilgili ilginç anektod ilk koreliler yapmış sonra amerikalılar uyarlamış şimdi de bizimkiler uyarlayacak :asd:

Fox Tv'de sürekli yabancı dizileri kopyalayıp duruyor. Daha önce Shameless dizisini uyarlamışlardı şimdi de Good Doctor. Bu arada Bates Motel'deki eleman Freddie Highmore de bayağı sağlam aktör. Geleceğin Leonardo Di Capriosu.

Geri
Üst Alt