Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

The Secret Circle: Aslında bir ergen dizisi denebilir.

Ben de zaten dizideki güzel kızlardan dolayı izlemeye başladım.. :)

ama git gide sardı dizi, güzel yani tavsiye ederim. Diana aşkım olur, bulaşmayın :D

Sonunda bu dizi'yi izleyen birini gordum ya bu forumda, ölsemde gam yemem. Harika dizi abi, ozellikle John Blackwell reis bir baska :D. Ozel gucler falan bayiliyorum abi boyle seylere!

Oz'u izledin mi abi sen? İzlemediysen tavsiye ederim on numero bir diziymiş, sağolsun Ozan reis ve Hayri tavsiye etmişti mükemmelmiş gerçekten :ka21:

OZ çocukluğumuzda vardı bizim yeriz, Cine 5'de izlerdim ozaman ailemle beraber bi b.k anlamazdım haliyle, şimdi dönüp bakınca ne psikopat ailem varmış lan :D

Dexter'in efsane olan ilk sezonunu izlemeye basladim yine. :)

Prison_Break_main.jpg

Sürekli belirtiyorum ama belki görmeyen olmuştur diye tekrar yinelemek istedim :coffee:

OZ, Breaking Bad, Misfits, Inbetweeners ve This is England

Evet biliyorum abi. The River'i de iptal ettiler, Tera Nova falanda. Valla bu Amerikanlilar diziden falan anlamiyor ve bu kanallarda. Adamlar sacma sapan dizileri tutuyor, iyilerini iptal ediyor. Birde o kadar komedi dizisi var ki arti polisiye, ona ragmen ha bire bu tarz diziler yapiliyor ve kabul goruyor. Saka gibi. Adam akilli farkli diziler yapildi onlarda iptal oldu. Buna Alcatraz dahil, izlemeyi dusunuyordum ama iptal olunca izlemedim.

Alcatraz, terra nova, secret circle, the river.. bu sezon takip ettiğim ve ilk sezonunda iptal olan diziler.. hadi alcatraz neyse o çok iyi değildi de diğerlerine yazık oldu.. bu abd'lilerin de bizden farkı yok.. nerde saçma sapan aile, aşk-meşk, entrika, sit-com dizileri var onları izlerler anca

geçmiş sezonlardan flash forward, breakout kings falan onlar da iptal olmuştu. özellikle flash forward 10 numara diziydi.. Allahtan person of interest'i kurtardık aradan :)

Yeni dizi önerim:

Continuum

continuum.jpg

Kanada yapımı bilim kurgu dizi; 2077 yılından bir dedektifin idamdan kaçan azılı suçluları 2012 yılına takip etmesini konu alıyor. Dedektif Kiera Cameron bir polis dedektifinin kimliğine bürünerek yerel polis departmanına katılıyor. Ancak yeni ortağı Carlos Fonegra ile pek de anlaşamıyor. Onun yerine yardımına dahi teknoloji uzmanı Alec Sadler koşuyor. Yapımın yanıtını aradığı soru "Geleceği mi değiştireceksiniz yoksa geçmişi mi koruyacaksınız?" Kocası ve oğluna kavuşma amacındaki bir dedektif için bu sorunun yanıtı o kadar kolay olmasa gerek.

birdizihaber

ilk bölümü izledim güzeldi baya, ilk sezon 7 bölümden oluşacakmış. Kiera'da çok tatlı bişi :oks:

=======

Bir de Cult'ı bekliyorum

t-bag reis oynayacakmış ;)

https://www.imdb.com/title/tt2193053/

oz en son 3.sezonda kalmiştim devam etmek lzm :)

Dexter'dan sonra büyük bir bosluk icerisindeyim beyler Allahini seven dizi önersin.

24 doldurur mu yerini birazcik?

Prison_Break_main.jpg

Sürekli belirtiyorum ama belki görmeyen olmuştur diye tekrar yinelemek istedim :coffee:

Böyle bir dizi bir daha gelmez , senaryo müthiş 3 kez 4 sezonu full bitirdim hepsindede ilk izleyişim gibi heyecanlıydım.Bağımlılık yapıyor.Sürükleyici.

Kaçış planı filmini izle,1-2 gün dizi eksikliğini unutturur :D

Prison Break.. 4 sezon sürüyor..Favori karakterim: Michael Scofield..

Zararları: Seni bilgisayarın başında uyutur.. yemek yemeyi unutur ve zamanla kemiklerin gözükmeye başlar...

Lost..6 sezon sürüyor.. Favori karakterim: John Locke..

Zararları: Bunda hiç uyuyamazsın, bir bölüm bitmeden diğerini izlemek için can atar ve en son 6 sezon'da bittiğinde psikolojik bulanım geçirip terapi görürsün...

Bu iki Dizi'yi izlememiş olan, çok şey kaçırır.. şiddetle tavsiye ederim, hiç vakit kaybetmeden (eğer izlememişseniz) başlayın..

Komedi arıyorsanız İts Always Sunny in Philadelphia'yı öneririm. Tekrar tekrar izliyorum.

Prison Break.. 4 sezon sürüyor..Favori karakterim: Michael Scofield..

Zararları: Seni bilgisayarın başında uyutur.. yemek yemeyi unutur ve zamanla kemiklerin gözükmeye başlar...

Lost..6 sezon sürüyor.. Favori karakterim: John Locke..

Zararları: Bunda hiç uyuyamazsın, bir bölüm bitmeden diğerini izlemek için can atar ve en son 6 sezon'da bittiğinde psikolojik bulanım geçirip terapi görürsün...

Bu iki Dizi'yi izlememiş olan, çok şey kaçırır.. şiddetle tavsiye ederim, hiç vakit kaybetmeden (eğer izlememişseniz) başlayın..

Lost iyidirde çok cıvıttılar sonunu bağlayamamaya başlayınca fazla uçu açıkta soru bıraktılar. Prison Break'te 1. sezondan sonrasını çöpe at.

The Vampire Diaries , Teen Wolf

şu iki diziyi arkadaşlar önerdi ama fazla vaktim olmadıgından sadece birine bakmak istiyorum "şimdilik" sizce hangisini izlemeliyim ?

2 diziyide izleyen arkadaşlarda yardım bekliyorum

family guy

tekrar tekrar izliyorum her bölümünü

The Vampire Diaries , Teen Wolf

şu iki diziyi arkadaşlar önerdi ama fazla vaktim olmadıgından sadece birine bakmak istiyorum "şimdilik" sizce hangisini izlemeliyim ?

2 diziyide izleyen arkadaşlarda yardım bekliyorum

Teen Wolf çok iyi sayılmaz bence. 10 üzerinden 6.5 filan.

Geri
Üst Alt